Şimdi Ara

Htc Hava durumu kilit ekranı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=e5gq9J2HF7w

Bu videodaki hava durumu kilidi diğer telefonlara portlanmadı mı? kaç senedir arıyorum, bulamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

https://www.youtube.com/watch?v=e5gq9J2HF7w

Bu videodaki hava durumu kilidi diğer telefonlara portlanmadı mı? kaç senedir arıyorum, bulamadım gitti

Amber Weather uygulamasında var bu tema hocam.

• merhaba tskler ama ben tema olarak istemiyorum, aynen bu sekilde, kilit ekraninda hareketli olmasini istiyorum.

• quote:

merhaba tskler ama ben tema olarak istemiyorum, aynen bu sekilde, kilit ekraninda hareketli olmasini istiyorum.

Bahsettiğim uygulamada kilit ekranınıza da alabilirsiniz hocam. Hareketli falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Falconear

quote:

merhaba tskler ama ben tema olarak istemiyorum, aynen bu sekilde, kilit ekraninda hareketli olmasini istiyorum.

Bahsettiğim uygulamada kilit ekranınıza da alabilirsiniz hocam. Hareketli falan.

tamamdır hocam hallettim tskler.
    yalnız animated weather widget diye baska bir program var o daha cok hosuma gitti.
    htc kadar olmasa da idare der, tsk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 16 Mart 2015; 12:42:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

• quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1721809
    Burdan bir bakın işinize yarayabilir

• ryalp kullanıcısına yanıt
    siz denediniz mi? ben yapamadim.

• Yapamadığınız nedir ben indirip kurdum sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Yapamadığınız nedir ben indirip kurdum sorun yok

Htc Hava durumu kilit ekranı?

Bu resimdeki gibi bir kilit ekranınız oldu mu? Ben kilit ekranına birşey yapamadım bile?
  • Kilit ekranına yapacaksan cihazı rootlayıp cmw den flaşlaman gerek

• quote:

Kilit ekranına yapacaksan cihazı rootlayıp cmw den flaşlaman gerek

Arkadaşım, bilmiyorsanız lütfen yazmayın.
    hangi dosyayı flashlayacam? her dosya her telefona olacak diye bir kaide yok.
    Neyse Tşkler.
  • Arkadaşım 1. Sen cihazını belirtmemişsin 2.ben root ve rom işlerinden anlamam diyede belirtmedin 3.bana anlamıyorsan yazma demekle ne demek istediğini anlamadım ben sana yardımcı olmak için link dahi verdim eğer bu işlerden anlıyorsan verdiğim linkten hallerdebilirdin. Neyse kusura bakma

• quote:

Arkadaşım 1. Sen cihazını belirtmemişsin 2.ben root ve rom işlerinden anlamam diyede belirtmedin 3.bana anlamıyorsan yazma demekle ne demek istediğini anlamadım ben sana yardımcı olmak için link dahi verdim eğer bu işlerden anlıyorsan verdiğim linkten hallerdebilirdin. Neyse kusura bakma

Arkadaşım
    1. Ben cihazı belirtmedim ama belirtmem gerekmiyor, telefona özel uygulama mı var?
    2. Ben root ve rom işlerinden gayet iyi anlıyorum merak etmeyin. Ama verdiğiniz linkte root ve flashlamayla alakalı birşey yok, sadece yazı fontu için cwm'den flashlama var.
    3. İngilizceniz yok yada iyi değil bunu demek istedim çünkü verdiğiniz linkte flashlama ve root olayı yok anlamında. Verdiğiniz linkten benim istediğim birşey halldilmiyor.
    4. Yardımcı olmaya çalışabilirsiniz ama yanlış bir link ve bilgi verdiniz, yani işe yaramayan bir link ona rağmen ben zaten yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.