Şimdi Ara

htc desire z kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar motorola milestone 2'den ziyade bu telefon daha iyi gibi geldi bana. htc sense ile daha estetik duruyor telefon. htc desire'den de dahili hafizasi ve video kaydi acisindan ustun. kullanan varsa yorumlarini yazabilir mi?

• hic kullanan yok mu?
  • şuanda çok pahalı gg den 1.600tl ye satışda şu an. emin ol güzel cihaz ama işlemcisi 800mhz haberin olsun. bende ilk görünce şaşırmıştım.
  • Evet notmal desire'ın işlemcisi 1ghz iken desireZ 800mhz. fiziki klavye zorunluluğun yoksa desire'a kaymanı tavsiye ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine
    Evet notmal desire'ın işlemcisi 1ghz iken desireZ 800mhz. fiziki klavye zorunluluğun yoksa desire'a kaymanı tavsiye ediyorum...

desire'da da 512mb rom var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 30 Kasım 2010; 13:41:39 >
  • ben 19 aralıkta desire sahibi olucam az kaldı. z şuan çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMIGOD

ben 19 aralıkta desire sahibi olucam az kaldı. z şuan çok pahalı.

desire'nin de 512mb'lik romu kafama ck takildi. yoksa o da cok guzel bir cihaz. bir de desire z'yi secmeme bir neden daha telefonun yaninda foto cekme tusunun bulunmasidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat darty de 899 tl ayrıca 150 tl puan veriyor. Kullananlar yorum yapabilirler mi? 180 gram çok ağır gibi geldi bana.
  • Telefon kalın ama kesinlikle ağır değil elinize alın bir kere oyuncak gibi geliyor Fiziksel klavye ihtiyacınız varsa almanız gereken cihaz kesinlike Desire Z 'tir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.