Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun sendation mu? Bu kadar uğraşıcağına at bilindik bir rom kendi düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mildwild kurmak istiyorum

MildWild V-4.6.5 Final Based on Oxygen 2.3.2
    MildWild CM-5.5 Stable-Release

5.5 de hızlı ama kamera cekimi vs V-4.6.5 de daha iyi.

MildWild V-4.6.5 Final Based on Oxygen 2.3.2 için script hangisi? Dahili hafızayı 1 GB üstü yapamadım. A2SD, data2sd denedim olmadı.
  • MildWild V-4.6.5 Final Based on Oxygen 2.3.2
    mildwild cm-5.5 den çok daha iyi

MildWild V-4.6.5 Final Based on Oxygen 2.3.2 için script hangisi? A2sd, data2sd denedim olmadı. Bi türlü dahili hafıza yükselmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

MildWild V-4.6.5 Final Based on Oxygen 2.3.2 için script hangisi? A2sd, data2sd denedim olmadı. Bi türlü dahili hafıza yükselmedi

okuduğum kadarıyla script roma gömülü bende bu romu kuracağım az sonra çözeriz script nedir ne değildir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

Telefonun sendation mu? Bu kadar uğraşıcağına at bilindik bir rom kendi düzelir

hayır desire denedim stock rom cwm den zipleyim olmadı. akşam eve geçeyim imei başka atma yolu yoksa sensation metodunu denemek lazım yapacağım hiçbir ş ey kalmadı neredeyse. imei rakamları başkalaşmış kayıt ettriin gibi mesajlar geliyor cihazım kayıtlı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Telefonun sendation mu? Bu kadar uğraşıcağına at bilindik bir rom kendi düzelir

hayır desire denedim stock rom cwm den zipleyim olmadı. akşam eve geçeyim imei başka atma yolu yoksa sensation metodunu denemek lazım yapacağım hiçbir ş ey kalmadı neredeyse. imei rakamları başkalaşmış kayıt ettriin gibi mesajlar geliyor cihazım kayıtlı zaten.

stock romu cwm den yükleyemezsin onun prosedürü farklı ful wipe ful formatla indir bir mildwide ( sadece deneme amaçlı olarak burada amaç 70 mb bir rom indirmek ) senin asıl problemin desire için olmayan bir romu desirea atmak olmuş sanırım telefonun brick olmadığına dua et .bu dediğimi bir kur bakalım telefon kendine gelir sanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

okuduğum kadarıyla script roma gömülü bende bu romu kuracağım az sonra çözeriz script nedir ne değildir :)

MildWild V-4.6.5 de kamera çekimleri cok iyi. Ve genel anlamda sorunsuz.
    tek su hafıza olayı kaldı benim için....Dahili depolama 236 MB toplam. 1 GB a çıkartmam lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

Telefonu gece kapatmıyorum..gece şarj %100 ike sabah %66 oluyor.önceleri gece uyku moduna falan geçiyordu.şimdi bu ayarı bulamıyorum sanırım and 2.3.7 versiyon olduğundan..
    sonuçta arkadaşlar gece 12 gibi telfonun uyku moduna girmesini istiyorum.böyle bir program var mı?

aradığım böyle bir tür program kullanan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba..
    Bir süredir burda geçen sohbetin etkisiyle ben de MildWild kurdum.. Sevdim romu.. backuplarımı falan yükledim, bir süre sonra Home tuşu ile ana ekrana dönme işlevi çalışmamaya başladı.. Yani bir programdayken Home tuşuna basınca ana ekrana geçer ya, işte benim telefonda hiç bir şey olmuyor home tuşuna basınca.. Sürekli back tuşuna basa basa dönüyorum ana ekrana.. Home tuşunun başka fonksiyonları çalışıyor.. Bununla beraber kilit ekranı da kayboldu.. Trackpade basınca direkt açılıyor ekran en son nerde kaldıysam.. Bu ikisi aynı anda oluyor ve düzeltemiyorum..
    Dün gece her şeyi wipeladım romu tekrar kurdum, sorunlar ortadan kalktı çalışıyordu.. Tekrar backuplarımı yükledim ve şimdi yine iptal home tuşu ve kilit ekranı..
    Bir şey mi takılıyor ne oluyor çözemedim fikri olan var mı..????

