Şimdi Ara

HTC Desire S kullanıcı yorumları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,

    HTC Desire S cihazını kullananlar var ise rica etsem cihazla ilgili deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

    Bu cihazı almayı düşünüyorum ancak görüntülü görüşme sadece skype, fring gibi programlarla internet üzerinden oluyormuş, yani 3g üzerinden görüntülü görüşme yokmuş bu doğru mu ?



  • Selamlar, üç gün önce aldım cihazı çok ama çok memnunum. Iphone 4 ve Desire S arasında gittim geldim ancak bu cihazda karar kıldım. İyi ki de almışım. Görüntülü konuşma dahili olarak yok, programlarla sağlayabiliyorsun. Ancak bu çok önemli bir eksik değil bence. Yanılmıyorsam Iphone da da böyle. İşlem hızı mükemmel. Dokunma hassasiyeti konusunda Iphone dan kesinlikle geri değil. Android google ürünü olduğundan gmail account'un ile birlikte birçok senkronizasyon yapabiliyorsun. Kamerası çok güzel, 720p HD video çekebilmesi mükemmel. Android marketi biraz zayıf. Bir program aradığında sorgulama düzgün geri dönmüyor. Ancak gün geçtikçe iyileştiriyorlar. Birde batarya sıkıntısı var. Iphone normal kullanımda bir gün (Sabahtan akşama kadar) gidiyor, bu biraz daha az gidiyor. İlk aldığım ve sürekli oynadığım için günde 2 kez takıyorum şarja. Pilin en büyük götürüsü ekranın açık olması. İşini bitirir bitirmez karartmalısın ekranı.

    Sonuç olarak gayet güzel ve keyifli bir cihaz. Tavsiye ederim.




  • HTC Desire S ana başlık

    bu konuyu incelemenizi öneririm.
  • Htc Desire S modelini almanızı önermem.Htc İncerideble S veya sony ericsson xperia arc öneririm.Bu cihazların 1300 TL yi geçeceğini düşünmüyorum.100 TL fazla verin daha iyi telefon alın.
  • alınabilecek en iyi telefon. vodafonda fiyatı cok ii ve internet paketi var. ben cok memnunum cihazın kamerası muhtesem işlemcisi süper. cok hızlı makina tabii simdi ıphone ciler bana katılmıyacaklardır doğal olarak ama bu makina ıphoneyi cok rahat yer. şiddetle tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bende iphone ile htc desire s arasında gittim geldim ama telefon süper şarjı mobil şebekeyi kappattığınızda 2-3 gün gidiyor...internete gireceğim zaman açıyorum sonra kapatıyorum..iphone yi de kurcalasnız 12 saat bile gitm,yor...aynı yani değişen bişey yok..ve ve telefonu istediğiniz gibi kişileştirebiliyorsunuz iphone gibi bağımlı değilsiniz..android market zayıf olsada inetrnetten isteiğiniz programı oyunu atın...süper bnece ben çok bağımlısı oldum inteneti süper iphone yanında alt etmiş inannın...:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.