Şimdi Ara

HTC dusunuyorum , onerilere ihtiyacim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bugun htc one m9 baktım inceledim hoşuma gitti , ama biraz araştırmalarım sonucu htc turkiyeden cekildi htc batmak uzere htc teknik servis konusunda cok kotu gibi duyumlar aldım bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Veya farklı bi telefon onerisi sunabilicek arkadasları dinlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC One M9'a geçen sene bende niyetlenmiştim fakat kötü pil performansı, sorunlu işlemci ve markanın durumu sebebiyle vazgeçtim. Tasarım işini gerçekten fazlasıyla yapıyorlar ama fiyatlandırmaları çok fahiş tüm ürünlerinde. M9 şuan alınabilecek bir ürün değil bence.

• Peki htc 10 ? Veya baska oneriniz

• Onderrrr kullanıcısına yanıt
    Htc ye kasmıyor etmiyor diyorlar ama Vs videolarında Htc'yi Sony de geçiyor Samsung da. Uygulama açılışları, telefonun açıldığında kendine gelmesi. Htc 10 resmen kasıyor. Aynı işlemciyle bu kadar kötü performans gösteriyorsa rezalet bir optimizasyon var demektir.

Edit: Şirketin mobil bölümü de endişe verici. Yarın bir gün pat kapatırlarsa ortada kalmak güzel olmaz.

Htc gömme derdinde değilim ama bir ara ben de almayı düşünüyordum ondan bu bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 3 Şubat 2017; 17:18:57 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Anladım htc'nin boyle duyumlari ortada dolasan boşta olsahic hoş degil , xiaomi mi 5s varmış guzel biseye benziyor

HTC 10 güzel bir cihaz alınabilir. Benzer fiyatta Sony Xperia XZ ve Samsung S7'de mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta peki xiaomi nasil bi telefon ? Onerirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fiyat performans konusunda çok iyi ancak cihazın yazılımından anlıyorsanız bir sorun olunca ben çözerim diyorsanız Xiaomi alınır.

• Araştırmaya devam :( , htc icinde iste baticak cekilicek gibi sozler yuzunden vazgectim

LG içinde aynı şeyler dolanıyordu ortalıkta pek inanmayın. Ayrıca Xiaomi hiç yok ülkemizde ama kullanan bir kitle mevcut.

• Sizi allah gönderdi galiba , bu xiaomi cilginligi nedir tamam güzel hoş kac gundur okumadigim konu yer izlemedigim video kalmadi + , - kafamda cok soru vardi 1 eksi daha eklediniz

Cihazı yurtdışından getiren ithalatçı garanti veriyor tabi onuda unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 3 Şubat 2017; 20:31:7 >
  • Benim garanti takıntım olduğu için Xiaomi almazdım. Sony ya da samsung alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 3 Şubat 2017; 20:32:20 >
    Distrübitör yazmışım düzelteyim hemen sağolun uyarı için.

• Önemli değil

• O işe hic bulasmam , iphone 6s kullanmaya devam :(

Sony samsung ne onericeksiiniz peki ?

6S varsa değişime gerek yok zaten.

• Birincisi evet, 6S varsa neden değiştiriyorsun anlamadım.

İkincisi illa geçicem diyosan. Sony den Xperia XZ Samsung dan da S7 veya S7 Edge geçmelisin.

Daha alt modellere geçersen 6S ten sonra bir miktar yavaşlama hissedebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 4 Şubat 2017; 11:10:54 >
  • Htc nin battığı veya Türkiye'den çekildiği falan yok açıklama yaptılar. Ayrıca üç beş çoluk çocuğun yaptığı asılsız haberlere itibar etmeyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.