Şimdi Ara

HTC Desire HD vs iPhone 4??? kafayı yicemm :D yardıımmmmmm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Symbian diyorlar hala vallahi yurdum insanı çok neşeli
  • @NightSLayer
    Elbette ki HTC Desire HD diyorum. Eğer "Benim de bir iPhone'um var!" diyerek sadece fiyaka yapmak istiyorsan iPhone alabilirsin :) Ama eğer niyetin, teknik özellik olarak zengin ve gelişmiş bir telefon almaksa HTC'yi tercih etmelisin. Bu anlamda iPhone 4 ve HTC'yi kıyaslamak bile yanlış olur. Ben de dört gözle Desire HD'yi bekleyenlerdenim. Satışa çıktığı gün alacağım.
  • ne zaman çıkıyor bu htc modeli acaba?
  • iphone 4 al kafan rahat etsin. başka alternatif istiyorsan samsung galaxy s veya samsung wave.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

iphone 4 al kafan rahat etsin. başka alternatif istiyorsan samsung galaxy s veya samsung wave.

sensör sorunlarıyla, anten sorunlarıyla uğraşmakla mı kafası rahat edecek. yapmayın allah aşkına. aksesuar olarak alacaksan, caffeye gidip masanın üstüne koyacaksan durma git al iphone4. diğer bütün yollar kesinlikle htc desire hd ye çıkar. bana 1 tane iphone4 ün yapıp htc desire hd nin yapamadığı bir şey söylermisin?
  • Bence 2 telefonda iyi değil.Htc ön kamera koymayı unutmuş :)
    Samsung galaxy s ve iphone 4 başka iyi telefon ülkemizden alacaksan henüz çıkmadı.Ben fotoğrafçıyım fotoğrafçı olucam diyorsan n8 al geri kalan her şey için master card(samsung veya iphone)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisemih

Bence 2 telefonda iyi değil.Htc ön kamera koymayı unutmuş :)
    Samsung galaxy s ve iphone 4 başka iyi telefon ülkemizden alacaksan henüz çıkmadı.Ben fotoğrafçıyım fotoğrafçı olucam diyorsan n8 al geri kalan her şey için master card(samsung veya iphone)

hocam iphone ön kamera koymuşta nolmuş. Yine bundada kısıtlaması var iphone un. neymiş sadece iphone4 ler arası görüntülü konuşulabilecekmiş. ne yapayım o zaman ben öyle ön kamerayı. :) HTC desire hd de ön kamera olmaması evet bir eksikliktir ama mutlaka olması gereken birşeydir diyede düşünmüyorum. ön kamera olayı görüntülü konuşmanın yeni çıktığı dönemlerde 1-2 ay deli gibi kullanılır sonra durum ortada zaten. Benim şuan ki telefonumdada var ön kamera ama 1 defa bile kullandığım söylenemez. yani diğeceğim şudur o kadar gerekli değil ön kamera (bana göre ).

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo
    App store demeyin lütfen Android market te yaklaşacak elbet ona.

