Şimdi Ara

HTC DESİRE 728 KULLANICILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC DESİRE 728 KULLANICILAR

    Boyut

    15.79 x 7.78 x 0.78 cm (6.21 x 3.06 x 0.30 inch)


    CPU

    MEDİATEK MT6753, Octa-Core (8 x 1.3 GHz)


    Şebeke

    2G/2.5G - GSM/GPRS/EDGE:
    850/900/1800/1900 MHz
    3G UMTS:
    850/900/1900/2100 MHz
    3G TD-SCDMA:
    1900/2000 MHz
    4G LTE:
    FDD: Bands 1,3,5,7,8
    TDD: Bands 38,39,40,41


    Ses

    HTC BoomSound™ with Dolby Audio™

    Ağırlık

    153±5 g


    Platform Android - 5.1 İLE GELİYOR NE YAZIKKİ GÜNCELLEME DESTEĞİ VERİLMİYOR CİHAZ İÇİN.


    Android™ with HTC Sense™ - SENSE 7 SÜRÜMÜ İLE GELİYOR.


    Bellek

    ROM: 16 GB / RAM: 2 GB
    microSDXC™ card slot, up to 2 TB


    Kamera

    Main camera: 13 MP, auto-focus , BSI sensor, 1080p video recording
    Front camera: 5 MP, BSI sensor, 1080p video recording


    Ekran

    13.97cm (5.5 inch), HD 720p


    SIM Kart Tipi

    Dual SIM (nano SIM) - TEK SİM ÇİFT SİM ARASINDA HİÇ BİR DONANIM FARKI YOK.


    Bağlantı

    Bluetooth® 4.1
    Wi-Fi®: 802.11 b/g/n (2.4 GHz)
    0.35cm (0.13 inch) stereo audio jack
    micro-USB 2.0 (5-pin) port


    Batarya

    Capacity: 2800 mAh

    HTC DESİRE 728 KULLANICILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 20 Ocak 2017; 11:38:21 >







  • Merhaba arkadaşlar, bir süredir kullanıyorum cihazı hiç bir inceleme videosu yada cihaz üzerine açılan ana konu göremediğim için böyle bir başlık açmak istedim, sanırım diğer desire cihazları kadar tutan bir cihaz olmadı Desire 728 ama illaki kullanıcıları vardır. Birlikte fikir alış verişi yaparız elimden geldiğince kullanım deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

    Cihaz genel olarak sıkıntısız çalışan bir cihaz donma kasılma vs her hangi bir stabilite sorunu yaşamadım, ısınmada nadir ve hafif bir ısınma oluyor olursada. Pil performansı yoğun kullandığım halde beni mutlu etti hd ekranın etkisiyle fazla güç harcamıyor bence. Sabah 7 gibi şarj'dan çıkardığımda gece 12 civarına kadar beni götürüyor.

    Ekran düşük çözünürlükte olmasına rağmen pikselleri sayma gibi bir durumunuz yok çok çok dikkat etmeniz gerekiyor tabi günümüzde 2K çöznürlüklere varan ekran kaliteleri varken çok iyi denemez ama kesinlikle kötü değil.

    Kamera performansı olarak standart bence kamera çok kullanmadığım için açıkçası detaylı incelemedim ama hızlı çekiyor odaklanma vs normal kamera arayüzü kullanışlı.

    Dolby Audio özellikli BoomSound hoparlörler HTC OneM serisi telefonlardaki ses yüksekliğine ulaşamıyor bence, Ama stereo etkisini hissetmek mümkün temiz ses çıkışı var dış hoparlörler de. Kulaklık çıkışı içinde kulaklıklarınız ortalama bir kalitedeyse mutlu edecektir. Kutu içerisinden çıkan kulaklık çok vasat..

    İyi yönleri olduğu kadar kötü yanlarıda var beni memnun etmeyen görüşme ses kalitesi karşı taraf sesimi almada sorun yaşamadı hiç çift mikrafon mevcut zaten ancak kulağa gelen ahize sesi düşük bence.

