Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adihasret

LG G2 kullanıyorsun saniyodum ben :/ Teşekkürler valla iyi geldi note serisi . ☺Zaten samsungta kullanabilecegim tek telefon serisi bu . Note 4 alacaktim ama aradaki fiyat farkı o cihaz için degmicegini düşündüm

Yok G2'yi burdan başka bir arkadaş almıştı sanırım ben halen evo ile devam ediyorum :) Note 4 fiyatına baktım şimdi harbi pahalıymış , note 3 alarak en iyisini yapmışsın.
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 2k ekran ve 4k video cekimi icin degmezdi o fark tabi illaki farklari var ama fazlasiyla yetiyo bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar

annemın telefonunda sd kart okuyucu soketı arızalandı
    bıldıgınız yerde sd kart yuvası satan varmı
  • Benim elimde 2 tane bozuk EVO var, elinizden montaj işi geliyorsa ve İstanbul'daysanız SD kart yuvalarını kullanabilirsiniz isterseniz.
  • elimizden montaj işi geliyorda ben akhisarda yasıyorum
    cihazda annemın cıhazı heryere sordum yok anca arızalı anakarttan cıkarıcaz oda zarar vermeden nasıl cıkartabılırz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum :( note 3'e geçtim. evo 3d yi cok sevdigim için satmıcam geliştirme işleriyle ugrascam sanırım :)

Hayırlı olsun yeni cihazın , biz halen romlarla idare ediyoruz :)

Eğer android 5 rom tam stabil olursa evo çağ atlamış olacak bakalım bekliyoruz şimdilik ..

5 rom hakkında çalışmalar nasıl gidiyor haberşn var mı? Türk demiştin sanırım uğraşanlar. Merakla bekliyorum bende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

quote:

arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum :( note 3'e geçtim. evo 3d yi cok sevdigim için satmıcam geliştirme işleriyle ugrascam sanırım :)

Eğer android 5 rom tam stabil olursa evo çağ atlamış olacak bakalım bekliyoruz şimdilik ..

5 rom hakkında çalışmalar nasıl gidiyor haberşn var mı? Türk demiştin sanırım uğraşanlar. Merakla bekliyorum bende :)

Şimdilik yeni birşey yok en son hataları düzeltmeye çalışıyordu zaten 7 aralıkda fixlemiş 10 gün oldu bakalım bende hergün takip ediyorum yeni birşeyler varmı diye .

Birde iyi haber şuki johnnyslt'de CM12 romu portlamış , yanlız henüz paylaşmadı sanırım baya bug var :)

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 17 Aralık 2014; 20:36:24 >

• Arkadaşlar win 8.1 de teli fastboot da görmüyor. fastboot USB yazması lazım bağlayınca ama yazmıyor . bunun çözümünü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaşlar win 8.1 de teli fastboot da görmüyor. fastboot USB yazması lazım bağlayınca ama yazmıyor . bunun çözümünü bilen var mı

maalesef bende root işleri yüzzünden windows 7'ye donmek zorunda kaldım. Tabi o arada dosyalar güncellenmiş olabilir win8.1 de çalışacak sekilde bilemiyorum. Bu arada telefonu kardeşime verdim orjinal batarya lazım güvenilir bi yer biliyomusunz? Netten sipariş verdim çakma geldi orjinal diye aldık hemen geri iade ettim
  • Ben telefonu alalı 2,5 sene oldu, her sene ekran dokunmatiği sıkıntı yarattı. Kendi kendine dokunmalar başlıyor sonra da önü alınamaz bir şekilde artıyor bu dokunmalar ve telefon kullanılamaz hale geliyor. 2 kere garantiden değiştirdim. Artık garanti olmadığı için de bu kez ebay'den alıp kendim değiştirdim, bu 3. oldu boylece.

Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz, genel bir sorun mu yoksa belli bir seride mi bu sıkıntı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

Ben telefonu alalı 2,5 sene oldu, her sene ekran dokunmatiği sıkıntı yarattı. Kendi kendine dokunmalar başlıyor sonra da önü alınamaz bir şekilde artıyor bu dokunmalar ve telefon kullanılamaz hale geliyor. 2 kere garantiden değiştirdim. Artık garanti olmadığı için de bu kez ebay'den alıp kendim değiştirdim, bu 3. oldu boylece.

Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz, genel bir sorun mu yoksa belli bir seride mi bu sıkıntı var?

