Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.3.3 ROM'a geri dönmek için adımları dikkatli bir şekilde takip ettim ama önerilen "RUU_Vision_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.42.405.2_Radio_12.56.60.25_26.10.04.03_M_release_199043_signed.exe" ROM'u yazarken %15'de kalıyor. Saatlerce bekledim bir kıpırtı olur diye ama nafile. bootloader'a da giremiyorum. Ekranda ortada htc logosu ve köşelerde üçgen ünlem simgesi var. Bir çözüm öneriniz var mı, yoksa geçmiş olsun deyip service gönderecem telefonu.
  • Selam tekrar arkadaşlar,

#G2ROOT irc kanalında yardım istedim. Adım adım komutları çalıştırmamda yardımcı oldular. Tekrar telefonu çalışır duruma getirdim yardımlarıyla. http://andromadus.mimic.ca ROMunu tavsiye ettiler ve kesinlikle haklılarmış. Tek kelimeyle mükemmel.

Öğlen servise götürmeyi düşünüyordum, iyiki kanala mesaj atıp beklemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.albay -- 3 Aralık 2012; 0:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.albay

Selam tekrar arkadaşlar,

#G2ROOT irc kanalında yardım istedim. Adım adım komutları çalıştırmamda yardımcı oldular. Tekrar telefonu çalışır duruma getirdim yardımlarıyla. http://andromadus.mimic.ca ROMunu tavsiye ettiler ve kesinlikle haklılarmış. Tek kelimeyle mükemmel.

Öğlen servise götürmeyi düşünüyordum, iyiki kanala mesaj atıp beklemişim.

g2root'ta sorununuzun çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun Genelde orada yardımcı oluyorlar ben bu rehberi hazırlamadan önce oradan bayağı yardım almıştım.

• arkadaşlar merhaba ben de bugün 2. el yurt dışı desire z aldım... bu telefon için en uygun android hangisi? 4.1.1 oluyor mu? rootlamam gerekir mi? önerilerinizi duymak isterdim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dacapo

arkadaşlar merhaba ben de bugün 2. el yurt dışı desire z aldım... bu telefon için en uygun android hangisi? 4.1.1 oluyor mu? rootlamam gerekir mi? önerilerinizi duymak isterdim teşekkürler...

İmzamdaki teknik rehberi okumanı tavsiye ederim (İlk sayfayı yani). Rootlamazsan zaten Gingerbread den ötesi gelmedi orjinal olarak.

Rootlarsan her tür rom var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Aralık 2012; 16:30:18 >
  • İmzamdaki teknik rehberi okumanı tavsiye ederim (İlk sayfayı yani). Rootlamazsan zaten Gingerbread den ötesi gelmedi orjinal olarak.

Rootlarsan her tür rom var.

tamam çok teşekkürler :)
  • aresmar kardeşim o kadar güzel ve net anlatmışsın ki 20 dakika telefonu root ladım.Emeğine sağlık.çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

aresmar kardeşim o kadar güzel ve net anlatmışsın ki 20 dakika telefonu root ladım.Emeğine sağlık.çok teşekkürler.

Güle güle, bol çeşitli romlarla kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

aresmar kardeşim o kadar güzel ve net anlatmışsın ki 20 dakika telefonu root ladım.Emeğine sağlık.çok teşekkürler.

Güle güle, bol çeşitli romlarla kullanın

şu anda en stabil ve özellikli rom hangisi?o kadar çok ki!!
  • GenY 1.3 (Gingerbread)
    GenY VisionX (ICS)
    CM7 (Cyanogen 7)
    Mimicry (Cyanogen 9)

bunlar öne çıkan romlar.
  • quote:

GenY 1.3 (Gingerbread)
    GenY VisionX (ICS)
    CM7 (Cyanogen 7)
    Mimicry (Cyanogen 9)

bunlar öne çıkan romlar.

hocam part7backup dosyasını kaybettim geri getirmek içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195630 adresindeki adımları denedim en son adımdan sonra telefon açılmadı ne yapabilirim,önerebileceğiniz birşey var mı? servise götürürsem yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underzero21 -- 16 Aralık 2012; 19:13:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dosya olmadan dönemezsin orjinale her telefonda farklıdır. ne işlemi yaptın bilmiyorum cepten bakamıyorum şu an.recovery ye giremiyomusun.

