Şimdi Ara

===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.930
Cevap
22
Favori
899.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc Türkiye'yi aradım yurtdışından gelen bazı tlflara ics gelmiş Türkiye tlfları içinde muammaymış düşükte olsa gelme ihtimali var arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk roma göre harika buldum.

Biraz ağır ama sonraki sürümlerde düzelecektir muhakkak.Bazen disk sürücü olarak bağlanmamakta ısrar ediyor

Kamera 1280x720 HD kayıt yapıyor ama sessiz olarak.Ses açılınca çekim yapıyor ama videoyu kaydederken zorlanıyorVideoyu kaydediyor ama pcde açmıyor.Sanırım ses driverları ile ilgili..

Video hata ekranı
     ===>HTC Desire HD | Ana Konu<===

Buda çalışan video ekranı.Ses yok ama

Örnek Video:
    http://www.fileron.com/mr5iuzck9cni

Fotoğraf çekimi sorunsuz.8 MP çekim yapıyor
    Kamera için linkteki kamerayı indirin.CWM ile kurun.
    http://www.fileron.com/22m9j4oecky7

Ekran Görüntüleri:
     ===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== ===>HTC Desire HD | Ana Konu<===

• android 4.1 çıktı biz hala 4,0 'a şükür diyoruz. Bence HTc nin yeni taktiği bu. 4.1 ile uğraşmamak için ics yi yavaştan verecek bizi muhtaç ederek

http://www.xda-developers.com/android/htc-decides-against-ics-for-the-desire-hd-petition-started/

virtuous denedim vallaha güzel gibi. Dikkatimi çeken ise market uçuyor yahu. demekki 2,3 de desire hd de çok dandikmiş market galaxy de bakardım çatır çatır benim telde market hep yavaştı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• HTC Türkiye nin facebook sayfasında da bu cevabı verdiler, acaba bunların hepsi birbirinden bi haber mi :/

HTC Türkiye Merhaba Muhammet Bey. Geniş kapsamlı testlerin ardından HTC Desire HD'nin var olan HTC Sense ve Android versiyonları ile en iyi kullanıcı deneyimini sağladığını belirlemiş bulunuyoruz. Yazılımların yeni versiyonlarını değerlendirirken pek çok etkeni göz önünde bulunduruyoruz, ancak ürün bazında en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek son karar için belirleyici etken olmaktadır. Söz konusu değişikliğin yaratabileceği karışıklık için takipçilerimizden özür dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

İlk roma göre harika buldum.

Biraz ağır ama sonraki sürümlerde düzelecektir muhakkak.Bazen disk sürücü olarak bağlanmamakta ısrar ediyor

Kamera 1280x720 HD kayıt yapıyor ama sessiz olarak.Ses açılınca çekim yapıyor ama videoyu kaydederken zorlanıyorVideoyu kaydediyor ama pcde açmıyor.Sanırım ses driverları ile ilgili..

Video hata ekranı

Buda çalışan video ekranı.Ses yok ama

Örnek Video:
    http://www.fileron.com/mr5iuzck9cni

Fotoğraf çekimi sorunsuz.8 MP çekim yapıyor
    Kamera için linkteki kamerayı indirin.CWM ile kurun.
    http://www.fileron.com/22m9j4oecky7

Ekran Görüntüleri:

bunu 4.1 e portlayabilirlerse daha da güzel olur. akıcılık artıyormuş 4.1 ile

• FAcebook ta aynı cevabı banada verdiler, hiç birinin bir birinden haberi yok bunların...
  • Evet ortada bir karmaşa var.

Bu arada rom başarılı ama ağır kalıyor.Özellikle arama yapmak isterken ve telefon kapandığında power tuşu ile açmak isterken.Ama ilk rom için gayet iyi..

Ben yine PARANOIDANDROID_ACEv1.5a sürümüne döneyim.
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir konuya yazamadım. Konunun ilk takipçilerindenim. Bu forumda İlk Desire HD çıktığı zamanlar bir çok arkadaş benden almıştı. Umarım herkes cihazından memnundur. Konu almış başını gitmiş maşallah! İşlerimden dolayı konuya pek bakamıyorum..

Herkese iyi forumlar.

Not: Bu arada Desire HD almak isteyen olursa elimde sıfır bulunmaktadir, garantili ve yurtdışı..
  • Evet arkadaşlar. 0212 li nummaradan aradım, telefonu açan arkadaş bana güncellemenin olmayacağını, telefonun birçok hata verdiğini, %95 lik kısmının çalışmadığını söyledi. Yazıklar olsun diyorum. Alalı daha 1-2 hafta olmuştu henüz..

Telefonumu satıyorum arkadaşlar. 10 üzerinden 9.8 alır nitelikte. Ekran 0 çizik. Kapaklarında kolayca açılma gibi sorunlar yok, her yeri ilk günkü vazifesini yapıyor. Birazdan ilan açacağım. İlgilenen olursa satabilirim. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Evet arkadaşlar. 0212 li nummaradan aradım, telefonu açan arkadaş bana güncellemenin olmayacağını, telefonun birçok hata verdiğini, %95 lik kısmının çalışmadığını söyledi. Yazıklar olsun diyorum. Alalı daha 1-2 hafta olmuştu henüz..

Telefonumu satıyorum arkadaşlar. 10 üzerinden 9.8 alır nitelikte. Ekran 0 çizik. Kapaklarında kolayca açılma gibi sorunlar yok, her yeri ilk günkü vazifesini yapıyor. Birazdan ilan açacağım. İlgilenen olursa satabilirim. Saygılar..