    Güncelleme desteği yok buda önemli 5.1 ile geliyor cihazı ilk açınca bir kaç güvenlik yaması tarzı düzeltme güncellemeleri geldi sadece o kadar. HTC ile görüştüm ne yazıkki android 6 alamayacak Desire 728

    Beni rahatsız eden son durumda kasa, kasada biraz yanlardan sıktığınızda gıcırdamalar var plastik malzeme içeri esneyip geri çıkıyor sanki ve arkadaki kapak tırnakla zorlasanız yerinden çıkabilir gibi bir his verdi bana. Bunun dışında ama plastik malzeme kesinlikle basit bir his vermiyor elden kaymayan sağlam bir malzeme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 12 Aralık 2016; 17:25:46 >




  • Hocam bende aldim acikcasi memnun etti donma vs kasma bende yasamadim htc connect isime com yariyor android 6 gelmemesi beni cok uzmedi acikcasi gelen telefinlarada baktim pek bi sey degismiyor genel anlamda ha uygulama desteklemez o kise gore degisir dot view varmi daha bilmiyorum uyumsuz diyor ama yapanlar var su dhde iki 728 kullaniciso olarak sarilalim hocam
  • 728g var bende de,donma kasma vs yok.Kamerası fiyatına göre iyi.700tl ye sıfırını aldım.Kılıf ekran koruyucu alacağım şimdide.
  • Bayadır giremedim siteye hocam aynen sarılalım kim varsa. Genel olarak dediğin gibi 6 güncellemesi çok da üzücü değilde geleceğe yönelik cihazın daha uzun süre güncel kalması işte birde uygulama erişim izinleri geliyor 6 güncellemesiyle bu benim kurcaladığım işime yarayan bir durum olurdu. Dot view yok sanırım Htc kendi sitesinde hiç bir aksesurarı yok görünüyor :D bir telefoncuya sordum malzemecilere sorar varsa döneriz dediler onlarda bulamamış belki yan sanaisi falan çıkar sanmıyorum ama. motion launch mu diyorlar ona htc nin ekran kapalıyken dokunma yada yukarı kaydırma vs gibi özellikleri var one serilerinde burda olmadığı için sanım dot view çağrı gelince arayanı gösterir anca.
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, fiyat düşüyor düşük fiyata iş görebilecek bir cihaz için iyi alternatif
  • Ben amazonda gormustum satiliyordu ama kurcalamadim elimizde patlar diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki Türkiye pazarına sokulmadı aksesuarları olabilir. Ararştırmadım hiç bazı cihazılar bazı ülkereler göre farklı özelliklerde içerebiliyo.
  • Ben birde görüşmede sıkıntı yaşamaya başladım sizde varmıdır böyle bişey, karşıdan sürekli sesin kısık geliyo uzaktan yada boğuk şekilde geliyo gibi şikayetler alıyorum ilk zamanlar yoktu bu yeni yeni başladı. Görüşme esnasında bazen düzeliyo bazen gidiyo çekim gücüyle alakalı belki yada bilmiyorum ses kaydı yaparken yada video çekim esnasında sorun yok mikrafonda ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatukoy

    Ben birde görüşmede sıkıntı yaşamaya başladım sizde varmıdır böyle bişey, karşıdan sürekli sesin kısık geliyo uzaktan yada boğuk şekilde geliyo gibi şikayetler alıyorum ilk zamanlar yoktu bu yeni yeni başladı. Görüşme esnasında bazen düzeliyo bazen gidiyo çekim gücüyle alakalı belki yada bilmiyorum ses kaydı yaparken yada video çekim esnasında sorun yok mikrafonda ama.

