Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar selam. htc one s ile dedire 500 arasinda kararsiz kaldim. islemci olarak hangisi iyidir. desire 1.2 ghz iken htc one s 1.5 ghz.
    quad core ile dual core farki nedir.

bilgi veren olursa sevinirim. ona gore yarin alacam insaallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam one s cogu acıdan daha iyi bir telefon ama desire 500 daha güncel android surumune sahip android 4.1.2 one s ise güncelleme almadı bildigim akdarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

hocam bu kılıflar silikon kılıf mı oluyor peli silikonsa hiç almayı düşünmüyorum da ebay sitesinde var o resimde bahsettiğim acaba o da silikon mu ? linki aşağıda

http://www.ebay.com/itm/Soft-Plastic-Back-Case-Cover-for-HTC-Desire-500-White-/290986375956?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item43c023bb14

sitedeki ilanda yumuşak plastik yazıyor, bu da bizim dilimizde silikon demek oluyor herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

arkadaslar selam. htc one s ile dedire 500 arasinda kararsiz kaldim. islemci olarak hangisi iyidir. desire 1.2 ghz iken htc one s 1.5 ghz.
    quad core ile dual core farki nedir.

bilgi veren olursa sevinirim. ona gore yarin alacam insaallah.

Benim telefonda şu ana kadar bir kere bile kasılma, reset vs. (maşallah) hiç bir şey olmadı, kamerası süper, gece çekimleri iyi, bugün HTC One da bile bir sürü kişi kamera problemi, kasa açıklığı problemleriyle boğuşurken bizimkinde hiç problem yok, sesi süper, ben kesinlikle tavsiye ederim. zaten telefonlara öyle çok paralar vermeye gerek yok. GMD ile karşılaştırdım, onda kasan oyunlar benim telefonda hiç kasmadan oynatabiliyorum. benim telefonun tepki süresi çok daha iyi, bas açılsın bas kapansın. Quad Core 4 çekirdekli işlemci, Dual Core çift çekirdekli işlemci demek. yukarıda arkadaşın dediği gibi, Desire 500 daha yeni bir telefon olduğu için güncellenme oranı bence One S e göre daha yüksek. hiç pişman olmadan kullanırsın telefonu.

• Desire 500 ü 1 hafta once aldım.
    ilk ızlenımlerım gayet ıyı.hızlı pratık, herseye anında yanıt veren bır telefon
    tasarımda gayet şık, ben sıyahını aldım, nişanlıma beyaz mavısını.
    oyun oynarken ısındıgına şahıt oldum bu benı bıraz soguttu telefondan
    çözemedıgım bazı yonlerı var.
    vıdeo kalıte ayarlarını bulmustum ancak fotograf kalıtesıyle alakalı bır ayara rastlayamadım. boyle bır ayar yokmu telefonda?
    Bırde mobil verı ayarlarında verı dolaşımı dıye bır ayar var. bunun altındakı açıklamada onemlı verı ucretlerıne neden olabılır yazıyor.
    Ve gozlemledıgım kadarıyla mobıl verı cok suratli gelmedı bana, bu ayarıın kapalı olması hızı etkıler mı?bu ayar ne ışe yarar?

telefonu 750 tl ye aldım medıamarkt den.
    8GB oldugu ancak kullanılabılır 4gb oldgu soylendı.ambalajda 4gb yazıodu.
    şuan telde 1 gb kadar bı hafıza var.kandırıldım sanırım.
    Ilk androıd telefonum oldugu ıcın yeterlı gelıyor şuan. ılerde ne olur bılmıyorum.

• mobil veriyi kapalı tut otun oynarken ısınıyor evet ama sorun olmuyo hafıza nasıl 1 gb bi yanlışın olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: otter123

Desire 500 ü 1 hafta once aldım.
    vıdeo kalıte ayarlarını bulmustum ancak fotograf kalıtesıyle alakalı bır ayara rastlayamadım. boyle bır ayar yokmu telefonda?
    Bırde mobil verı ayarlarında verı dolaşımı dıye bır ayar var. bunun altındakı açıklamada onemlı verı ucretlerıne neden olabılır yazıyor.
    Ve gozlemledıgım kadarıyla mobıl verı cok suratli gelmedı bana, bu ayarıın kapalı olması hızı etkıler mı?bu ayar ne ışe yarar?

Ilk androıd telefonum oldugu ıcın yeterlı gelıyor şuan. ılerde ne olur bılmıyorum.

Çift hatlı mı aldığınız telefon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

quote:

Çift hatlı mı aldığınız telefon ?

hayır tek hatlı

• Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum 4 gb lık belleğin 3 nü sistem kullanıyormuş geri kalan 1 yeterli olur mu ? Daha sonra bellek yetersiz boş alan yarat uyarısı ile karşılaşmak istemiyorum. Uygulamaları Micro sd karta taşımaya izin veriyor mu acaba ? Kısaca alanlar memnun mu ? Tavsiye edermisiniz ? Başka telefon tavsiyelerinizi de alabilirim.

