Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

quote:

Arkadaşlar bişey farkettim geçen. Android Rev. 6,3,1 in süper wipe ile kurduktan sonra 4ext recovery menüsü ve soradan kurulan romda çok daha akıcı ve hızlı oluyor. Deneyin derim. Hatta 4ext recovery de normal wipe menüsünden tek tek format ve wipe yapsanız herşeyi info ya tıkladığınızda yine current rom diye kullandığınız rom yazıyor format atsanız bile. Ama süper wipe ile format atarsanız tertemiz oluyo rom. Bence romlarda yavaşlık birazda bundan kaynaklanıyor. Sanki cache temizlenmiyor normalde format atarken.

Şu anda android rev romum uçuyor adeta :D

Merhaba,

bu süper wipe ı nereden bulabiliriz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 indirme kısmında var hocam

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 26 Ocak 2012; 21:55:26 >

• Arkadaşlar downgrade için komut işlemi yapıcam ama "iş dosyası olarak tanımlanamıyor" diyor.. dogru dizindeyim dogru komutu yazıyorum ama yok yapmıyor.. kafayı yicem yaa

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

quote:

Arkadaşlar bişey farkettim geçen. Android Rev. 6,3,1 in süper wipe ile kurduktan sonra 4ext recovery menüsü ve soradan kurulan romda çok daha akıcı ve hızlı oluyor. Deneyin derim. Hatta 4ext recovery de normal wipe menüsünden tek tek format ve wipe yapsanız herşeyi info ya tıkladığınızda yine current rom diye kullandığınız rom yazıyor format atsanız bile. Ama süper wipe ile format atarsanız tertemiz oluyo rom. Bence romlarda yavaşlık birazda bundan kaynaklanıyor. Sanki cache temizlenmiyor normalde format atarken.

Şu anda android rev romum uçuyor adeta :D

Merhaba,

bu süper wipe ı nereden bulabiliriz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 indirme kısmında var hocam

Teşekkürler bilgilendirme için.

Şimdu bu super wipe ı başka bi rom kurmadan önce kullanamazmıyız.sadece revolution hd içinmi kullanmamız gerekli illaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Arkadaşlar downgrade için komut işlemi yapıcam ama "iş dosyası olarak tanımlanamıyor" diyor.. dogru dizindeyim dogru komutu yazıyorum ama yok yapmıyor.. kafayı yicem yaa

edit diğer konuda sorucam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 27 Ocak 2012; 13:57:19 >
  • slm arkadaşlar..

bugün cd v9.3 yükledim ancak bi türlü mobile data ile location havadurumu ve google maps ve google hesaba bağlanamadım
    ancak internet tarayıcı gayet güzel çalışıyor... hatta wifi ile hepsi normal çalışıyor.

daha önce de diğer bazı romlarda zaman zaman bu hata tekrarlıyordu ancak bir iki tekrar yükleme ile kalkıyordu bunda ne yaptıysam olmadı
    hertürlü wipe vs uyguladım ve md5 de doğru. vaffinity 1.48 kullanıyorum şuan onda da aynı sorun var ancak 2.- 3. yüklemede düzeliyor..

promlem hakkında fikrini paylaşanlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekiz_inci_gun -- 28 Ocak 2012; 16:57:26 >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047
    arkadaşlar deniyen varmı ?eksileri nelerdir biliyorsanız yazarmısız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdede

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047
    arkadaşlar deniyen varmı ?eksileri nelerdir biliyorsanız yazarmısız:)

Yaklaşık iki saattir bu romu kurdum. Şu anda bu romu kullanıyorum. Sadece kamera iyi çalışmıyor. Bunun yerine marketten başka kamera yukledim. Şimdi kullanmaktayım ve çok begendim. Yalnız Nova launcher kurdum, bu sekli ile begendim. Tavsiye ederim.
  • sensli rom varmı guzel hızlı link verebilirmisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdede -- 29 Ocak 2012; 12:49:04 >
  • stabil ics gelsin artık
    onu dene bunu dene olmuyor hepsi birbirine benziyor
  • ics olarak quatro rc3 iyi ve hizli gordum. Ama viberi calistiramadim. xda da calistigini soylemisler fakat calismiyor. Kamera icinde ozel bir program indirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiLdGuNmAn

stabil ics gelsin artık

Stabit ICS gelse bile resmi olarak Desire HD kullanıcılari kullanabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

stabil ics gelsin artık

HTC reyiz bu konuda ne evet dedi ne de hayır, bekleyin modunda bıraktı bizi...resmi olarak gelmese de ben cyanogenmoddan %99 icsli rom bekliyorum, cm'den geldikten sonra diğerler romlarda peşi sıra patır patır gelecektir...beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

stabil ics gelsin artık

HTC reyiz bu konuda ne evet dedi ne de hayır, bekleyin modunda bıraktı bizi...resmi olarak gelmese de ben cyanogenmoddan %99 icsli rom bekliyorum, cm'den geldikten sonra diğerler romlarda peşi sıra patır patır gelecektir...beklemedeyiz

Düşüncem gelmeyecek yönünde, zaten bir güncellemeyi 2.3.5 yüksetlme ve diğer yazılımlari yükseltme ile sundular. Yeni gelecek versiyonlardan maalesef Desire HD uzak kalacak gibi görünüyor.