%95 i çalışmayan romu nasıl yapmışlar acaba

xda geliştiricileri de %5'i çalışmayan rom yapıyor, kafa mı buluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Evet arkadaşlar. 0212 li nummaradan aradım, telefonu açan arkadaş bana güncellemenin olmayacağını, telefonun birçok hata verdiğini, %95 lik kısmının çalışmadığını söyledi. Yazıklar olsun diyorum. Alalı daha 1-2 hafta olmuştu henüz..

bence biraz daha bekle kardesim, ilk rom geldigine gore bundan sonra yakin zamanda sense 4 lu stabil rom gelicek ve offical guncellemeye gerek kalmicaktir...
  • güncelleme kesin gelmiyor mu,hala umut var mı?
  • Ben güncelleme gelecek diye 3.13 stok roma dönmüştüm. Son haberleri okuduktan sonra ICECOLD SANDWICH 8.4 kurdum. 480p kamera kaydı yapıyor. 2 gündür kullanıyorum şimdiye kadar saçmalamadı. Apex launcher a bir de sense skini kurdum. Artık Virtous takımının kamerayı optimize etmesini bekleyeceğim sora da gittiği yere kadar ICS Sense.

Bana bu AOKP 8.4 sürümü için açık renkli bir tema tavsiye edebilecek varmı siyah mavi içim karardı biraz telefon modunda filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrodReth

Ben güncelleme gelecek diye 3.13 stok roma dönmüştüm. Son haberleri okuduktan sonra ICECOLD SANDWICH 8.4 kurdum. 480p kamera kaydı yapıyor. 2 gündür kullanıyorum şimdiye kadar saçmalamadı. Apex launcher a bir de sense skini kurdum. Artık Virtous takımının kamerayı optimize etmesini bekleyeceğim sora da gittiği yere kadar ICS Sense.

Bana bu AOKP 8.4 sürümü için açık renkli bir tema tavsiye edebilecek varmı siyah mavi içim karardı biraz telefon modunda filan.

Önceki sayfada Sense teması vermiştim onu kullanabilirsin.
  • Biraz hantal şuanda çok akıcı değil bence ics 8.4 e geçtim.
  • sense 4 rom sensationlar için bile htc tarafından gelmeyecek, onun için 3.6 yı icad ettiler ya, ki sensation donanımı desire hd den bir nesil daha ileri. Desire da en iyi ihtimal aosp ics olur. Ondan ötesi JB, sensation için bile zor gibi görünüyor, ki daha one x için bile becerip te çıkaramadı htc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

sense 4 rom sensationlar için bile htc tarafından gelmeyecek, onun için 3.6 yı icad ettiler ya, ki sensation donanımı desire hd den bir nesil daha ileri. Desire da en iyi ihtimal aosp ics olur. Ondan ötesi JB, sensation için bile zor gibi görünüyor, ki daha one x için bile becerip te çıkaramadı htc.

Aslına bakarsanız sense 4 daha stabil bir launcher ama htc nin satış politakası işte adamlar arayüzden telefon satıyor. Ben sensation modellere gelmemesine acayip sinir olmuştum. One serisinden önceki seriye gelmiyor.

Samsung en azından ics gelmiyecek diyor gelmiyor. s3 için çıkardığı arayüzü s2 içinde sunuyor.
  • Bana göre HTC müşteri memnuniyetsizliğini tescillemiştir. Bakınız link: http://www.htc.com/tr/help/android4faq/
    Linkte dikkat ederseniz DHD yi 512 MB ve altı RAM olarak sınıflandırmış. Daha sattığı ürününü tanımayan yada müşterisini salak yerine koyan bir HTC görüyorum. Bakınız ingilizce sayfasında da durum farklı değil (http://www.htc.com/europe/help/android4faq/ )

• Bugün htc den aradılar numara +21203 olarak gözüküyor. Daha önce bir ankette memnuniye formu doldurmuştum onunla ilgili aramışlar. bende hemen ics muhabbetine girdim söylediği kelimeler klasik prosedür kelimeler desire c örneğini verdim daha güncel bir cihaz ve dha modern cihaz dedi, peki dedi desire s modeline ne diyeceksiniz dedimiğimde desire s modeline daha ics gelmedi dedi gelmedi ama gelicek test sürümler sızdı filan dedim işte, kaldıki 8 ay sonra vereceğinizi söylediğiniz şeyi vermiyorsunuz böyle bir saçmlığı mantıklı şekilde açıklarsanız başka bir sorm yok dedim. Tamam sorununuzu iletiyorum falan filan dedi işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Bana göre HTC müşteri memnuniyetsizliğini tescillemiştir. Bakınız link: http://www.htc.com/tr/help/android4faq/
    Linkte dikkat ederseniz DHD yi 512 MB ve altı RAM olarak sınıflandırmış. Daha sattığı ürününü tanımayan yada müşterisini salak yerine koyan bir HTC görüyorum. Bakınız ingilizce sayfasında da durum farklı değil (http://www.htc.com/europe/help/android4faq/ )

benim tek güvendiğim bilgi bu sayfadaydı, değiştirip DHD yi de eklemişler.
    hakikaten enteresan, ne gibi bir uyumsuzlukla karşılaştılar acaba?
    bari bir yerlerden test sürümünün kerneli sızsa da rahat rahat kullansak şu ics yi.

• 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.