    Yok bende o sikinti gardasim ama telefon dokuatigi takili kaliyor bazen bir kere basiyorum 4 kere basiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram dolumu dostum çok programlar vs yüklü uygulaman çoksa arada kasmalar yapabilir yani donanımsal sorun yoksa ekranda inşallah yokturda. Servise versen ayrı dert KVK garantili benim çok kötü diyorlar kvk için bi teleservice bide kvk bakıyormuş zaten HTC ye.
  • Ama telefon alsam artik i phone alirim bunlarinda ekranlari buyuk be cozunurluk 720 p olsada buyuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynen bu baya büyük 5,5 inch ekran iyide çerçeveye 6" sığar yani neredeyse tablet kadar var çerçeveye tek aldırış etmeme sebebim altta üsteki boomsound hoperlörleri yoksa resim çerçevesi gibi tipsiz telefon, ekran kasa oranı başarısız yani. Lg g3 kullanmıştım bir ara o mesela baya başarılı bu konuda 5,5 inch ekran cihazlar arasında kasa çerçeve olarak ele oturuyor. İphone ekran boyutu olarak bakıtığında küçük gelmez kullnırım diyosan iyi ama büyük ekrana alışıp küçük ekrana geri dönmekde zor olabilir bilmiyorum.
  • Cihazı kullanan arkadaşlar ses sıkıntısı yaşayan oluyor mu ?
    Telefon görüşmelerimde çoğunlukla karşı taraf sesimi net duyamıyor, derinden geliyor bulanık geliyor gibi şikayetlerden bıktım ya kırıcam cihazı ya satıcam.
    Satsak parada etmez, sıkıcı bir hal almaya başladı. Bluetooth kulaklık ilede verim alamadım iki farklı kulaklık denedim ses kötü iletiyor, kutudan çıkan kablolu kulaklıkla biraz iyi.
    Bilmiyorum yani ses kaydı video da falan ses iyi geliyor mikrafon bozuk değil başka bir sıkıntı var. Ahize seside kaliteli değil çok sönük geliyor kulağa.
  • 2 alık migrostan alınma telefonu arkadaş 500 tl ye veriyor sizce alınır mı iş görür mü ? kafama takılan 2015 ekim ayında çıkmış cihaz beni epey götürür mü ?
  • yemini Y kullanıcısına yanıt
    Desire 728 mi 500'e veriyor hocam, 2 aylık yani garantisi devam eden cihazmı ? temiz cihazsa bence değer. Sahibinden'de 600-700 arası satıyolar. İkinci el işi sakat iş zaten başkasından alıncağıma güvenilir arkadaşsa tercih ederdim ben. 500 liraya sıfır bulmak zor gidip sağdan soldan dükkandan 2. El almaktan daha mantıklı temzi ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemini Y kullanıcısına yanıt
    Epey götürmü konusuda yani bi senedir kullanıyorum ısınma donma sıkıntı yaşamadım elimden düşmüyor genelde youtube whatsapp nadiren oyun işte. Sadece görüşmede ses az gidiyo bazen karşıya, oda operatör kaynaklı da olabilir çünkü ses kaydı videoda mikrafonda sorun yok. Öyle yani bende uzun süreler gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatukoy

    Desire 728 mi 500'e veriyor hocam, 2 aylık yani garantisi devam eden cihazmı ? temiz cihazsa bence değer. Sahibinden'de 600-700 arası satıyolar. İkinci el işi sakat iş zaten başkasından alıncağıma güvenilir arkadaşsa tercih ederdim ben. 500 liraya sıfır bulmak zor gidip sağdan soldan dükkandan 2. El almaktan daha mantıklı temzi ise.

    Htc 728g migrostan aldı 2 ay önce 800 civarına.benim de telefona ihtiyacım var. Kamerası tatmin edici gibi geldi bana.500 e bana satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemini Y kullanıcısına yanıt
    Migrosta satıldığını bilmiyorudum iyiymiş, 728g çift hatlısı, Yani arkadaşınız neden satıyor hani cihazda bir sorun olur ondan satmak ister bazısı, güveniyorsanız alın 500 lira ya muadil bulmak zor zaten.
    cihaz iyi kameraları fena değil yeterli ışık altında güzel iş çıkartıyor. Ekran 720P hd öyle pikseller sayılmıyor kaliteli iş görür bir ekranı var batarya üzerine de olumlu etki ediyor ekran çözünürlüğü, sabah 7 fişten çekip gece 11-12 de anca takıyorum şarja standart kullanımda. Çok aşırı oyun video girerse işin içine tabi akşama kadar anca götürüyor.
    Ama yinede 750-800 falan bütçe biraz daha esner diyorsanız sıfır ürünlere de bi göz atabilirsiniz. LGk10 gibi samsung j serilerinin bazı modelleri internette satılıyor.
  • @hatukoy
    Kredi çekmişti ve fazladan telefon olduğu için satmak istiyor.Yakın bir tanıdık olduğu için güvenim var.Beni 3-4 sene götürürse ne mutlu .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.