Bir ek yapayım baktım o konuya oradaki işlem part7'e kendi IMEI numaranı hex editleyerek girerek part7ni oluşturma işlemi. Eğer yanlış IMEI girersen yanlış sayıda rakamı editlersen telefon kullanılmaz olur. Çok çok riskli bir işlem bahsi geçen yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Aralık 2012; 9:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o dosya olmadan dönemezsin orjinale her telefonda farklıdır. ne işlemi yaptın bilmiyorum cepten bakamıyorum şu an.recovery ye giremiyomusun.

Bir ek yapayım baktım o konuya oradaki işlem part7'e kendi IMEI numaranı hex editleyerek girerek part7ni oluşturma işlemi. Eğer yanlış IMEI girersen yanlış sayıda rakamı editlersen telefon kullanılmaz olur. Çok çok riskli bir işlem bahsi geçen yöntem.

hex editörde imei için 15 hanenin 14 hanesini girin yazmışlardı öyle yapmıştım ama hiçbir şekilde açılmadı recoverye de girmiyor ,şarja taktığımda led ışık bile yanmiyor... Garantiye götürdüm inşallah teleservice halleder yoksa telefon pert oldu ...

• umarım farketmezler ve anakart değişimi olur.

• Emeğinizden ötürü çok teşekkürler , yararlı bir konu.Umarım her konunuz seneler boyu güncel kalma başarısını gösterebilir.
  • quote:

umarım farketmezler ve anakart değişimi olur.

hocam takip için verdikleri linkten takip ediyorum bi kaç gündür,yedek parça beklenmektedir yazmışlar...ayrıca İş emri Detayları başlığı altında "Yeni IMEI Numarası" diye birşey yazmışlar ve yeni bi imei girmişler ,galiba anakart değişecek...anakart değişip de memnun kalmayan birileri var mı,ya da anakart değişimi bekleyenlerin çoğu 20 iş gününü dolduruyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

hocam takip için verdikleri linkten takip ediyorum bi kaç gündür,yedek parça beklenmektedir yazmışlar...ayrıca İş emri Detayları başlığı altında "Yeni IMEI Numarası" diye birşey yazmışlar ve yeni bi imei girmişler ,galiba anakart değişecek...anakart değişip de memnun kalmayan birileri var mı,ya da anakart değişimi bekleyenlerin çoğu 20 iş gününü dolduruyorlar mı ?

Benim makine kapanıp açılmamıştı. emmc çip arızası (en çok görülen vaka) yüzünden anakartı değişti. (IMEI haliyle değişiyor anakart değişince zaten.) 1 aydan önce zor hallediyorlar. inşalla 20 günde filan alırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Benim makine kapanıp açılmamıştı. emmc çip arızası (en çok görülen vaka) yüzünden anakartı değişti. (IMEI haliyle değişiyor anakart değişince zaten.) 1 aydan önce zor hallediyorlar. inşalla 20 günde filan alırsın.

hocam Tamir Bilgileri altında bugün TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP) ve CIHAZINIZI UZUN SURE SARJDA BEKLETMEDEN KULLANMAYINIZ! yazıları oluştu...acaba aynı modelin 0'ını mı verecekler...0 diye verdikleri bazı telefonlar kullanılmış ya da sorunlu oluyor diye duydum...

Aradım 0'ıyla değiştirdik dediler,bayağı korkmuştum kullanıcı hatası diye kabul etmeyecekler diye...Umarım 0 diye gelen cihaz sorunlu çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underzero21 -- 21 Aralık 2012; 16:18:54 >

• Genelde anakart değişimine 0 diyorlar. Bana da sıfır dediler ama kasayı değiştirmiyoruz diyorlar filan vs. Bizim servisler böle

Her ne şekilde olursa olsun yat kalk dua et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 21 Aralık 2012; 16:38:05 >
  • arkadaşlar bugün desire z'mi root edip Andromadus Mimicry 1.5 kurdum. Ancak benim şöyle bir sorunum var, gps bir türlü konumumu bulamamakta. acaba bir çözümü var mıdır?

@düzeltme: Bu arada arkadaşlar tüm rehber çok güzel yazılmış. ilk defa yapan birisi olmama rağmen kolayca yaptım ancak linklerden bir tanesi kırık. "http://cmw.22aaf3.com/vision/hboot/vision.hboot-0.84.2000.zip"
    şu mesajda ilgili dosya mevcut. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21523506&postcount=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeglin3 -- 27 Aralık 2012; 21:55:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.