Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhangokce

yukarda bahsettiğim problemleri mildwide 5.xx de yaşamayacaksak neden olmasın? Ama aynı problemler devam edecekse sense den v azgeçmem!
    sense den başka launcher bulmak da bir sürü zaman alacak!Çok beğenilenleri bile belki beğenmeyeceğim!
    işimiz zor.
    ilk iş yarın runy 7,0,2 yi denemek olacak.eğer onda da aç kapa kendiliğinden resetleme olursa benim için sense bitecek..
    sorum var:
    1_öncelikle indirdiğiniz romun md5 ini kontrol edin doğru düzgün indiğinden emin olun
    2_kartınızı mümkünse 4ext touch recoveryle partisyonlayın ve romun istediği şekilde partisyonlayın kafanıza göre değil :)

1. maddede md5 i sanırım 3-5 ay önce yapmıştım.ama şimdi bir şey hatırlamıyorum.md5 olunca recvery menude ne yazması lazım?
    2. maddeyi her rom yüklediğimde yaptım ama 4ext touch recovery kurulu değil. bilgisayarda ext4 alanı oluşturuyorum.

1 md5 kontrolünü pcnizde yapacaksınız md5check programını indirin 50 60 kb bir prgm indirdiğiniz zipli dosyayı seçip sizdeki md5 ile yazılımcının md5 inin aynı olduğunu PC den kontrol edin bu Çok önemlidir yarım yamalak inmemiş olduğundan emin olun

2 4ext toch recoveryi telefonunuza indirip kurun ve ext bölümlemeyi ordan yapın (daha önce anlatmış olmam lazım )

pcden yapılan bölümlemeler çoğu zaman sorun çıkarıyor Linux Windows sapıtabiliyor kart

• runny rom v6.1.1 kurdum. bahsettiğiniz md değeri verilmemiş.benim indirdiğim dosyanın md değeri:39B56C67B8FE124C61F39AEF812B9299
    dosyanın yarım yamalak indiğini zannetmiyorum.
    acaba Daemon Controller CPUFreq ayarlarını yapmadım-çünkü hangi değerlerin yapılacağını anlayamadım- bundan olabilir mi?
    V6 SuperCharger scriptten yaptım..
  • ha bir de kernel olayını hiç anlamadım?!
  • md değerini karşılaştırdım,değerde yanlışlık yok.
  • quote:

md değerini karşılaştırdım,değerde yanlışlık yok.

indirdiğiniz romun linkini atın inceleyip yazarım size ki muhtemelen bu sanıyorumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1526831 eğer doğruysa sorunları biraz daha düzeltilmiş 7.0.2 sürümü var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 26 Kasım 2012; 10:05:23 >
  • quote:

ha bir de kernel olayını hiç anlamadım?!

http://smarttab10.com/kernel-nedir-rom-nedir/ buraya bir bakın siz ekstra kernel yüklemiyorsunuz zaten romunuzun içine gömülü olarak geliyor fakat bazı android geliştiriciler farklı kernel tavsiye edebiliyor bu durumda rom flaşlar gibi kernel flaşlanıyor :rom kurulurken
  • 7.0.2 sürümünü kurmayı düşünüyorum.
    Şu an forumda 4ext recovery ile kurulumları okuyordum. sizin kurulumla ilgli önceden yazdığınız mesajınızı not aldım ona göre yapacağım.şu an 4ext recovery yükledim ve runny 7.0.2 yi indirip 4ext recovery ile yükleyeceğim.
  • mesajları okuduğumda oxyegen ve cyanogen romları üzerinde çok yazmışsınız.Bu romların sense 3,5a göre artıları nelerdir?
    siz şu an hangi romu kullanıyorsunuz? Hangi romu önerirsiniz?

An itibari le MildWild based on CyanogenMod7 ve MildWild based on Oxygen 2.3.2 güncellendiği yazıyor:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
    Ayrıca sense 4 çıkmış deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokce -- 26 Kasım 2012; 10:43:02 >
  • quote:

mesajları okuduğumda oxyegen ve cyanogen romları üzerinde çok yazmışsınız.Bu romların sense 3,5a göre artıları nelerdir?
    siz şu an hangi romu kullanıyorsunuz? Hangi romu önerirsiniz?

An itibari le MildWild based on CyanogenMod7 ve MildWild based on Oxygen 2.3.2 güncellendiği yazıyor:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
    Ayrıca sense 4 çıkmış deneyen var mı?

