Şimdi Ara

HTC Desire root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar root hakkinda birkac sorum var. HTC Desire kullanicisiyim.

Telefonum vodafonedan alinma. Sim kilitli telefon dedikleri bu mu oluyor simdi? Butun hatlari calistirabiliyorum telefonda. (sim kilitli telefonlarda onerilmiyormus root islemi, o yuzden soruyorum bu soruyu).

Vodafonedan alinma telefonlarda market olmuyormus sanirim. Ama benim telefonumda var. Ben bu telefonu ikinci el olarak aldim. Bu durumda telefon bana gelmeden once root yapilmis mi oluyor.

Ayrica internette soyle bir yazi okudum,
    quote:

Alıntı: ROM versiyonunuzu Settings/About Phone menüsünden kontrol edin ve 1.21.xxx.x ya da daha düşük bir versiyon olduğundan emin olun. Eğer değilse işleme devam etmeyin.

Telefonunuzu kapatın ve Geri tuşu basılı iken Power (açma/kapama) tuşu ile açın, gördüğünüz ekranda Bootloader versiyon numarasının 0.75.xxxx ya da daha düşük olduğundan emin olun. Eğer değilse işleme devam etmeyin.

Bemim telefonun ayarlar/telefon hakkinda kismina geldigimde yazanlar ise,

Anabant sürümü: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Kernel sürümü: 2.6.32.15-ga26cebd

Build numarası: 2.31.184.8 CL345089

Yazılım numarası: 2.31.184.8

Bu durumda ben root yapmamali miyim? Ya da root yapabilmek icin neyi nasil degistirmeliyim?

Son olarak, eger root islemini cekinmeden yapabilirsin vur gitsin diyorsaniz lutfen bu islerden hic anlamayan birinin anlayacagi tarzda anlatimi yapilan bir linke yonlendirin beni. Artik halledeyim su isi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udjat -- 5 Şubat 2012; 13:52:47 >

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc HD2 Nand Android Rom arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Galaxy J7 Custom Rom Önerileri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.