• vallaha custom rom olarak stabil gelsin razıyım resmi falan ilgilendirmez beni Ama şubat sonu umuyorumki gelecek resmi ics...

Bu arada virtuorus ve cyanogenmod un ics betaları hiç güzel değil yav .Yani güzelde stablite yok, mesela cyanogenmod dda yakınlık sensörü çalışmıyor ve fotoları yarım çekiyor, ötekinde de kamera çalışmıyor illa marketten kamera programı indirmek lazım.

Menülerde ara sıra donma var. Böyle animasyon gibi sürekli akan bir kullanım yok.

Android rev 6,3.1 kurdum ben tekrardan. En güzeli stock romun az modifiyeli hali. Hem youtube da 720p videolar çalışıyor mis gibi, hem hızlı stabil... Ses konusunda da şu direk sensations XL den modlanan rom var bitane o süper. Ses isteyen onu kursun derim. Affinity vardı bi aralar hoşuma giden ama ses konusunda hiç iyi değil böyk :X

• quote:

vallaha custom rom olarak stabil gelsin razıyım resmi falan ilgilendirmez beni Ama şubat sonu umuyorumki gelecek resmi ics...

Bu arada virtuorus ve cyanogenmod un ics betaları hiç güzel değil yav .Yani güzelde stablite yok, mesela cyanogenmod dda yakınlık sensörü çalışmıyor ve fotoları yarım çekiyor, ötekinde de kamera çalışmıyor illa marketten kamera programı indirmek lazım.

Menülerde ara sıra donma var. Böyle animasyon gibi sürekli akan bir kullanım yok.

Android rev 6,3.1 kurdum ben tekrardan. En güzeli stock romun az modifiyeli hali. Hem youtube da 720p videolar çalışıyor mis gibi, hem hızlı stabil... Ses konusunda da şu direk sensations XL den modlanan rom var bitane o süper. Ses isteyen onu kursun derim. Affinity vardı bi aralar hoşuma giden ama ses konusunda hiç iyi değil böyk :X

ben de bir kaç gündür kıvranıp duruyorum ne yapsam diye
    er3bus kurulu batarya dışında çok memnunum video kaydı falan güzel takılma yapmıyor.
    hani virtuous çular setcpu kullanmayın kendi otomatik cpu hızı ayarlıyor demişlerdi hatırlarsanız
    belki de o yüzden video kayıtları hep takıntılıydı.
    şimdi yazınızı okuyunca and.rev. 6.3.1 kurmaya karar verdim bakalım o nasıl çıkacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armydc -- 1 Şubat 2012; 19:32:46 >

• hocam and rev kurarken kendi süper wipe 'ı var onu indirip onunla wipe yapın mutlaka. Muazzam bir hızlanma oluyor. 4ext recovery menüsü bile daha akıcı oluyor.
  • quote:

hocam and rev kurarken kendi süper wipe 'ı var onu indirip onunla wipe yapın mutlaka. Muazzam bir hızlanma oluyor. 4ext recovery menüsü bile daha akıcı oluyor.

yazılımcı bey bu sense 3.0 mış.Gerçi bu akşam indiremedim ama kararsız kaldım şimdi.
  • 3,5 ile çok bir farkı yok hocam. Benim gördüğüm tek fark var oda şu mesaj geldiğinde kilit ekranında çıkan sms göstergesinde sense 3,5 da fotolu gözüküyor sense 3,0 da mesaj simgesi çıkıyor foto çıkmıyor. Başka fark göremedim.
  • DHD'nin build numarası 3.x Nasıl downgrade edebilirim ? Rom kurmak istiyorum artık orjinal sıkıntı yaratmaya başladı bana...
  • rcmix artık dhd ye onem vermiyor capy xda da entryleri silinmiş sanırım o yuzden sadece destek veriyor rcmix team e.Zaten android devolopment tan kaldırdı romu question answer bolumundeki topic ten cevap veriliyor.Ama sensation da falan aktifler sanırım.ben hala rcmix4 u kullanıyorum ve bence hala cok stabil ve cok basarili.Topluca Turkiyeden adamlara donate mi yapsak geri getirmek için :)
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.