Şimdi Ara

HTC desire hd aldım fakat yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı çok şükür satın aldım fakat eski bir iphone kullanıcısı olarak sizinde tahmin edebileceğiniz gibi biraz yabancıyım Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1) iTunes tarzı bir programı var mı?

2) Costum rom yükleyeceğim hangisini önerirsiniz?

3) Kablosuz ağları görüyor fakat bağlanamıyor. Taranıyor, bağlanıyor, bağlantı kesildi diyor.

Kısaca bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. Belki bu konuyu açmam gerekirdi ama heyecan işte

Teşekkürler...

• bende eskiiphone kullanıcısıyım
    ve iyi bir geçiş yapmışsınız ben cok memnunum
    itunes yerine
    htc sync var teli depo birimi olarak bağlayın hafıza kartının içinde var uygulama ordan pc ye yükleyin
    Custom rom yüklemek için önce rot s off eng off işlmelerini yapmalısınız ve yazılım sürümünüz 1,32 değilde 1,72 ise işiniz daha zor
  • Cihaz olarak karşılaştırma yapmaya gerek bile görmüyorum Beni tek korkutan yanı alışma süreci onu attlatttım mı olay biter Yazılım bilgisinden baktım ama ne 1.32 nede 1.72'yi göremedim. Yanlış yere mi bakıyorum?
  • Sürümü doğru yerden bakıyormuşum 1.72 altı. Ancak daha büyük bir sorun var o da tanıtılmış bir gmail hesabı var ve kaldıramıyorum ne yapmam gerek? Sıfırlama dışında bir çözümü var mı? Telefondaki numaraları bilgisayara atmak için ne yapmalıyım? Mesela telefon kilitlendi ekran kapalı. Açma için illa power tuşunamı basmak lazım. Başka türlü ekranı açamıyor muyuz? Ekolayzır var mı?

Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 17 Nisan 2011; 3:08:58 >
  • kablosuz agları görme mesafesi hangisinin iyi iphone mu htc dhd mi ?
  • merhabalar, yeni konu açmak yerine imzadaki linke sorarsanız daha ayrıntılı ve hızlı bilgi alabilirsiniz. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

kablosuz agları görme mesafesi hangisinin iyi iphone mu htc dhd mi ?

Ben standart telefonların kendi wifisine göre ağ aradığında desire hd de daha fazla buldu. iphoneda wifi trak ile aradığında biraz daha fazla buluyor galiba ama tam emin değilim denemek lazım. Android için wifi trak tazrı bir programda olabilir birde o şekilde denemek lazım.

@ercanekon birde orada şansımı deniyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

Sürümü doğru yerden bakıyormuşum 1.72 altı. Ancak daha büyük bir sorun var o da tanıtılmış bir gmail hesabı var ve kaldıramıyorum ne yapmam gerek? Sıfırlama dışında bir çözümü var mı? Telefondaki numaraları bilgisayara atmak için ne yapmalıyım? Mesela telefon kilitlendi ekran kapalı. Açma için illa power tuşunamı basmak lazım. Başka türlü ekranı açamıyor muyuz? Ekolayzır var mı?

Cevaplarsanız sevinirim.

bende yeni desire kullanıcısıyım .
    yukardaki sorun bendede mevcut cevaplayabilen arkadaş yok mu ?
  • fabrika ayarlarına dön diyor eski tanımlanmış gmail hesabını kaldır diyince lütfen bir çare
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.