şu an mildwild 5.4 cyn kullanıyorum son derece başarılı önerilen a2sd+ scriptiyle daha öncede oxygen vardı hemen hemen aynı diyebilirim holo launcher ve apw wiget havadurumu içinde fancy widgetbunlarda ekran :)

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

• uygulama bölümü

• uygulamaların kişiselleştirilmiş halidir

• Hangi script ile nasil a2sd yapabilirim.su an depolamada kalan alan 200mb cicarinda.gercekten de guzelmis.sanirim runny rom yuklemem artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CronMod-A2SD+_signed diye bir script rom flaşlar gibi flaşlahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124 bu sayfada bu arada cynogen 5.4 ü kurdunsa bunu flaşla keyfine bak sonra :)
  • buradan hangisi uygun çok fazla var yanlış yapmak istemiyorum..
    edit:A2SD+http://d-h.st/wWx
    yükledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokce -- 26 Kasım 2012; 15:30:07 >
  • Kusura bakma yeni gördüm doğru script; sonuç nedir izlenumleriniz anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: umut71

Kusura bakma yeni gördüm doğru script; sonuç nedir izlenumleriniz anlamında

Kamera kotu!hatta berbat ama geri kalan her sey mukemmel..gerci 2-3 saat kullandim..sarj da guzel..

• bir günün ardından izlenimlerim:
    her şey mükemmel şu hariç:
    kamera
    ui denilen bir nevi işletim sistemi android hemen hemen ham gibi.
    içinde sadece işinize yaracak şeyler var.fantezi yapılmamış.sense daha havalı ve fantazeli idi.bu yüzden bu yeni rom ilk başlarda çok yavan geldi.ama 2-3 widget ekleyip şekillendirince ve özellikle durup dururken kaspanmayıp şarjın uzuuun süre gitmesi sebebiyle hoşuma gitti.
    şu an aradığım romu buldum diyebilirim.
    bu arada unutmadan sensedekine benzer güzel bir contact widget arıyorum???
    senseli runny rom 7.0.2 yi kullanacaktım ama şimdi vazgeçtim.tekrardan sil baştan uğraşmak istemiyourm ve bu rom gayet iyi.runny i kurarım o da eskisi gibi hatalı falan çıkarsa uğraşamam..
    izlenimlerim böyle..

ot:çslışmayan bir özellik göremedim ama bazen mobil yani internete gsm üzeirnden bağlanması aktifleşmiyor..
    düzeltme:benim hatta problem varmış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokce -- 27 Kasım 2012; 12:20:09 >

• bu konuda çok eklentisi ve sık sık güncellemelerden daral getirmesine rağmen Go Launcher EX tavsiye edebilirim contacts vs. widgetler için..
  • aslında düşündüm ama umut71 önedeen kullanmıştır neden tavsşiye etmedi diye düşünüp yuklemedim...
    umut71 Go Launcher EX telefonu çok mu kasar?
  • quote:

bir günün ardından izlenimlerim:
    her şey mükemmel şu hariç:
    kamera
    ui denilen bir nevi işletim sistemi android hemen hemen ham gibi.
    içinde sadece işinize yaracak şeyler var.fantezi yapılmamış.sense daha havalı ve fantazeli idi.bu yüzden bu yeni rom ilk başlarda çok yavan geldi.ama 2-3 widget ekleyip şekillendirince ve özellikle durup dururken kaspanmayıp şarjın uzuuun süre gitmesi sebebiyle hoşuma gitti.
    şu an aradığım romu buldum diyebilirim.
    bu arada unutmadan sensedekine benzer güzel bir contact widget arıyorum???
    senseli runny rom 7.0.2 yi kullanacaktım ama şimdi vazgeçtim.tekrardan sil baştan uğraşmak istemiyourm ve bu rom gayet iyi.runny i kurarım o da eskisi gibi hatalı falan çıkarsa uğraşamam..
    izlenimlerim böyle..
    not:çslışmayan bir özellik göremedim ama bazen mobil yani internete gsm üzeirnden bağlanması aktifleşmiyor..

evet kamera sorunu vardı bende ondan döndüm hem ahize sesi biraz düsüktü. ve cok sade bi rom. Hızına bisey diyemem cok hızlı ama Sense daha gzel
    Runny Rom v7.0.2 yi kur kardesim sorunsuz 1 haftadır kullanıyorum ;) v6.1.1 den cok daha iyi :)

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.