Ben böyle bir sorun yaşamadım.Forumuda baştan beri takip ediyorum.Böyle çok fazla şikayet duymadım.Genel değil sanırım. Kronik sıkıntı benimde yaşadığım, ekran çerçevelerinin açılmasıydı.Birden çok kişide bu sorun yaşandı.Kamerası iyi olsa hala zevkle kullanmaya devam ederim.Ama bu kamera beni teli aldığıma çok pişman etti.Neticede 4.4.2 cm11 kulkanıyorum.Daha ne isteyeyim.

• HTC Evo 3D telefonumun anakartında problem var, şarja takıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor. Telefon açılmıyor, iki ayrı servise götürdüm yapamayız dediler. Anakart değiştirmeden tamir mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifiank

HTC Evo 3D telefonumun anakartında problem var, şarja takıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor. Telefon açılmıyor, iki ayrı servise götürdüm yapamayız dediler. Anakart değiştirmeden tamir mümkün müdür?

Bu soruya kimse telefonu görmeden cevap veremez.Farklı tamircilere gidin.Yada yukarıda bir arkadaş elinde 2 adet arızalı evo olduğunu söylüyordu.Kendisinden anakart alın.

• quote:

Ben telefonu alalı 2,5 sene oldu, her sene ekran dokunmatiği sıkıntı yarattı. Kendi kendine dokunmalar başlıyor sonra da önü alınamaz bir şekilde artıyor bu dokunmalar ve telefon kullanılamaz hale geliyor. 2 kere garantiden değiştirdim. Artık garanti olmadığı için de bu kez ebay'den alıp kendim değiştirdim, bu 3. oldu boylece.

Aynı sorun bende de var garanti bakmadı HTC Türkiye ile bir numara buldum aradım derdimi anlattım sizin arkanızdayız ama bizim yetkimiz ve yapabileceğimiz birşey yoktur dedi, tüketici haklarına gittim bizde sizi destekliyoruz ama boşuna uğraşma sonuç alamazsın dedi.

Herkes garantiye verir en azından tamir görür bende ise herşeye kullanıcı hatası damgasını yapıştırdılar.

Parayı basıp iphone almadığıma nasıl pişmanım adamlar direk telefonu değiştiriyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaşlar win 8.1 de teli fastboot da görmüyor. fastboot USB yazması lazım bağlayınca ama yazmıyor . bunun çözümünü bilen var mı

maalesef bende root işleri yüzzünden windows 7'ye donmek zorunda kaldım. Tabi o arada dosyalar güncellenmiş olabilir win8.1 de çalışacak sekilde bilemiyorum. Bu arada telefonu kardeşime verdim orjinal batarya lazım güvenilir bi yer biliyomusunz? Netten sipariş verdim çakma geldi orjinal diye aldık hemen geri iade ettim

Alıntıları Göster
    0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 24 Aralık 2014; 17:38:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

quote:

Şimdilik yeni birşey yok en son hataları düzeltmeye çalışıyordu zaten 7 aralıkda fixlemiş 10 gün oldu bakalım bende hergün takip ediyorum yeni birşeyler varmı diye .

Birde iyi haber şuki johnnyslt'de CM12 romu portlamış , yanlız henüz paylaşmadı sanırım baya bug var :)

Sense 5 gibi yarı yolda kalmasın da geç olsun güç olmasın :D johnnyslt el attıysa olur bu iş :D Her gün bakıyorum gelişme varmı diye :) yılbaşında bir süpriz olur belki :D

• quote:

3 sene oldu ben alalı bende de yeni başladı çözüm ekranı değiştirmek galiba kaça mal oluyor ebaydan alınca...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Link paylaşmak yasak değil diye umup bağlantıyı paylaşıyorum.

Ben bu ürünü almıştım:

http://www.ebay.com/itm/Frame-Housing-LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-HTC-EVO-3D-GSM-version-G17-/261627272075

Tam 60 Tl'ye gelmişti o gün.

Ofiste bir arkadaş daha buldum, o da eşi de 2,5 yıldır kullanıyorlar, arkadaş 1 kere garantiden değiştirmiş. Eşininki de şu anda aynı durumda.
  • icemalkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler link yasak değil..
    Gene de kaldırmak istersen kaldır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Yasak değilse dursun böyle, belki işine yarayan olur :)
  • 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.