Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

işlemcisi neden htc one x+ dan dusuk.

s4 pro yetmez mi
  • arkadaş cihazlar güzel de adamlar güncelleme vermiyor üstüne 3 ayda 1 amiral gemisi çıkartıyor. bidaha kimse bana htc aldıramaz.

bence sizde vakit kaybetmeyin bu ürünlerle, gelip geçici oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

arkadaş cihazlar güzel de adamlar güncelleme vermiyor üstüne 3 ayda 1 amiral gemisi çıkartıyor. bidaha kimse bana htc aldıramaz.

peki hangi telefonu alalım nokia da guncellemeden yakındırıyor.
  • Ben şu an HTC 'in N7 kodlu modelini ve Galaxy S4 ünü bekliyeceğim..... ikisi de full HD ve 13mp olacak gibi... sanırım Nexus4 yalan oldu benim için.
  • bende x plus alıcam cash 1850tl gıbı bır fıyat aldım bugun bırkac gune alırım dıye dusunuyorum. artık seneye guncelleme vermezlerse seneye htc m7 olmaz m8 olur ne bıleyım samsung gs4 olmaz s5 olur artık neyse son teknolojı alırık bırını ama bu sene x plus alıcam beklemekten sıkıldım.umarım ılerde cıkacak modellerın boyutlarını daha fazla abartmazlar x plus alma kararına ıten dıger bır konuda bu oldu tasıma buyuk sıkıntı olacak buyudukce ayrıca hangı sıteye baktıysam uygun kılıf goremedım butterfly ıcın silebilirsin gardes benım adımı. Butterfly gercekten donanım ve gorsel acıdan harika bir cihaz alacak olan herkese hayırlı olsun. inş bır yenılık daha yaparlar atıyorum avrupa ıcın pılıde artırarak pıyasaya surerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 15 Aralık 2012; 6:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

bende x plus alıcam cash 1850tl gıbı bır fıyat aldım bugun bırkac gune alırım dıye dusunuyorum. artık seneye guncelleme vermezlerse seneye htc m7 olmaz m8 olur ne bıleyım samsung gs4 olmaz s5 olur artık neyse son teknolojı alırık bırını ama bu sene x plus alıcam beklemekten sıkıldım.umarım ılerde cıkacak modellerın boyutlarını daha fazla abartmazlar x plus alma kararına ıten dıger bır konuda bu oldu tasıma buyuk sıkıntı olacak buyudukce ayrıca hangı sıteye baktıysam uygun kılıf goremedım butterfly ıcın silebilirsin gardes benım adımı. Butterfly gercekten donanım ve gorsel acıdan harika bir cihaz alacak olan herkese hayırlı olsun. inş bır yenılık daha yaparlar atıyorum avrupa ıcın pılıde artırarak pıyasaya surerler

Duygularıma tercuman oldun kardeş.aynı niyetle bende plus aldım.boyut çok önemli benim için.ama butterfly on numara olacak.buna eminim.beni de silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 15 Aralık 2012; 12:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

arkadaş cihazlar güzel de adamlar güncelleme vermiyor üstüne 3 ayda 1 amiral gemisi çıkartıyor. bidaha kimse bana htc aldıramaz.

peki hangi telefonu alalım nokia da guncellemeden yakındırıyor.

windows phone 8 telefonlarda güncelleme sıkıntısı olmayacak. o yüzden nokia iyi yani. symbian zaten bitti.

android olursa nexus 4 tabi ki. sadece 16gb hafızası olması ve hafıza kartı takılamaması sıkıntı işte.

veya iphone.
  • Selam aslında note 2 almayı düşünüyordum ama bu telefonu görünce biraz daha beklemeye karar verdim. Sizce bu telefonun ülkemize Ocak ayı (en genç Şubat) içersinde gelme ihtimali nedir? Yılbaşında güzel bir kampanya çıkarsa ise note 2'yi almalımıyım yoksa beklemeye devam etmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolo

Selam aslında note 2 almayı düşünüyordum ama bu telefonu görünce biraz daha beklemeye karar verdim. Sizce bu telefonun ülkemize Ocak ayı (en genç Şubat) içersinde gelme ihtimali nedir? Yılbaşında güzel bir kampanya çıkarsa ise note 2'yi almalımıyım yoksa beklemeye devam etmeye değer mi?

