Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • android 3.0 için bir çıkış tarihi var mı? 1ghz işlemcili modeller yeterli olur heralde 3.0 için daha güçlü modllere ihtiyaç duyacak ne yenilikler sunacağı bellimi 3.0 ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screammm

android 3.0 için bir çıkış tarihi var mı? 1ghz işlemcili modeller yeterli olur heralde 3.0 için daha güçlü modllere ihtiyaç duyacak ne yenilikler sunacağı bellimi 3.0 ın.

Android 3.0 Kasım-Aralık 2010 gibi çıkacak. 1 ghz'lik modeller yeterli olsa da, Hero'da karşılaştığımız olay başınıza gelebilir. Hero Froyo'yu kaldırabilir ama HTC Froyo'yu çıkartmıyor. O yüzden ne kadar geç alırsanız o kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducesawyer

Herkese merhabalar . Ben de bugün bir hero aldım. Ama bir navigasyon bile yüklemeyi beceremedim:( Bütün yazılanları okumaya başladım.Öncelikle şu ROM olayını çözmek istiyorum.Hangisini yuklemeliyim,en iyisi hangisi

http://forum.donanimhaber.com/m_37133587/mpage_1/key_/tm.htm
  • Arkadaşlar Villain Rom 12 kullanıyorum bu aralar canımı sıkmaya başladı. Froyd'u kursam ne gibi sıkıntılar yaşarım acaba?
  • htc heromda sms sesi olarak nasıl kendi yüklediğim bir sesi atayabilirim?
  • Hakketen android de sms sesine kendi istediğimiz bir sesi atayamıyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 9 Ağustos 2010; 8:27:07 >
  • SD Kartın içindeki media/audio/notifications klasörüne mp3 dosyalarını koyun. Koyduğunuz dosyalar zil ayar menüsünde gözükecektir. Klasörler yoksa kendiniz yaratın.
  • teşekkürler oldu valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar Villain Rom 12 kullanıyorum bu aralar canımı sıkmaya başladı. Froyd'u kursam ne gibi sıkıntılar yaşarım acaba?

Hero için yapılan tüm 2.2 romlarda kamera henüz stabil çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

arkadaşlar genel bi soru sormak istiyorum, custom rom lu veya romsuz sinyal konusunda problem yaşayan varmı ? ben aldığım ilk günden beri böyle şeyler yasıyodum ilk zamanlar tesadüf herhalde diyodum ama artık baya baya bi sorun olduğu ortaya çıktı. Örneğin birini arıyorum
    telefon iki kere calıyo sonra kesiliyo veya telefon acılıyo konusma baslayınca kesiliyo. Normalde aynı operatördeki arkadasımın telefonunun full çektiği yerde benim telefon da şebeke yok uyarısı oluyo, birisi beni arayınca uzun süre bekliyor bazen ulaşılamıyor diyo bazen çalıyo. Bende bu bu iphonedaki gibi sinyal problemi mi var acaba diye düşündüm. Şimdi custom rom da yüklediğim için servise de veremiyorum.Herşeyi çalıştırdık asıl özelliği olan telefonda sorun çıktı :D

Tahminimce romsuz derken custom rom kurmadan önceki orijinal rom zamanından bahsediyorsun.

Ben buna benzer bir sorunu VillainRom 10 ilk çıkıp kurduğumda yaşamıştım. Çok yoğun değildi ancak dikkatimi çekti. Şimdi VR12 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.

Eğer aynı sorun telefonu ilk aldıp orijinal rom kullandığın dönemdede yaşandıysa operatörden kaynaklı veya bir ihtimal donanımsal olabilir.

2. soruyu sormamın nedeni bazı costum romlarda (örn: Modaco ) GSM 1800 yok. Sadece GSM 2100 mevcut. GSM 2100 bandı (3G) ülkemizde daha yeni yaygınlaşmaya başladı ve yetersiz.
    Sorun şu ki: Sadece GSM2100 den bağlanmak zorunda kalan telefon baz istasyonlarının yetersizliği nedeni ile GSM1800 e otomatik olarak dönemediğinden (GSM1800'ün kapsama alanı tüm operatörler için oldukça yeterli) konuşma esnasında kesilmeler yaşanıyor.

