Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben de evo 3d almak istiyorum ancak bunda da sensationdaki gibi hopörlör sesinin az çıkması ve ekrana toz girme gibi problemler varmı birde taşım durum nasıl cepte taşıması sorun oluyormu kullananlardan cevap bekliyorum
  • Kutu içerisinden çıkan kart class 6 ise bana satmak isteyen olursa alırım.
    Ankarada oturuyorum. Bana özel mesaj atmanız yeterli olur.

Bu arada 3d resim video dan hiç birşey anlamadım.
    Küçükken patates cipslerinin içinden çıkan halogramlara benziyor :) Nasıl 3d ise gözlükmü lazım acaba. ?
  • sesi sensationdan daha iyi ikisi arasındaki fark sadece 3d değil
    pil
    kamera açısı ve ışık hassasiyeti 3d daha karanık mekanlarda bile sensationdan daha aydınlık gsteriyor
    ayrıca kamera açısı daha geniş.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: auxlander

Selam arkaslar bı sorunumu paylasmak istiyorum.marketten uygulamalara gırıp tum uygulamalar ve sonrasında yepyenı uygulamalara tıkladıgım zaman (uzgunuz market uygulaması (işlem com.android vendig)beklenmeyen şekılde durdu yeniden deneyın ) dıye bır msj alıyorum bu sorun acaba sırf bendemı var yoksa herkezdemi. varsa neden?

Aynı hatayı bende de veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

arkadaşlar merhaba ben de evo 3d almak istiyorum ancak bunda da sensationdaki gibi hopörlör sesinin az çıkması ve ekrana toz girme gibi problemler varmı birde taşım durum nasıl cepte taşıması sorun oluyormu kullananlardan cevap bekliyorum

Toz olayı yaşamadım, yaşayan da duymadım şimdiye kadar.. sensationun hopörlörünü bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım, ama dikkatimi çeken bir sorun yok
  • Şuan için çok şükür bir sorunla karşılaşmadım. Toz problemi sensationda var diye bunda olmak zorunda değil panelleri farklı. Buna toz girmesi imkansız gibi geldi.
  • Ben de ani bir kararla Amazon.com'dan dün gece siparişi verip 1 adet Evo 3d aldım, umarım pişman olmam.
    Amacım aslında fiyatı çok uygun diye önce Sensation almaktı, ancak Amerika'da satılanların veya Amazon'dakilerin sanırım hepsi T-Mobile'dan unlock edilmiş ve paketi açılmış ürünler olduğu için vazgeçtim.
    Son 3 yıldır sırasıyla Magic,Hero,Desire,HD2 ve şimdi Evo 3D. Bakalım devamı da HTC'den olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimson75

Ben de ani bir kararla Amazon.com'dan dün gece siparişi verip 1 adet Evo 3d aldım, umarım pişman olmam.
    Amacım aslında fiyatı çok uygun diye önce Sensation almaktı, ancak Amerika'da satılanların veya Amazon'dakilerin sanırım hepsi T-Mobile'dan unlock edilmiş ve paketi açılmış ürünler olduğu için vazgeçtim.
    Son 3 yıldır sırasıyla Magic,Hero,Desire,HD2 ve şimdi Evo 3D. Bakalım devamı da HTC'den olacak mı

Kesin olacaktır. Bulaytınmı ayrılamıyorsun mübareklerden. Evoyu daha 1 hafta oldu alalı. Şimdiden vigor'u beklemeye bayladım

• arkadaşlar bu telefonla galaxy s2 arasında kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? galaxy s2 ye daha yakınım çünkü 16 gb dahili hafızası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

arkadaşlar bu telefonla galaxy s2 arasında kaldım sizce hangi telefonu almalıyım? galaxy s2 ye daha yakınım çünkü 16 gb dahili hafızası var

TABİ Kİ EVO. 2 TELEFONUDA İMKANIN VARSA ELİNE AL NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSIN
  • cevaplar için teşekkürler aklımda evo ile ilgili bir soru kalmadı
  • arkadaslar temızleyıcı program kullandıgınız neler var bırde marketten yukledıgımız uygulamalardakı reklamları nasıl kapatabılırız bıraz can sıkıcı oluyorda?
    Ayrıca kullandıgımız olmazssa olmaz programlarıda yazarsak ıyı olur.
    bendekıler:
    avg antivirüs
    astro klasor programı
    batary dr saver pil le alakalı ve task sonlandırıcı
    viber vifi uzerınden ucretsız gorusme ve sms
    bump dosya paylasımı
    history eraser geçmiş silici
    teamviever uzak masa ustu
    app 2sd temızleyıcı
    sygic navigasyon
    super swis army isviçre çakısı:)
    maçkolik
    dizitv
    film izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Selam arkaslar bı sorunumu paylasmak istiyorum.marketten uygulamalara gırıp tum uygulamalar ve sonrasında yepyenı uygulamalara tıkladıgım zaman (uzgunuz market uygulaması (işlem com.android vendig)beklenmeyen şekılde durdu yeniden deneyın ) dıye bır msj alıyorum bu sorun acaba sırf bendemı var yoksa herkezdemi. varsa neden?

Aynı hatayı bende de veriyor. Ben tel i darty den ( ist. m.köy ) den aldım. DH inceleme videosundaki evo 3d de 3d oyunlar vardı ve güncelleme ile gelecek demişlerdi. Gelmedi mi bu güncelleme ? Ben hergün kontrol ediyorum ama bende yok :(

• dealextreme de 3d cameralar var 100 dolara ekranida 3d

bi telefon icin iyi ama cok hizli bi islemciyle menu takilmadan 3d olsa deger belki simdi anlamsiz zaten ekranida kucuk sonucta 3d ne izlicenki minik ekrandan
  • Merhaba Arkadaşlar kilit ekranına şifre koymak mumkunmu.mumkunse nasıl?
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar kilit ekranına şifre koymak mumkunmu.mumkunse nasıl?

ayarlar, guvenlik oradan koyabilirsin.
  • işin en zor kısmını root olayını yaptım..xda daki hemen hemen tum romları denedim şimdi orjinal roma donmek istiyorum ama nasıl olacagını bilmiyorum bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_fear78

quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Aynı hatayı bende de veriyor. Ben tel i darty den ( ist. m.köy ) den aldım. DH inceleme videosundaki evo 3d de 3d oyunlar vardı ve güncelleme ile gelecek demişlerdi. Gelmedi mi bu güncelleme ? Ben hergün kontrol ediyorum ama bende yok :(

marketin yeni sürümü var onu deneyin olmazsa marketacces die bi prog. var onu deniyin oda olmazsa teli rootlayım custom rom atın bende hepsi var bi prob... yok

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

işin en zor kısmını root olayını yaptım..xda daki hemen hemen tum romları denedim şimdi orjinal roma donmek istiyorum ama nasıl olacagını bilmiyorum bilen varmı?

orjinal rom indir europa için olandan direkt bilgisayara baglı teli.. romun exe sini çalıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

işin en zor kısmını root olayını yaptım..xda daki hemen hemen tum romları denedim şimdi orjinal roma donmek istiyorum ama nasıl olacagını bilmiyorum bilen varmı?

orjinal rom indir europa için olandan direkt bilgisayara baglı teli.. romun exe sini çalıştır

Cevap için tesekur ama o zaten ilk denedigim seydi..kabul etmiyor lutfen dogru romu yukleyin diyor...avrupa alanı indirmiştim zaten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.