Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
301.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam peki android 4.2.2 sürümünü yüklesem telefon kasar mı?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 14 Ağustos 2013; 19:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Hocam peki android 4.2.2 sürümünü yüklesem telefon kasar mı?

undefined

Ben telefonu sattım 8-9 ay önce, o sürüm yoktu yani. Ben Gingerbread ile mutluydum ama şu anda uygulamalar üst sürüm istiyor genellikle. Kasma değil de genelde driver sorunu oluyordu, kamera çalışmıyordu falan. Şu anda durum ne bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremtuncer

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Hocam peki android 4.2.2 sürümünü yüklesem telefon kasar mı?

undefined

Ben telefonu sattım 8-9 ay önce, o sürüm yoktu yani. Ben Gingerbread ile mutluydum ama şu anda uygulamalar üst sürüm istiyor genellikle. Kasma değil de genelde driver sorunu oluyordu, kamera çalışmıyordu falan. Şu anda durum ne bilmiyorum.

Anladım hocam.Ben de s4 almayı düşünüyorum.Artık alana kadar bu sürümle idare ediyim madem.
  • hocam aresmarın teknik rehberine bakarsanız cihazı 10dk gibi bir sürede rahatlıkla root edip rom kurabilirsiniz bu sayede performansı katlayarak güncel oyunları dahi oynayabilirsiniz. asphalt 7yi denemedim ama asphalt 6 kasmadan oynanıyor. subway surfers, temple run2, dolmuş driver vs sıkıntı yaratmıyor. cm7 romu kurulu android 2.3.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Eşim kullansın diye ILWT romu kurdum bayramda baya bi kullandı pek bi sorun yaşamadı açıkçası. Facebook twitter vs ağırlıklı tabi.

Aresmar hocam yine teşekkür ederim gider ayak yeniledim romu. ilwt romu bence harika aradığım en hızlı romlardan biri eşime söz vermiştim ona bir telefon aldım kendim hala desire z Ye devam ediyorum. gerçi romu ilk kurduğum da hemen silecektim neydi o öyle market mı kalmış :) Sonra kendiliğinden duzeltti bi dünya şeyi. Şimdi ohh diyorum dünya varmış dediğin gibi üstüne birde adw launcher ex'i kurdum tadından yenmiyor telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shot_gun

quote:

Eşim kullansın diye ILWT romu kurdum bayramda baya bi kullandı pek bi sorun yaşamadı açıkçası. Facebook twitter vs ağırlıklı tabi.

Aresmar hocam yine teşekkür ederim gider ayak yeniledim romu. ilwt romu bence harika aradığım en hızlı romlardan biri eşime söz vermiştim ona bir telefon aldım kendim hala desire z Ye devam ediyorum. gerçi romu ilk kurduğum da hemen silecektim neydi o öyle market mı kalmış :) Sonra kendiliğinden duzeltti bi dünya şeyi. Şimdi ohh diyorum dünya varmış dediğin gibi üstüne birde adw launcher ex'i kurdum tadından yenmiyor telefon

Şöyle söliyim tahmin ettiğimden iyi hale geldi telefon ILWT romla. ADW Pro ile üstüne birde pro bi kaç tema çaktın mı çok şık oldu valla.

Eşime telefonu yaptım ama valla gözüm kalıyor hehehe

• quote:

quote:

quote:

Şöyle söliyim tahmin ettiğimden iyi hale geldi telefon ILWT romla. ADW Pro ile üstüne birde pro bi kaç tema çaktın mı çok şık oldu valla.

