Şimdi Ara

HTC desire 816 SD problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC Desire 816 telefonumu 6.0'a güncelledim.32 gb hafıza kartı takıp dahili hafıza olarak biçimlendirdim.Uygulamaları SD'ye taşıyabiliyorum.Fakat PC'ye takınca veya dosya yöneticisinde SD kart görünmüyor.SD karta herhangi bir dosya atamıyorum.PC'de sadece telefon belleği görünüyor.SD kartı nasıl görebiliriz?Yoksa SD kartı dahiliden çıkaracağım.

• kardeşim kusra bakma sorunun cevabını veremedigim icin ama bir soru soracagim 32gb sd karti 0 mi aldin yoksa 0 degilse once bicimlendirip temizleyipmi dahili olarak ayarladin? bende 8gb sd kart varda ne yapsam ne etsem dahili ayarla cikmiyor 32gb sd kartmi lazim anlamadim canimi baya sıktı bu konu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD kartın içine gir orada dahili olarak biçimlendir yazar.. 6.0 Marsmallow'a güncellediysen tabi.. Ben daha yapmadım ama oldu galiba bu iş, yoksa satmak üzereydim bu depolama yüzünden.. Telefonun ömrünü bir sene uzattı bu iş..
  • tabiki güncelledim su an 6.0 ama sd kartin icine giriyorum sag ustte ust uste 3 tane nokta var tikliyorum ordan ayarlar diyorum ama sadece cikart ve biçimlenir var dahili olarak ayarla/bicimlendir yok.. bicimlendir diyince herseyi siliyor. 0 liyor karti denedim 2 kere ama dahili olarak ayarlayamadim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar/Depolama ve Usb/Cikarilabilir Depolama Alani
    Buradan icine girdiginde dahili depolama olarak ayarla diye yaziyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD kartı dahili olarak biçimlendirseniz bile pc'ye takınca sd kartı görmüyor.SD karta pc den dosya filan atılmıyor.HTC'ye yazdım dahiliyi toplam görürsünüz kartı kullanamazsınız dediler.Fakat toplam dahili pc de yine 4 gb olarak çıkıyor.Dahili biçimlendirmenin tek faydası yüklenen uygulamaları SD karta yüklüyor.Fakat bazılarını yine belleğe atıyor.Bu konuda bir faydası yok.SD kartı taşınabilir biçimlendirip taşınan uyugulamaları SD karta attım.Sadece taşınan uygulamalar çoğalmış biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC DESİRE 820 EKRAN AÇILMIYOR !
    10 yıl önce açıldı
    HTC DESİRE 828 DUAL SİM
    8 yıl önce açıldı
    HTC Desire 816 Bekleyenler !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.