Şimdi Ara

HTC Desire C , Whatssapp Konuşmaları Geri Yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC Desire C kullanıyorum ve geçenlerde yanlışlıkla silmemem gereken bir whatsapp konuşmasını silmişim bugün fark ettim hemen whatsappı kaldırıp tekrardan yükledim fakat o konuşma geri gelmedi.İnternette biraz araştırdım fakat düzgün bir bilgiye ulaşamadım daha önce başına böyle bir olay gelip de çözüme ulaşabilen bir arkadaş yardım ederse çok mutlu olurum.SD kart ile birkaç işlem yapılıyormuş sanırım daha eski konuşmalar için ama bu konunun pek hakimi değilim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

İyi günler

• Sd kart içinde Whatsapp>Databases klasörü içinde tarihli şekilde konuşma yedekleriniz var.Ordan hangi tarihi geri yüklemek istiyorsanız ismini "msgstore.db.crypt" olarak değiştirin ve Whatsapp ı kaldırıp tekrar kurun ve bulunan yedeği geri yüklemeyi seçin.
  • SD karta nasıl ulaşabilirim hocam telefondan bir türlü bulamadım , giriş yapamıyorum içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greemie -- 21 Temmuz 2013; 16:13:37 >
  • Sanıyorum dosya yöneticiniz yok.İsterseniz buradaki uygulamayı kurun ve sdkart içinde whatsapp dosyasına ulaşabilirsiniz.Ya da telefonunuzu bilgisayara bağlayıp,USB modunu disk yönetimi seçip de kart içine girip bahsettiğim isim değişikliğini yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fetih05 -- 21 Temmuz 2013; 16:22:40 >
  • Teşekkür ediyorum hocam hemen dosya yönetici yöntemini deniyorum olumlu olumsuz sizi bilgilendiririm , tekrardan teşekkürler :)
  • Teşekkürler dediğiniz yötemle yaptım ne yazık ki en fazla 7 gün öncesine gidebiliyorum
  • Rica ederim.Yedekleme dosyalarının en fazla 7 gün öncesi tutuluyor.Baştasöylemeyi unuttum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam ben de fark ettim , hayırlısı en azından artık SD karta giriş yapabiliyorum sayenizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.