Bilmiyorum da insanın telefonun suyunu çıkarıp ondan oldukça verimli birşekilde faydalanması çok güzel oluyor doğrusu. :) Bu arada klavye olarak ne kullandın Aresmar. Ben şu an HTC ime mod kullanıyorum. Sense 2.0 daki gibi ancak özellikle telefonun ram'ini fazla yemeyen şöyle parmağımı kaldırmadan yazı yazmamı sağlayan birşeye ihtiyacım var.
    Bu arada romum, ilwt'nin 879'nu kurdum üzerine kernel olarak 1.8.1 attım. Sen de aynısını mı yapmıştın ? Yoksa bilmediğim farlı bir versiyonu mu kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 7 Eylül 2013; 14:29:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum da insanın telefonun suyunu çıkarıp ondan oldukça verimli birşekilde faydalanması çok güzel oluyor doğrusu. :) Bu arada klavye olarak ne kullandın Aresmar. Ben şu an HTC ime mod kullanıyorum. Sense 2.0 daki gibi ancak özellikle telefonun ram'ini fazla yemeyen şöyle parmağımı kaldırmadan yazı yazmamı sağlayan birşeye ihtiyacım var.
    Bu arada romum, ilwt'nin 879'nu kurdum üzerine kernel olarak 1.8.1 attım. Sen de aynısını mı yapmıştın ? Yoksa bilmediğim farlı bir versiyonu mu kullanıyorsun ?

Benim kurduğum sanırım biraz daha eski 7lü bişeydi sonra yenileri çıkmış şimdi eşim kullanıyor çok kurcalamak da istemedim.

Bu arada ben kendi telefonumda SwiftKey klavyesini kullanıyorum. Ama Desire Z için ağır olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim kurduğum sanırım biraz daha eski 7lü bişeydi sonra yenileri çıkmış şimdi eşim kullanıyor çok kurcalamak da istemedim.

Bu arada ben kendi telefonumda SwiftKey klavyesini kullanıyorum. Ama Desire Z için ağır olabilir.

Tamam hemen aşağıla telefonumu :D
    Bu arada seninle bu platformdan haberleşmeyi de özlemişim. Teşekkür ederim, bilgi için.
    Şu an halen romu test ediyorum gayet başarılı. Full Hd filmleri oynatması da başarılı. Web browser ohh çok iyi (neydi o öyle sense teki yavaşlık) Dediğin gibi bir de tema attım tam şahane oldu. Galiba swap'a da izin var. Bir zamanlar cm7 gibi bir romda arayıp ta bulamadığım özellik. Ayrıca 720p lik videoları da hiç takılmaksızın çekebiliyor. Daha önce kullandığım cm7'lerde 720p kayıt yaparken sıkıntı çıkartabiliyordu alet...

• Bu romun türkçe klavye sıkıntısı vardı, hemen gidip teknik rehbere bakarak sorunumu çözdüm, ne rehber hazırlamış(ız) arkadaş (kendime de pay çıkardım bak şimdi yani en azından swap ve türkçe klavye için o zamanlar uğraşmıştım bi parça)

• quote:

Bu romun türkçe klavye sıkıntısı vardı, hemen gidip teknik rehbere bakarak sorunumu çözdüm, ne rehber hazırlamış(ız) arkadaş (kendime de pay çıkardım bak şimdi yani en azından swap ve türkçe klavye için o zamanlar uğraşmıştım bi parça)

Neler yapmışız dönüp bakınca ben bile şaşırıyorum :)
  • Aresmar birşey soracağım sana yine, bu swift keyboard'ı kullanırken tüm türkçe karakterleri gösterdiğinden ötürü karakterler maalesef çok küçük alana sıkışmış durumda bu sebeple yazı yazmak zorlaşıyor benim istediğim aynı sense'deki gibi ingilizce görünümü olsun ancak ışte s Ye uzun süre basinca ş çıksın ve elimi kaydırdığımda türkçe sözlük geçerli olsun istiyorum bu mümkün olamaz mi? yani illa tükçe seçince ne yazık ki tüm türkçe karakterler de ekranda gözüküyor bundan kurtulmanın bir yolu yok mudur ?