Hic belli olmaz ama inşallah gelir.. Malzeme kalitesi olarak ne samsung ne htc Apple kalitesinde.. iPhone 5 malzeme kalitesi ve görünüm olarak cok cok super gorunuyor Ceo'nda dokunmak kalite hissi veriyor gercekten..

İnşallah bu ürün ekran ve malzeme kalitesi olarak ilk defa bekleneni verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Selam aslında note 2 almayı düşünüyordum ama bu telefonu görünce biraz daha beklemeye karar verdim. Sizce bu telefonun ülkemize Ocak ayı (en genç Şubat) içersinde gelme ihtimali nedir? Yılbaşında güzel bir kampanya çıkarsa ise note 2'yi almalımıyım yoksa beklemeye devam etmeye değer mi?

Şubat ayına kalmadan gelecektir şubat ayında MWC'de S4 tanıtılması bekleniyor o tanıtılmadan bu cihaz avrupaya gelmeli yoksa HTC'ye ölü yatırım olur bu cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

Şubat ayına kalmadan gelecektir şubat ayında MWC'de S4 tanıtılması bekleniyor o tanıtılmadan bu cihaz avrupaya gelmeli yoksa HTC'ye ölü yatırım olur bu cihaz

dediğin gibi kardeş, inşallah öyle bi yanlış yapmazlar fakat yapabilirler de...htc'de bu potansiyel var :) bence bu telefon, sırf yüksek ekran çözünürlüğü için bile alınır, o nasıl bir canlılıktır hayran kaldım.. .

• Arkadaşlar bu telefon ocak olmadan gelir avrupaya ordanda sahibinden sitesinde satılır :) sonuç taiwan japonya abd çin de satılıyor sıra geldi avrupaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon 15-20 ocak civarında yani bir ay sonra almanya'dan alınabilir olur mu acaba? (mediamarkt, saturn vb.) Eğer olursa ve fiyatıda 550euro civarında olursa alabilirim. Çünkü note2 500euro. Fiyat ve tarih konusunda bilgisi olan biri cevap verirse çok sevinirim.
  • ^

Tarih henüz belli değil, bende Almanya'ya bu ayın 28'inde gidiyorum ve bir süre orada kalacağım. Umalım da ikimiz için en erken zamanda Almanya pazarına ulaşsın. Bu ayın son haftası çıkması bekleniliyor bu nedenle sıkıntı olacağını yine de pek zannetmiyorum.

• quote:

Desire hd ye Tr pazarına girer girmez aldım 1500 lira gibi bir fiyat verdim öve öve bitiremiyorlardı. Ama ertesi sene ics yi bile vermedi. Sizin tel kaldırma çalıştırmaz diye. Elimizde patladı telefonlar. custom romların hepside sorunlu. 1500 liraya android 2,3 lük telefonla kaldık. Seneledir sıfır gelişme.

Andorid one x serisini çıkarttı öve öve bitiremedi süper tel falan filan onex plus çıktı yahu daha yeni ama onları da bir kalemde sildi şimdi htc butterfly çıktı.