• otter123 kullanıcısına yanıt
    70 tl ye peşin mi aldınız, mediamark ın internet sitesinde takip ediyorum fiyatı 799 lira diyor?
  • mrtylmz1989 M kullanıcısına yanıt
    750 tl olacaktı yanlış olmuş.
  • quote:

Merhabalar,

Öncelikle yeni telefonunuz hayırlı olsun, fotoğraf ayarları camera açıkken sol üst taraftaki 3 noktaya tıklarsanız direk o gelen ana ekranda ayarları mevcut, genişlik, iso, macro, gece bütün ayarlar orada, eğer internet paketiniz yoksa hattınızda mobil veriyi kapatın, yoksa faturanızda yüksek bir meblağ ile karşılaşabilirsiniz. mobil veri telefonunuzun hattınız üzerinden internet hizmetine erişmesine yarar. telefon da 4 GB dahili hafıza mevcut, 3 GB sistem kullanıyor, bize geriye 1 GB boş alan kalıyor ancak günümüzde bu 1 GB çerez gibi olduğu için harici bir Micro SD kart almakta fayda görüyorum. 64 GB a kadar desteği olması güzel birşey. benim elimde 8 GB vardı ben onu kullanıyorum. oradaki eleman size yanlış bir bilgi vermiş. oyun oynarken ısınmayan telefon yok gibi birşey, sonuçta bunlarda da bir işlemci mevcut ve çalıştıkca ısınması gayet normal, ben şarjını bitirene kadar oyun oynuyorum, ısısı belirli bir sıcaklıktan yukarı çıkmıyor. sonuçta telefon bu, oyun için üretilmiş bir alet değil

• otter123 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun mobil veri internet paketiniz yada hattinizdan tl kullanarak nete girmeniz demektir ama veri dolaşımı sizin operatorunuz internette o alan içinde hızlı değilse başka bir operatorden destek alarak baglanmaniz demektir bu da haliyle aşırı ücretlere yol acmaktadir Ama bildigim kadariyla turkiye de by uygulama henuz yok. Eğer internet paketiniz 2gb veya üstündeyse mobil veri açık kalabilir sorun olmaz gibime geliyo mesela benim internet paketim sınırsız ben hiç kapatmiyorum eve gelince de sutu ile baglaniyorum veri dolaşımını kapalı tutmanizi öneririm ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumt -- 15 Aralık 2013; 23:41:42 >
  • bora_akar kullanıcısına yanıt
    Yok hocam telin hafıza 1gb kaliyo ama 64e kadar da hafıza kart desteği hafıza kartını class 10 almanızı öneririm ama. Uygulamalara gelince android 4 üzeri zaten bildiğim kadariyla uygulama tasimaya Iain veriyor hafiza kartina ben cogunu tasidim mesela karta

• arkadaşlar merhaba bende telefonu 2-3 gün önce aldım içine de 4gb lık hafıza kartı taktım.Yalnız indirdiğim programlar telefon belleğine iniyor ve kimi SD karta taşırken kimi taşınyamıyor üstelik programı indirmiş olmama rağmen. Şimdi program yukleyemiyorum bu sorunu nasıl hallederim ?
  • Telefonu 2 sim kartlı olarak kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.

Aynı anda 2 hat aktif midir? Bir hat ile görüşürken diğer hatta çağrı geldiğinde, bizi arayan kişi meşgul ses tonunu mu duyuyor, yoksa ulaşılamıyor mu diyor ya da diğer hattın çaldığını mı duyuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korki -- 17 Aralık 2013; 1:57:30 >
  • Çift sim kartlısını almak istiyorum.Dual sim kullanan varmı acaba?
  • Merhabalar arkadaşlar,,

Bende geçen bayram öncesi almıştım cihazı, cihazla ilgili bişeyler yazmak isterim... Performans konusunda memnunum ufak tefek sorunları olmuyor değl ama her androidde oluyor sanıırm, çok yüklendiğinde donuyor bi kaç saniyeliğine oda 5-6 gün hiç kapatmadan çalıştırdığımda oluyor sonra cihazır yeniden başlatınca kendine geliyor. htcnin kendi klavyesinden hiç memnun değilim onunda altını çiziyim sürekli donup hata veriyo hackers keyboard kullanıyorum şuan gayet memnunum bu klavyeden markette bulabilrsiniz. ekranda parmak izi bırakıyor o yönü kötü. onun dışında gayet iyi. müzik ses performansı oldukça iyi. arkadaşımda one x var benim kutudan çıkan kulaklığımla iki telefon arasnda kulaklık ses performansı karşılaştırması yaptık kulaklığa one x e göre biraz daha temiz ve yüksek ses veriyor oldukça hoşuma gitti bu.. Kesinlikle tavsiye ederim cihazı pişman olmazsınız.

• ayrıca bir şey sormak istiyorum bilen varsa bu bleek feed olayı şarj ve veri harcaması ne düzeydedir hani sürekli güncellenen bir ana ekran var, veri miktarinıda sınırlı bağlantıda etkiler düşüncesine kapıldım. bişekilde oradaki güncellemeleri kapadım şuan boş ekran olarak duruyor ama kullanmakda istiyorum.
  • Selam dostlar telefonu alali 1 hafta oldu. Performans açısından memnunum. Sarjda biraz problem yasiyorum telefon cebinizdeyken neredeyse hiç şarj gitmiyor ama benim gibi aktif kullanıyorsanız 1 gün gidiyor. Pek oyun oynamama rağmen 1 gün gidiyor telefonda sadece sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum (facebook,twitter,instagram vs.) Bi arkadaşımda one x var onla biraz karsilastirdim onda bildirim ekranında güç düğmeleri var fakat 500 de yok. İlerki guncellemelerde eklenir diye düşünüyorum suanlik power toggles uygulamasini kullanıyorum. Klavyesinden memnunum. Ve bi sorum var kap olarak hangi malzemeden veya markadan öneriyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.