Şimdi Ara

HTC DESİRE 820 ANA KONU VE KULLANICILAR KÜLÜBÜ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.109
Cevap
28
Favori
145.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde ekranı kırıldı yaptırayım mı satıp üstüne para ekleyip yeni bir telefon mu alayım?
  • Merhaba

Anakarta ihtiyacım var.Satmak isteyen olursa Pm atabilir
  • Arkadaşlar bu telefondan artık kurtulmak istiyorum. Satıp kesinlikle iosa geçmeyi düşünüyorurm, kanser oldum, gençliğim soldu bu telefon yüzünden.

Sizden yardımını istediğim şey ise, ne kadara elden çıkarabilirim telefonu çok fazla zarar etmeden ? Sorunu yok, kutuludur.
  • HTC desire 820n tek hatlı telefon Turkcell hat takiyorum 4.5g var yani internet çalışıyor, şebeke de var ama arama yapılmıyor, beni de arayan ulaşılamıyor diyor. Çözüm nedir bir yardımcı olun lütfen. Fabrika ayarlarına döndürdüm bu arada fayda etmedi. Şebekeyi manuel seciyorum Turkcell seçildi diyor. Şebeke geliyor internette geliyor ama arama da problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crsmbsmsn55 -- 26 Mart 2018; 18:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefonun şarjı bu kadar mı çabuk biter. Çinko karbon pil takılı olsa daha uzun dayanır. Şarj fişini çıkarırken yüzde 20 düşüyor mübarek neredeyse. 2.5 senem dolacak. Ömrüm priz yanında geçti.

• Arkadaşlar telefonu satmayı düşünüyorum. 2 senedir kullandım, üst ve alt sol kenarlarında hafif bir aşınma var onun dışında ekranında çizik bile yok. Sadece arada yazılım problemleri oluyor uygulamalar kapanma hatası veriyor (ama kapanmıyor). Telefona hard reset atıp en son sürüme güncelleyip satmayı düşünüyorum. Sizce 400'e gider mi?
  • bu telefonu kullanan kalmadı mı?
  • Arkadaşlar HTC desire 820n cihazı kullanmaktayım firmware patlamış durumda varmıdır yardım edebilecek bir arkadaş?
  • Htcdeki efsanelerimden biri olduğu için 2 aydır 820 kullanmaktayım tabi günümüze göre arayüz ve donanım zayıf ve bazen çökmeler oldu uygulama arası geçiş çok yavaştı ama idare ediyordum ve inanamadım 6 yıllık cihaza HTC sense arayüz güncellemesi gönderdi geçen gün ve cihaz daha bi güzel oldu uygulama arası geçişler , optimizasyon ,şarzı vs düzeldi daha bi sevdim

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.