Yaklaşması önemli değil, geçmesi gerekir ki fark yaratsın. Yoksa yaklaşmış yaklaşamamış kimsenin umrunda olacağını sanmam. Kaldı ki madem elbet bir gün yaklaşacak, o zaman niçin şimdi alıyoruz? Yaklaştığı zaman, hatta geçtiği zaman alsak da direk kaliteyi kullansak daha mantıklı değil mi? Siz de biliyorsunuz ki market appstore'a yaklaşana kadar Desire HD'den bile kat kat daha güçlü ve gösterişli cihazlar çıkacak.
  • Hocam Desire HD tabiki.yeni iphone'un bir çok + yönü var ama performans ve hız bakımından Desire HD . App store içinse kafanı takma android neydi şuan iphone OS ile başabaş .. ve bu hızla büyümeye devam ederse dünyanın 1 numaralı işletim sistemi olucak.Bunu ben demiyorum İStatistikler diyor.Tabi Android market ise Youtube yasağından sonra tryede açıkacak ve emin ol bir patlama yaşayacak.Aslında apple diğer kişilerinde yapmış olduğu uygulamalardan kazanıyor.Ama emin ol Android Bu potansiyel ile devam edicek ve Çok kısa bir zamanda Apple geçicek.Bende İphone 4 Alıcaktım şimdi bekliyorum desire HD yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Hocam Desire HD tabiki.yeni iphone'un bir çok + yönü var ama performans ve hız bakımından Desire HD . App store içinse kafanı takma android neydi şuan iphone OS ile başabaş .. ve bu hızla büyümeye devam ederse dünyanın 1 numaralı işletim sistemi olucak.Bunu ben demiyorum İStatistikler diyor.Tabi Android market ise Youtube yasağından sonra tryede açıkacak ve emin ol bir patlama yaşayacak.Aslında apple diğer kişilerinde yapmış olduğu uygulamalardan kazanıyor.Ama emin ol Android Bu potansiyel ile devam edicek ve Çok kısa bir zamanda Apple geçicek.Bende İphone 4 Alıcaktım şimdi bekliyorum desire HD yi.

iyi de htc desire android değil ki!
  • Eminmisin? bak bakalım platform neymiş orjinal sitesinde Desire HD nin?

http://www.htc.com/europe/product/desirehd/specification.html
  • haklısın htc hd 2 ye bakmışım ben...desire ne zaman gelcek turkiyeye...ya da başladı mı satışı
  • desire hd al.Sanırım video çekimi yok desire'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

desire hd al.Sanırım video çekimi yok desire'da

sitesinde var diyor..http://www.htc.com/europe/product/desirehd/specification.html
  • quote:

Hocam kafamı buluyorsun :) HD video Çekimi var 720p.
  • quote:

quote:

Hocam kafamı buluyorsun :) HD video Çekimi var 720p.

ağzı olan konuşuyor..ben dahil
  • Estafurullah hocam :) ben şaka yapıyorsun sanmıştım :) Yok hocam sizin gene iyi

http://www.maxic.e.p.com/teknoloji-haberleri/samsung-galaxy-pad-android-os-2-2-froyolu-internet-tableti-ozellikleri-fiyati-resimleri-389240.html buradaki çok büyük cep formuna bakın İlk ayfon üretmiş :) İşte cahillik tamda budur.Bunlar Normalde UMPC olarak Samsung , Google'ın ayfondan çok daha önceden daha gelişmiş özellikler ile ortaya çıkmıştı.(Noktaları kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 2 Kasım 2010; 13:54:06 >

• valla 1 ayı geçkin suredir internet telefonu bakıyorum...htc desireyi keşfedince budur dedim...adamlar hızlı internet için uretmişler..yekpare kasa, android 2.2, 8 mp kamera, flash desteği..herşey on numrara
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

quote:

Hocam Desire HD tabiki.yeni iphone'un bir çok + yönü var ama performans ve hız bakımından Desire HD . App store içinse kafanı takma android neydi şuan iphone OS ile başabaş .. ve bu hızla büyümeye devam ederse dünyanın 1 numaralı işletim sistemi olucak.Bunu ben demiyorum İStatistikler diyor.Tabi Android market ise Youtube yasağından sonra tryede açıkacak ve emin ol bir patlama yaşayacak.Aslında apple diğer kişilerinde yapmış olduğu uygulamalardan kazanıyor.Ama emin ol Android Bu potansiyel ile devam edicek ve Çok kısa bir zamanda Apple geçicek.Bende İphone 4 Alıcaktım şimdi bekliyorum desire HD yi.

ne peki söyler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

quote:

ne peki söyler misin?

quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

dostum düşünmeden iphone 4 al derim

düşün düşün ve düşün. iki cihazda mükemmel fakat benim şahsi fikrim android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 2 Kasım 2010; 18:56:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.