Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
386.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar söyleyeceğiniz son bir şeyler var mı?Şuan sipariş verme aşamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsoguzhan81

telefonu yeni aldım şimdi ne yapmalıyım :) ilk android telefonum daha en baştaki ayarları bile yapmadım
  • Selamlar Arkadaşlar,

Yeni bir telefon alma arefesindeyiz.. Sola, Desire X ve Ace 2 arasındayız..

Bu modellere göre Desire X önerir misiniz?Artı ve Eksileri neler belirtirseniz sevinirim..
  • bildiğim kadarıyla desire x in soladan bataryası ve rami iyi ace 2 dende işlemcisi iyi ama kıyaslama sitelerine kullanıcı yorumlarına felan bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsoguzhan81 -- 24 Şubat 2013; 0:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Selamlar Arkadaşlar,

Yeni bir telefon alma arefesindeyiz.. Sola, Desire X ve Ace 2 arasındayız..

Bu modellere göre Desire X önerir misiniz?Artı ve Eksileri neler belirtirseniz sevinirim..

Vaktiniz varsa 6-7 sayfa geriye doğru inceleyin farklı telefonlarla kıyaslamasını yaptık bir kaç kez. Sola yı tavsiye etmem rami çok düşük(512), ace 2 nin de işlemcisi daha düşük(800 mhz). Yani bariz ikisinden de üstün desire x. Ama madem sony ve samsung ile kıyaslama yapıyosunuz şu an desire x'i xperia p ve s3 mini ile kıyaslamak daha doğru olur. Hem fiyat olarak hem de özellikler olarak aynı klasmandalar. Pek farkları da yok hangisinin görüntüsü hoşuna giderse alıver.(Tabiki Desire x in tasarımı daha iyi)

• Selam Arkadaşlar.

Dün Teknosa'dan aldım telefonu. 840 TL / 5 taksitle.

Çok anlamam telefondan ama internet üzerinde 1 aydır araştırıyorum Sensation 'da karar kılmıştım ama teknosa kalmamış. Desire X alternatifimdi.

Şuan şarja taktım yaklaşık 1 saat oldu. Sanırım bir-iki saat daha durması gerek.

İlk kullanımdan önce önereceğiniz bişey var mı , baya bi okudum forumu ama gözden kaçan bişey var mı acaba ?

Benim ilk akıllı telefonum hatta telefon kullanmayı pek sevemyen birisi olduğumu söyleyip adam akıllı ilk telefonum diyebilirim. Çalıştığım şirketteki programı kullanmak amacı ile aldım zaten.

Fakat telefonun görünüşü estetik olarak mükemmel diyebilirim. Bu yüzden içimden kılıf takmak gelmiyor. Kılıf veya Ekran jelatini kullanmazsam ciddi problem yaşar mıyım acaba.

Bunun dışında dediğim gibi ilk akıllı telefon denemem olacak ve önereceğiniz uygulamaları ve özellikleri bekliyorum.

İyi günler herkese...

• Selamun Aleyküm, Arkadaşlar ben HTC Desire X kullanıyorum forumu dolaştım ama böyle bir mesaj bulamadım yada atlamışım olabilirim.

Benim istediğim bi kaç bilgi var onları söyleyebilirseniz çok memnun kalırım, sorum: "HTC Desire X için en iyi video özellikleri nelerdir?" yani Telefonumda HD video izlemek istiyorum, bilgisayarımda bi ton film var onları Format Factory gibi bi programla dönüştürüp telefona atmayı düşünüyorum. Dönüştürme ayarları neler olmalı misal: 900x860 çözünürlülük, MP4 (Xvid,DivX,H264) gibi ayrıntılarıda yazarsanız çok sevinirim. :) Şimdiden Teşekkürler.
  • hd filmleri cevirmeye gerek yok direk atarsaniz videolari oynatir. mkv olan videolari mx player ile acabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CameloTs

Selamun Aleyküm, Arkadaşlar ben HTC Desire X kullanıyorum forumu dolaştım ama böyle bir mesaj bulamadım yada atlamışım olabilirim.

Benim istediğim bi kaç bilgi var onları söyleyebilirseniz çok memnun kalırım, sorum: "HTC Desire X için en iyi video özellikleri nelerdir?" yani Telefonumda HD video izlemek istiyorum, bilgisayarımda bi ton film var onları Format Factory gibi bi programla dönüştürüp telefona atmayı düşünüyorum. Dönüştürme ayarları neler olmalı misal: 900x860 çözünürlülük, MP4 (Xvid,DivX,H264) gibi ayrıntılarıda yazarsanız çok sevinirim. :) Şimdiden Teşekkürler.