PS: MildWild 5.5 stable bu arada..
  • bence eskiden kurduğunuz bir programın ayarlarından dolayı oluyor..
  • muhtemelen ama ne olduğunu bulamadım..
    bakalım, mildwildın bir önceki sürümünü yükleyeyim diyorum.. ama ona da hboot değiştirmek lazım sanırım..
    siz buldunuz mu işnizi görecek program.. Timerrific gibi bir program vardı işinize yarar belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

muhtemelen ama ne olduğunu bulamadım..
    bakalım, mildwildın bir önceki sürümünü yükleyeyim diyorum.. ama ona da hboot değiştirmek lazım sanırım..
    siz buldunuz mu işnizi görecek program.. Timerrific gibi bir program vardı işinize yarar belki..

mildwide dın bütün romları için önerilen hboot cm7r2 dir en güvenilir temiz ve boş alan bu hbootla sağlanıyor; sorununuz için 5.5 in launcher ayarlarına bakın orda home tuşu için atanmış görevler var ordan düzelir diye tahmin ediyorum
  • bulamadım desem doğru olur . önceden mildwildi kurmadan önce timerriffic i kullanıyordum..şimdi siz söyleyince aklıma geldi.bir deneyeyim.gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokce -- 5 Aralık 2012; 14:35:12 >
  • quote:

quote:

mildwide dın bütün romları için önerilen hboot cm7r2 dir en güvenilir temiz ve boş alan bu hbootla sağlanıyor; sorununuz için 5.5 in launcher ayarlarına bakın orda home tuşu için atanmış görevler var ordan düzelir diye tahmin ediyorum

Denedim o ayarlardan ama bir şey değişmiyor.. Kilit ayarları için de aynısı, kilit yöntemlerini değiştiriyorum vs ama asla düzelmiyor.. Üstelik çakışabilecek bir program da yüklü değildi, yani launcher ya da homescreeni etkileyecek bir widget yok..
    Neyse ben de aynı cm7r2 boot üstüne mildwild 4.6.5 final kurdum, backup falan yüklemedim hiç, tek tek yüklüyorum programlarımı, şimdilik sıkıntı yok.. Teşekkür ederim ilginize..

Bu arada preferences bölümünde homescreen ayarlarına tıkladığımda hata veriyor, önceki yüklediğim 5.5 sürümünde de veriyordu aynı hatayı.. Bu benimle değil de romla ilgili herhalde, sizde de böyle dimi durum mildwild son sürümlerini kullanan bütün arkadaşlara soruyorum..

• quote:

quote:

quote:

Denedim o ayarlardan ama bir şey değişmiyor.. Kilit ayarları için de aynısı, kilit yöntemlerini değiştiriyorum vs ama asla düzelmiyor.. Üstelik çakışabilecek bir program da yüklü değildi, yani launcher ya da homescreeni etkileyecek bir widget yok..
    Neyse ben de aynı cm7r2 boot üstüne mildwild 4.6.5 final kurdum, backup falan yüklemedim hiç, tek tek yüklüyorum programlarımı, şimdilik sıkıntı yok.. Teşekkür ederim ilginize..

Bu arada preferences bölümünde homescreen ayarlarına tıkladığımda hata veriyor, önceki yüklediğim 5.5 sürümünde de veriyordu aynı hatayı.. Bu benimle değil de romla ilgili herhalde, sizde de böyle dimi durum mildwild son sürümlerini kullanan bütün arkadaşlara soruyorum..

mildwide ın iki sürümü var biri oxygen biride cm7 tabanlı 4.6.5 sürümünü yüklediyseniz oxygen tabanlı olandır bu ; ayarları cm7 den farklıdır eğer gelişmiş bir ana ekran uygulama ekranı ve dock aayarları istiyorsanız holo launcher tam size göre denemenizi tavsiye ederim; 4.6.5 finali bende kurdum fakat alıştığım 4.3 sürümüne geri döndüm

• mildwide ın redux düzenlemesi çıktı xda da duyurulur :)
  • mildwide 4.6.5 launcher fix yaması bu sayfada bu derdi olanlara duyurulur :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353861&page=528
  • Çok Faydalı bilgiler vermişsin denemek istiyorum aslında ama birazda tırsıyorum
  • @umut71

usta bu sayfalarda o kadar çok milwild reklamı dönmeye başladıki kendimden şüphe etmeye başladım ya..kullanan memnun arkadaş..bende anormallik var demekki..mildwild ile ilgili aklımda kalan en sevmediğim şey karanlık oluşu bide xperia mı huwaei mi ne arayüzü kullanmasıydı..

ama bu kadar memnuniyetten sonra bi tekrar kurup biraz daha sabırlı davranarak şöyle en az 1 ay falan kullanmayı düşünüyorum.dolayısıyla bi 4ext apk si rica etsem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandufla

@umut71

usta bu sayfalarda o kadar çok milwild reklamı dönmeye başladıki kendimden şüphe etmeye başladım ya..kullanan memnun arkadaş..bende anormallik var demekki..mildwild ile ilgili aklımda kalan en sevmediğim şey karanlık oluşu bide xperia mı huwaei mi ne arayüzü kullanmasıydı..

ama bu kadar memnuniyetten sonra bi tekrar kurup biraz daha sabırlı davranarak şöyle en az 1 ay falan kullanmayı düşünüyorum.dolayısıyla bi 4ext apk si rica etsem..

Aynen ben de bir türlü MW'a alışamadım.
    Miui favorim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.