HTC hayatı boyunca bir kere bile normal telefon üretmemiş hep smart phone üretmiş bir şirket ama para kazanmak içinb öyle stratik hataları okadar çok yapıyorki her geçekn gün alan kullanıcılar açısından değer kaybediyor gözler önünde. Ama parası olan ve paso al sat yapan insanlara koymuyor elbette çorap gibi telefon değiştirenler var bana ne zaten 6 ayda eskiyor telefon diyor adam :) Birde kaçak alıyorlar deme keyiflerine. Bir enayi biziz bu ülkede sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Desire hd ye Tr pazarına girer girmez aldım 1500 lira gibi bir fiyat verdim öve öve bitiremiyorlardı. Ama ertesi sene ics yi bile vermedi. Sizin tel kaldırma çalıştırmaz diye. Elimizde patladı telefonlar. custom romların hepside sorunlu. 1500 liraya android 2,3 lük telefonla kaldık. Seneledir sıfır gelişme.

Andorid one x serisini çıkarttı öve öve bitiremedi süper tel falan filan onex plus çıktı yahu daha yeni ama onları da bir kalemde sildi şimdi htc butterfly çıktı.

HTC hayatı boyunca bir kere bile normal telefon üretmemiş hep smart phone üretmiş bir şirket ama para kazanmak içinb öyle stratik hataları okadar çok yapıyorki her geçekn gün alan kullanıcılar açısından değer kaybediyor gözler önünde. Ama parası olan ve paso al sat yapan insanlara koymuyor elbette çorap gibi telefon değiştirenler var bana ne zaten 6 ayda eskiyor telefon diyor adam :) Birde kaçak alıyorlar deme keyiflerine. Bir enayi biziz bu ülkede sanırım :)

aynen hocam haklısınız. elimizdeki cihazlar 4.2'yi bile rahat kaldıracak kapasitede. vermiyor işte adamlar. üstüne de amiral gemisini sürekli değiştirme olayı can sıkıcı. zamanında sensation'lar çıktı hemen unutuldu. one çıktı silindi. kaç defa aynı şeyi yaptı htc.

aynı zamanının nokia'sı gibi davranıyor. sonları kötü olacak bence.

ha samsung farklı mı güncelleme konusunda onlar da aynı ama amiral gemisini savsaklamıyor en azından adamlar, yine de yetmez yani.

nexus one'ın jelly bean aldığını duyduktan sonra nexus'lar harici bütün android'ler benim için bitmiş oldu.

custom rom konusunda da size katılıyorum, birçok telefonda birçok custom rom denedim uzun süre kullandım vs. hani derler ya taşıma suyla değirmen dönmez diye aynen öyle. bel bağlanmaz bu custom rom işine.

eğer böyle yapacaklarsa insanlara da umut vermesinler, atıyorum 4.1'le çıktı öyle kalacak desinler fiyatı ona göre koysunlar biz de ona göre alalım. nasıl vistayla sattıkları laptop'u win7'ye ücretsiz güncellemiyorlarsa aynı onun gibi. teknoloji dünyası şu anda patent davaları, bu android güncelleme saçmalığı, apple kısıtlamaları, kısa sürede eskiyen cihazlar vs derken bana göre en pis dönemini yaşıyor.

mesela şu butterfly'a bakıyorum, taş gibi cihaz. ama unutulup geri plana atılacağını bilince hiç de para verip alasım gelmiyor. sizin de dediğiniz gibi birsüre sonra ancak çok parası olan ve sürekli al sat yapan insanlara satabilecekler. kafası çalışan kullanıcılar bu duruma isyan edecektir.

apple'a çok sıcak bakmayan birisi olarak umudum wp8. o da olmazsa yandık demektir. şahsen ben şu anda gerekli parayı ayırıp amiral gemilerinden bir telefon almaya çıksam hiçbirine güvenemiyorum, piyasada alacağım telefon yok yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Merhaba,

Custom romların hepsi sorunlu demişsiniz, çok ilginç.

Uzun zamandan beri Desire HD'mi custom romlar ile kullanıyorum gayette sorunsuz romlar var piyasada. En basitinden ve son sürümünden örnek vermek gerekirsehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202 buraya bakabilirsiniz. Jelly Time, 4.1.2 Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gayet hızlı ve stabilize olduğunu da söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.