Bildirim
htc desire z kullanan var mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hic kullanan yok mu? -
şuanda çok pahalı gg den 1.600tl ye satışda şu an. emin ol güzel cihaz ama işlemcisi 800mhz haberin olsun. bende ilk görünce şaşırmıştım. -
Evet notmal desire'ın işlemcisi 1ghz iken desireZ 800mhz. fiziki klavye zorunluluğun yoksa desire'a kaymanı tavsiye ediyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: ManoMachine
Evet notmal desire'ın işlemcisi 1ghz iken desireZ 800mhz. fiziki klavye zorunluluğun yoksa desire'a kaymanı tavsiye ediyorum...
desire'da da 512mb rom var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 30 Kasım 2010; 13:41:39 > -
ben 19 aralıkta desire sahibi olucam az kaldı. z şuan çok pahalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DEMIGOD
ben 19 aralıkta desire sahibi olucam az kaldı.z şuan çok pahalı.
desire'nin de 512mb'lik romu kafama ck takildi. yoksa o da cok guzel bir cihaz. bir de desire z'yi secmeme bir neden daha telefonun yaninda foto cekme tusunun bulunmasidir. -
Fiyat darty de 899 tl ayrıca 150 tl puan veriyor. Kullananlar yorum yapabilirler mi? 180 gram çok ağır gibi geldi bana. -
Telefon kalın ama kesinlikle ağır değil elinize alın bir kere oyuncak gibi geliyor Fiziksel klavye ihtiyacınız varsa almanız gereken cihaz kesinlike Desire Z 'tir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X