Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadlar takılmayacak divx player ve nerden yükleyebileceğimi bilen varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşım yanlış anladıysam kusura bakma ama sanki cab dosyası değilde rar da açtığın dosyaları kurmaya çalışıyorsun...biliyorsundur belki ama cab dosyası şeklinde ve direkt bu dosyalara tıklayarak program kurabiliyoruz...

evet rar dan çıkan klasörü atıyorum içine...ama içerisinde cab diye bir dosya yokki.

bilgisayar .cab uzantılı dosyaları winrarla açmaya çalışıyor... sen uzantılara bir bak ve dosyaları winrar da açmadan direkt olarak karta at daha sonra da telefonda o dosyaya tıkla...
  • HD2 ye android veya win 7 yükleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

hd2 telefonumda çektiğim resimleri laptopa yüklemek amacıyla hafıza kartını laptopa takıyorum fakat resimlerin cok azını göruyor diğerlerini yukleyemedim ne yapmalıyım dostlar yardım bekliyorum hafıza kartsız olarak telefonda hiç bir resim gözükmüyor yani hepsi kartta fakat bu bahsettiğim sorunu nasıl aşablirim yardım lutfen

dostum öncelikle ilgi gösterip cevapladığın için teşekkür ederim :

cihaz t mobile versiyon ingilizce 16 gb hafıza ile gelen
    os versions : 5.2.21892 (21892.5.0.89)
    manila : 2.5.20121412.2
    rom version: 2.13.531.1
    rom date : 04/28/10
    radio version : 2.10.50.26
    protocol : 15.39.50.07u

ve ben bu telefonu kullanmak istiyorum çok hoşuma gidiyor fakat malum bazen alarm proğramı kıllık yapıyor çok yerde ve çok kereler sbp nin namıını duydum kurmayı denedim

nasıl ytaptığımı anlatayım :

proğram dosyasını bilgisayara indirdim zipinden çıkardım hafıza sına dosya klasörü olarak attım içerisinde de zipten çıkardığım dosyaları koydum
    cihazda proğramın setup dosyasını çalıştırdım bu proğram bu cihazda çalışiamaz hatası veriyor

başka proğramlar denedim belki cab ları bozuktur diye onlarda da aynı sorun var

active sync le sync ettim nafile nasıl çözülür böyle bir sorun neden olur anlamadım ?

cihaz abd , bazı sitelerde abd versiyon a uymaz bu romlar diyor acaba ondan sebepli bi sıkıntı olabilirmi proğramlar da roma adapteli olabilirmi ? rom falan değiştirmedim org romu var üstünde bulamadım zaten buna uyan bir rom....

umarım yardımcı olabilirisniz şimdi den teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz

quote:

arkadaşım yanlış anladıysam kusura bakma ama sanki cab dosyası değilde rar da açtığın dosyaları kurmaya çalışıyorsun...biliyorsundur belki ama cab dosyası şeklinde ve direkt bu dosyalara tıklayarak program kurabiliyoruz...

evet rar dan çıkan klasörü atıyorum içine...ama içerisinde cab diye bir dosya yokki.

bilgisayar .cab uzantılı dosyaları winrarla açmaya çalışıyor... sen uzantılara bir bak ve dosyaları winrar da açmadan direkt olarak karta at daha sonra da telefonda o dosyaya tıkla...

sende de aynı problem var yani .cab dosyalarını direkt olarak karta atıp telden çalıştır...bilgisayar .cab uzantılı dosyaları winrarla açmaya çalışıyor...

• bende usa t mobile hd2 kullanıyorum...orjinal kullanmak istemiyorsan ki şiddetle tavsiye ederim rom olarak tr dekileri değil xda dakileri kullanacaksın tr deklerde makina çalışmaz tabii bu işlemi yapmadan önce hspl 3 falan yapman lazım forumda bunlar bolca anlatıldı program arşivleri de verildi...
    buradan romları takip edebilirsin...energy romlar tavsiyemdir...
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=624
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

HD2 ye android veya win 7 yükleyebiliyor muyuz?