480p mp4 en ideali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhammer07

Selam Arkadaşlar.

Dün Teknosa'dan aldım telefonu. 840 TL / 5 taksitle.

Çok anlamam telefondan ama internet üzerinde 1 aydır araştırıyorum Sensation 'da karar kılmıştım ama teknosa kalmamış. Desire X alternatifimdi.

Şuan şarja taktım yaklaşık 1 saat oldu. Sanırım bir-iki saat daha durması gerek.

İlk kullanımdan önce önereceğiniz bişey var mı , baya bi okudum forumu ama gözden kaçan bişey var mı acaba ?

Benim ilk akıllı telefonum hatta telefon kullanmayı pek sevemyen birisi olduğumu söyleyip adam akıllı ilk telefonum diyebilirim. Çalıştığım şirketteki programı kullanmak amacı ile aldım zaten.

Fakat telefonun görünüşü estetik olarak mükemmel diyebilirim. Bu yüzden içimden kılıf takmak gelmiyor. Kılıf veya Ekran jelatini kullanmazsam ciddi problem yaşar mıyım acaba.

Bunun dışında dediğim gibi ilk akıllı telefon denemem olacak ve önereceğiniz uygulamaları ve özellikleri bekliyorum.

İyi günler herkese...

hayırlı olsun kilif veya jelatin kullandım fakat erkanın rengini baya öldürüyo o yüzden şimdi sade kullanıyorum ve çok şükür problem yaşamadim uygulamalar konusuna gelincede ne amaçla kullanacağınız önemli benim için sosyal ağlar ve viber tango gibi programlar önemli bir problem yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

Selamun Aleyküm, Arkadaşlar ben HTC Desire X kullanıyorum forumu dolaştım ama böyle bir mesaj bulamadım yada atlamışım olabilirim.

480p mp4 en ideali.

Yani şöyle olacak 720x480 MP4

quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

hd filmleri cevirmeye gerek yok direk atarsaniz videolari oynatir. mkv olan videolari mx player ile acabilirsin

öylede açılabilir ama benim filmlerimin çoğu 720p veya 1080p bu durumda görüntü çok büyük uyarısı vermezmi? eğer vermez o boyutlarıda destekliyo diyosanız atcam filmleri. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbdullahSERT -- 24 Şubat 2013; 18:50:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

480p mp4 en ideali.

Yani şöyle olacak 720x480 MP4

quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

hd filmleri cevirmeye gerek yok direk atarsaniz videolari oynatir. mkv olan videolari mx player ile acabilirsin

öylede açılabilir ama benim filmlerimin çoğu 720p veya 1080p bu durumda görüntü çok büyük uyarısı vermezmi? eğer vermez o boyutlarıda destekliyo diyosanız atcam filmleri. :)

720p de sorun yaşadım o yüzden 480p dedim

• Tamam teşekkürler
  • quote:

mp4e çevirip atarsan hiç bir problem yaşamazsın.
  • hepsiburada da çek ve puanla 650tl ye geliyor yaklaşık fiyat yanıyor.

• selam bu site güvenlimidir ? alışveriş yapılırmı kvk garantili diyor ürün aldıktan sonra bozulsa direk kvk yamı götürcem yoksa bu firmaya mı götürcem distribütörü ne bu telefonun.
    http://www.teknolojiankara.com/Products-18707-htc-desire-x-bar-siyah-5mp-bluetooth-radyo-mp3-3g-wi-fi-dokunmatik-android-distributor.html
  • Arkadaşlar nasi becerdim bilmiyorum ama telefon cebimdeyken fener açılmış ve bacagimin yanmasiyla farkettim. O kadar isinmistiki el degmiyordu telefona her gören çok beğeniyor nazara geldi galiba neyseki sorun olmadi, power togglesten şüpheleniyorum kilitli ekranda bile üst menü aciliyor çünkü

• Almayı düşünenler için vatanbilgisayar'dan aldım kvk garantili.
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. gmail hesabı aldım ve telefondan google play store'a giriş yaptım. fakat bazı uygulamaların "izinler" kısmında "telefon durumunu ve kimliğini okur" yazıyor. bu ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akindofmagic

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. gmail hesabı aldım ve telefondan google play store'a giriş yaptım. fakat bazı uygulamaların "izinler" kısmında "telefon durumunu ve kimliğini okur" yazıyor. bu ne demek ?

çoğunda yazar o aldırs etme

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.