• quote:

Aresmar birşey soracağım sana yine, bu swift keyboard'ı kullanırken tüm türkçe karakterleri gösterdiğinden ötürü karakterler maalesef çok küçük alana sıkışmış durumda bu sebeple yazı yazmak zorlaşıyor benim istediğim aynı sense'deki gibi ingilizce görünümü olsun ancak ışte s Ye uzun süre basinca ş çıksın ve elimi kaydırdığımda türkçe sözlük geçerli olsun istiyorum bu mümkün olamaz mi? yani illa tükçe seçince ne yazık ki tüm türkçe karakterler de ekranda gözüküyor bundan kurtulmanın bir yolu yok mudur ?

Sanrım swiftkey de yok o dediğin millet yorumlarda da aynı şeyden yakınmış. Swype var bide onu dene istersen onda vardır belki aynı tarz.

• quote:

quote:

Aresmar birşey soracağım sana yine, bu swift keyboard'ı kullanırken tüm türkçe karakterleri gösterdiğinden ötürü karakterler maalesef çok küçük alana sıkışmış durumda bu sebeple yazı yazmak zorlaşıyor benim istediğim aynı sense'deki gibi ingilizce görünümü olsun ancak ışte s Ye uzun süre basinca ş çıksın ve elimi kaydırdığımda türkçe sözlük geçerli olsun istiyorum bu mümkün olamaz mi? yani illa tükçe seçince ne yazık ki tüm türkçe karakterler de ekranda gözüküyor bundan kurtulmanın bir yolu yok mudur ?

Sanrım swiftkey de yok o dediğin millet yorumlarda da aynı şeyden yakınmış. Swype var bide onu dene istersen onda vardır belki aynı tarz.

Teşekkür ederim Aresmar, deneyeyim bakalım birde bu sözünü ettiğin klavye güzel ve kullanışlı olursa eşimin telefonuna da kurmayı planlıyorum.

• shot_gun S kullanıcısına yanıt
    Dostum swiftkeyde ingilizce ve türkçe iki dili de indir ve diller ve düzenler menüsünden ikisini de aktif edip klavye simgesine gel ve ingilizce klavyeyi seç. Böylece hem ingilizce klavye hem Türkçe tahmin hem uzun basışlarda türkçe karakterleri görebilirsin. Ayrıca boşluk kısmında elini kaydırınca otomatik türkçe ingilizce geçişi de yapabiliyorsun.
  • Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra bu foruma tekrar yazıyorum. XDA Desire Z bölümü adeta ölmüş durumda. Uzun zamandır hiç bir rom paylaşılmıyor. Madem herkes telefonunu yeniledi, rom işine kendim el atmak istedim. Şu an ki hedefim sense 4+ jb portu yapmak fakat bu konuda pek bir bilgim yok. Araştırmalarımda sense 4 ics kernel inden farklı bir kernel kullanmam gerektiğini öğrendim ve hatırlamadığım birkaç olumsuzlukla da karşılaştım. Eğer yardımı dokunabilecek ve yol gösterebilecek biri olursa sense jb romundan sonra android cm 10.2 portlamak istiyorum. Nereden başlayacağımı söyleyecek ve takıldığım yerlerde yardım edebilecek bir olursa iyi yerlere gelebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

Dostum swiftkeyde ingilizce ve türkçe iki dili de indir ve diller ve düzenler menüsünden ikisini de aktif edip klavye simgesine gel ve ingilizce klavyeyi seç. Böylece hem ingilizce klavye hem Türkçe tahmin hem uzun basışlarda türkçe karakterleri görebilirsin. Ayrıca boşluk kısmında elini kaydırınca otomatik türkçe ingilizce geçişi de yapabiliyorsun.

Oo çok süpermiş bu tam istediğim gibi teşekkür ederim.
    İşe yaramasına sevindim, bence en güzel klavye swiftkey.
    Aynı kafadayız dostum... Derdinin çaresi Swype + Dragon

Turkish (QWERTY) klavyeyi seçeceksin.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım ve swift key mükemmel çalışıyor yani ekranda türkçe karakter olmaksızın türkçe tahminde bulunuyor böylece rahat rahat basabiliyorum tuşlara :)

Not: swype' de çalışıyormuş aynı şekilde :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 21 Eylül 2013; 13:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.