Bundan dolayı Modaco adıyla çıkan costum romlarını kullanmayın.

teşekkürler çok nadir olsa da hala yaşıyorum sorunu ama,vodafone bayine ugramaktan başka birşey denemeye fırsatım olmadı, vodafoneda da bana 128 lik bi sim kart kullan dediler. şunu ögrendim ki sim kartların da 32lik 64lük 128lik leri varmış. Bir de öyle dene dediler.bakalım deniycem.

• Sim kartın bir fark yaratacağını sanmıyorum. Vodafone bayiine sorununuzu anlattığınızda büyük ihtimal anlamadılar ve sallama bir cevap verdiler. Telefona Official 2.1 kurun, MoreLocale ile Türkçe yapın ve servise gönderin. Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Yazılıma pek bakmadıklarını düşünüyorum.
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

Facebook, 1.2 versiyonu 1.3'e güncelleyip markete yükledi.

Hepimizin gözü aydın artık videolar şakır şakır izlenebiliyor.

Ben markette bu güncellemeyi bulamadım, neden olabilir acaba ?
  • arkadaşlar e-posta'ların içerisinde gelen fotoları göremiyorum. bunun bir çözümünü bilen var mı acaba?
    ayrıca cronos droid 2.0.2 rom da GPS te sorun mu var yoksa ben mi kullanamıyorum. hiçbir zaman bağlantı kuramadı uydu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 10 Ağustos 2010; 16:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltinok

quote:

Güncelleme olarak değil zaten Facebook uygulamasının eski sürümünü kaldırın ve marketten tekrar yükleyin...
  • Telefonum arızalandıktan sonra VillainROM'u silip Official WWE 2.1 yüklemiş, MoreLocale ile Türkçeleştirip servise vermiştim telefonu. Bugün arıza giderilmiş ve garanti bozulmamış olarak telefonumu geri aldım. Donanımsal arızalarda Recovery veya Android versiyon kontrol etmiyorlar sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Telefonum arızalandıktan sonra VillainROM'u silip Official WWE 2.1 yüklemiş, MoreLocale ile Türkçeleştirip servise vermiştim telefonu. Bugün arıza giderilmiş ve garanti bozulmamış olarak telefonumu geri aldım. Donanımsal arızalarda Recovery veya Android versiyon kontrol etmiyorlar sanıyorum.

Gözünaydın. Yüklediğin rom aynen duruyor yani?
  • quote:

quote:

Telefonum arızalandıktan sonra VillainROM'u silip Official WWE 2.1 yüklemiş, MoreLocale ile Türkçeleştirip servise vermiştim telefonu. Bugün arıza giderilmiş ve garanti bozulmamış olarak telefonumu geri aldım. Donanımsal arızalarda Recovery veya Android versiyon kontrol etmiyorlar sanıyorum.

Evet aynen gönderdiğim gibi geldi. 2.1 KVK kurmamışlar. Şimdi tekrar kırdım Villain yükledim. Hiç problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltinok

quote:

1.2 versiyonu daha önce yüklediysen; markete girip Facebook diye arattın mı çıkıyor ve hemen üstünde güncelle (update) yazısı çıkıyor. Daha önce yüklemediysen "yükle" yazısı çıkar.

Ancek kullandığın rom 1.5 Cupcake ise; Android 1.5 te güncel versiyon çalışmıyor diye bir yazı okumuştum. O yüzden "güncelle" ibaresi görünmez.

• quote:

quote:

quote:

Evet aynen gönderdiğim gibi geldi. 2.1 KVK kurmamışlar. Şimdi tekrar kırdım Villain yükledim. Hiç problem yok.

gözünaydın ustad. inşallah bir daha sorunla karşılaşmazsın.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.