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=18184
  • ilgilenen varsa yeni htc hd2 mi satabilirim. 1000 tl aklımdaki rakam. rom yüklemesi yapıldı. orjinaline döndürebilriim ama..

tertemiz alet.
  • arkadaşlar bende 3 gündür hd2 sahibiyim internetten video izleme navigasyon gibi programları bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz ayrıca telefon aldığım gibi hiçbişeyine dokunmadım herhangi bir ayar yükleme yapmam gerekiyor mu şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba.
    benimde bir sorunum var cihazla ilgili sd karta format atıyorum fakat var olan dosyalar silinmiyor.dosyaları tek tek siliyorum bi müddet sonra tekrar geliyorlar bu problemi nasıl çözerim ? tşkler.
  • Turkcell ile gelen rom u kullanan arkadaşlara bir sorum var.

Mesaj yazıp göndermek istediğinizde "Gönder butonu" Göndr olarak mı çıkıyor?
    Bende aradaki e harfi eksik görünüyor.
    Küçük bir şey ama takıldım bir kere :)
  • arkadaşlar facebookta video izleyeceğim zaman open diyorum, daha sonra nereye kaydoluyor o dosya?
  • Arkadaşlar illa windows mobile kullanacağım demiyorsanız eğer mutlaka hd2 için yapılan android romları deneyin youtube a facebook a rahatca girip video izleyebiliyorsunuz herşey çok güzel.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 bu adresi incelemenizi öneririm.
  • bana hızlı bağlantıların sayısın arttıran bi program gerekiyor aradım bulamadım. elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • Arkadaşlar HTC HD2 cihazımda dahili hafıza 11 MB a kadar düştü neden programları felan SD karta kuruyorum hep bu email deki resimleri ve videoları telefon hafızasında mı tutuyor onları silmemiz mümnkümü yardımcı olabilirmisiniz.
  • ClearTemp adli bir program varr, google dan bulabilirsin.
  • Arkadaşlar hong kong aldıgım HTC HD-2 yi türkiyeye getirdim güncelleştirme yaparak tr paketi yüklendi ama hattımı taktıgımda telefonun kayıtlı olmadıgı söyleniyor...ve güncelleştirmeden sonra telefon çok kasmaya başladı.. bana yardımcı olabilicek arkadaşlar pm den veya forumdan yardımcı olabilirlerse çok tşk ederim...bende HTC kullanmak istiyorum..lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

ClearTemp adli bir program varr, google dan bulabilirsin.

Ozan hoca o program sayesinde 37 MB a çıktı boş alan peki programları ben sd karta kurmama rağmen neden hafıza bu kadar düşük ben hiçbirşey kurmuyorum ana belleğe bu işte bi tuhaflık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mod2

Arkadaşlar hong kong aldıgım HTC HD-2 yi türkiyeye getirdim güncelleştirme yaparak tr paketi yüklendi ama hattımı taktıgımda telefonun kayıtlı olmadıgı söyleniyor...ve güncelleştirmeden sonra telefon çok kasmaya başladı.. bana yardımcı olabilicek arkadaşlar pm den veya forumdan yardımcı olabilirlerse çok tşk ederim...bende HTC kullanmak istiyorum..lütfen yardım edin...

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

ClearTemp adli bir program varr, google dan bulabilirsin.

Ozan hoca o program sayesinde 37 MB a çıktı boş alan peki programları ben sd karta kurmama rağmen neden hafıza bu kadar düşük ben hiçbirşey kurmuyorum ana belleğe bu işte bi tuhaflık var.

ClearTemp programında menu den selection all seçili yapıyor musun?

Bunun dışında File Explorer den My Device/My Documents seçin içerisinde klasörler olacaktır içlerine gözatarak işe yaramayanlarını silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 29 Eylül 2010; 11:23:29 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.