Şimdi Ara

HTC desire x cihazımın dokunmatik tuşları çalışmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar HTC Desire x cep telefonumun dokunmatik tuşları (home falan) 2 hafta önce sapıttı kendi kendine basmaya başladı 2 haftadırda hiç çalışmıyor. fabrika ayarlarına geri döndürdüm güncelleştirme de yaptım ama yinede çalışmıyor. sizce sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? teşekkürler

• Aynen benim de tlf HTC Desire X alalı 1,5 ay oldu ve anasayfa tuşu ve yanındaki diğer iki tuş birden bire çalışmaz oldu. Dün servise gönderdim bakalım ne olacak?
  • Kullandığım tabletten aklima geldi, söküp ekranı anakarta bağlıyan soketi, çıkarttıp güzelce oturtunca düzelmişti, galiba küçük soket sorunu sizinkininde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merci12 M kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sorun var netice ne oldu yazar mısın servisten geldi mi sorun neymiş hangi servis şirketi lütfen paylasır mısın
  • warmmm W kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sorun var netice ne oldu yazar mısın servisten geldi mi sorun neymiş
  • aynı sorun bende de oluştu çözen var mı :(
  • sorunu çözdüm! 120 tl karşılığında yeni ekran ve dokunmatik alarak! cihazım fazla ısındığı için dokunmatik tuşlar bozulmuş ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler bir daha htc alırsam .....!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6s tuş ve kamera sallanıyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warmmm W kullanıcısına yanıt
    Kardeş bendede o sıkıntı oluyo ama sık sık değil telefon ekranı nemlediginde filan oluyo yada parmaklarım ıslakken
  • bende de en başta ara sıra oluyordu sonra tamamen gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmmm

sorunu çözdüm! 120 tl karşılığında yeni ekran ve dokunmatik alarak! cihazım fazla ısındığı için dokunmatik tuşlar bozulmuş ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler bir daha htc alırsam .....!

120 lira mı, kullanıcı hatası mı? Telefonun aşırı ısınması nasıl kullanıcı hatası oluyor? Lanet olsun, aynı sıkıntı bendede oldu.
  • Beyler diğer sayfalarda gördüm iğneyi alın telefonun üst sağ ve sol kısımlarındaki ekranle telefonun birleştiği yere(bendeki telofon yeri beyaz ekran siyah) arasını hafifçe kaldırın. Ama iğneyi fazla bastırmayın sonra telefonunuzda iz felen yaralanma olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutk84

bendede aynı sorun var netice ne oldu yazar mısın servisten geldi mi sorun neymiş

Başka servise. Gönderen oldumu cvp verirmisiniz.benim klavyede zor yazıyor allah htc ye düşürmesin kimseyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de de aynı sorun olustu alttakı uc dokunmatık calısmıyor ve klavyede yazmada zorluk cıkıyo servıse gonderen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.