Şimdi Ara

HTC Desire HD / Inspire 4g 4.2.2 Jelly Bean G( Videolu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar desire hd bir cihaza s-off yapıp CWM recovery yükledikten sonra Jelly Time 4.2.2 yazılımını yükledim ve performansını çok beğendim. İndirme linklerini ve kendi hazırladığım videoyu aşağıda paylaşıyorum..

[B]NOT:[/B] [I]Romu beğenmeme ihtimaline karşı yüklemeden önce CWM den backup almayı unutmayınız..[/I]

[B]Video:[/B]

[video=youtube;Kr8FflRyfFE]http://www.youtube.com/watch?v=Kr8FflRyfFE[/video]

[B]İndirme Linkleri:[/B]

[I][B]Jelly Time 4.2.2 R8 [/B][/I]

[I][B]Gapps[/B][/I]

• Depape kullanıcısına yanıt
    İndirme linklerin tekrar düzenleyebilirmisiniz. Ben telefonuma daha hiç rom yüklemedim, şuan 2.3.5 , rica etsem yapmam gerekenleri sırasıyla yazarmısınız. Paylaşım için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semantic -- 9 Haziran 2013; 21:55:31 >
  • BEnde bekliyorumn yukleme yontem ve sirasini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam kaçmış : dd
  • hacı şimdi yüklemeyi deneyecemde bunu bitirdikten sonra sense arayüzümüdür nedir yalan oluyor demi yüklemiyoruz öyle bişey
  • Arkadaslar bnde jely time 4.2.1 rom yukledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar işlerin yoğunluğundan dolayı adım adım anlatım yapamıyorum bu tip işlemleri daha önce yapmamış olanlar için açıklayıcı bir paylaşım olmadığını da biliyorum ama elden bu kadar geliyor :) Desire HD cihazına versiyon yükseltmek isteyen arkadaşlar imzamdaki linkten bana ulaşabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.