Şimdi Ara

(HTC Explorer) Yardım edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4-5 aydır HTC explorer kullanıyorum.Ilk 3 aydır telefonunda hiç sorun yoktu ama 4.ayda telefonuma öyle bir şey oldu ki telefonum kendine gelemedi.Sorun şu telefonum kendi kendine hareket ediyor.Kendi kendine hareket ettiğinden dolayı telefonu kullanamıyorum.Geçen günlerde telefonumla temple run 2 oynuyordum, telefonumu serbest bıraktım kendi kendine sağa sola dönüyor.Sanki telefonumu başka biri yönetiyor.Telefonun klavyesinde doğru harfleri yazamıyorum.Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın 2. El mi ?

• Hayır daha sıfır internetten aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

Hayır daha sıfır internetten aldım

İçine su kaçtığında dokunmatikte saptamalar gozukebilir. Cihazını iade edebiliyorsan iade garantisi var ise garantiye yollarsin . Ama su herhangi biryerden girmiş ise kullanıcı hatası diyebilirler , telefonun kendi hatası ise yapar geri gönderirler

• Telefona su kaçmadı sadece yağmur yağarken ekrana temas ediyor onu da hemen siliyorum zaten garantisi hala var gönderebilirim ama gönderdiğim zaman lazım olur diye göndermiyorum.Acaba telefonun içinde virüs olabilir mi? Bundan şüpheleniyorum.Bir küçük ayrıntı daha vereyim.Ben telefon kendi kendine hareket ediyor dedim ya bu geceleri olmuyor acaba telefonumu birisi mi yönetiyor yardım :S

• quote:

Telefona su kaçmadı sadece yağmur yağarken ekrana temas ediyor onu da hemen siliyorum zaten garantisi hala var gönderebilirim ama gönderdiğim zaman lazım olur diye göndermiyorum.Acaba telefonun içinde virüs olabilir mi? Bundan şüpheleniyorum.Bir küçük ayrıntı daha vereyim.Ben telefon kendi kendine hareket ediyor dedim ya bu geceleri olmuyor acaba telefonumu birisi mi yönetiyor yardım :S

Yağmurla alakalı olabilir garantiye yollamanda yarar var , 10 gün geçerse garantide yedek telefon isteyebilirsin . Virüs veya başkasının kullandığı sanmıyorum , için rahat edecekse format atmanda yarar var

• quote:

Telefona su kaçmadı sadece yağmur yağarken ekrana temas ediyor onu da hemen siliyorum zaten garantisi hala var gönderebilirim ama gönderdiğim zaman lazım olur diye göndermiyorum.Acaba telefonun içinde virüs olabilir mi? Bundan şüpheleniyorum.Bir küçük ayrıntı daha vereyim.Ben telefon kendi kendine hareket ediyor dedim ya bu geceleri olmuyor acaba telefonumu birisi mi yönetiyor yardım :S

bence imkansiz oyle bisey ama icinizi rahatlatcaksaniz format atin . birde benim bildigim htc explorer in temple run 2 acmamasi lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeylaTheBand kullanıcısına yanıt
    Oncelikle telefon temple run 2 yi hiç kasmadan açabiliyor.Telefonumda fabrika ayarlarına döndüm ve 1,2 gün normaldi hiç bir şey yüklemedim (o bir iki gün içinde hiç internete girmedim) sonradan internete girince telefon yine eski haline döndü ve klavye tuşlarına hiç basamaz oldum.5 cümleyi 2-3 dkde yazar oldum yani benim diyeceğim format işe yaramıyor şunu şöyleyim sd kartı çıkarıp başka sd kart takınca telefon normale dönüyor

• quote:

Oncelikle telefon temple run 2 yi hiç kasmadan açabiliyor.Telefonumda fabrika ayarlarına döndüm ve 1,2 gün normaldi hiç bir şey yüklemedim (o bir iki gün içinde hiç internete girmedim) sonradan internete girince telefon yine eski haline döndü ve klavye tuşlarına hiç basamaz oldum.5 cümleyi 2-3 dkde yazar oldum yani benim diyeceğim format işe yaramıyor şunu şöyleyim sd kartı çıkarıp başka sd kart takınca telefon normale dönüyor

yerinizde olsam garantiye yollardim sonucta yeni cihaz ileride daha fazla sorun yapabilir

• Bilmiyorum ama muhtemelen telefonu garantiye göndereceğim çünkü şu anda yazdığım telefon kendi Telefonum ve yazı yazarken çok zorlanıyorum

• LeylaTheBand kullanıcısına yanıt
    Artık ben de öyle düşünüyorum çünkü telefonu kullanmak çok zorlaştı:S

• Yardımlarınız için teşekkürler.Zamanınızı ayırıp benimle ilgilendiniz.Ben telefonumu mecburen garantiye göndereceğim.Ilgilendiğiniz için teşekkürler

• quote:

Yardımlarınız için teşekkürler.Zamanınızı ayırıp benimle ilgilendiniz.Ben telefonumu mecburen garantiye göndereceğim.Ilgilendiğiniz için teşekkürler

Ne demek , burası bir forum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.