Şimdi Ara

htc desire-c nasıl bir üründür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım fiyatı 700 tl falan ben 400-450gibi alacağım sizce bu tel nasıl ? çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• en son çıkan oyunları oynamak haricinde her işini görür :) fiyatına göre de çok iyi 450 ye alacaksan
  • yurt dışı fiyatı 450-500 tl. 100 tl vergisi var. 550-600. şu anda hepsiburada 642tl ye satıyor. arada 100 tl fark var. pasaport kaydı derdi yok, 24 ay garanti, getirtmeyle uğraşmak yok.....

abileri iki katından fazla paraya satılıyor. o kadar fark var mı acaba? yok mu alan kullanan?

ben almayı düşünüyorum ama almadan önce bir kaç kullanıcı deneyimi okumak isterdim açıkcası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgün -- 10 Temmuz 2012; 17:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

en son çıkan oyunları oynamak haricinde her işini görür :) fiyatına göre de çok iyi 450 ye alacaksan

en son oyunları niye oynayamayalım android'in en son sürümü kullanılıyor (galaxy s3 ile aynı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

en son çıkan oyunları oynamak haricinde her işini görür :) fiyatına göre de çok iyi 450 ye alacaksan

en son oyunları niye oynayamayalım android'in en son sürümü kullanılıyor (galaxy s3 ile aynı)

cpu ve gpu açısından demiştir arkadaş.
  • Saçma sorular everywhere
  • 599 yl teknosa ve vatanda alinir mu bu cihaz? Motodeluxe ile kaldim arada . Kasa kalitesi konusunda moto dan daha iyi ama motonun ekrani daha buyuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekranin ufaklıgı sorun olmayacaksa alinir tabikide
  • Bugün teknolojix.com dan 547 tl kargo bedavaya aldım.Piyasa da en ucuz şuan bu fiyat.
  • bende bu aralar almayı düşünüyorum fakat şarj konusunda kafamda soru işareti var.ben her dakika nete giren sayfalarda gezinen biri değilim işim varsa facede twitte bakarım sonra çıkarım sürekli oyunda oynanam en fazla günde 30 dkka oda metrodayken sürekli görüşmede yapmam günde 50 msjı aşmam bna şarj sizce ne kadar dayanır?
  • Ryhme Desire C Desire S One V gibi telefon alacağınıza Desire X'i bekleyin inceleme videosuda var forumda.
  • Arkadaşlar Desire C aldım.Kurcalarken deposunda hafızanın 0.94 GB yazıyor.
    4 gb olmalı ama bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukgemlik

Arkadaşlar Desire C aldım.Kurcalarken deposunda hafızanın 0.94 GB yazıyor.

Kullanıcıya 1 gb ayrılmış oyuzden. Geri kalan 3 gb sistem kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: ufukgemlik

Arkadaşlar Desire C aldım.Kurcalarken deposunda hafızanın 0.94 GB yazıyor.

Kullanıcıya 1 gb ayrılmış oyuzden. Geri kalan 3 gb sistem kullanıyor

Cevap için çok teşekkürler.Kullanıcı sanırım video resim film gibi verileri kullanıyor.Sistem olarak kalan 3 GB neler için acaba?
    Uygulamalar hangi gruba giriyor?
  • bence kullanışlı ufak bir ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.