Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
75.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim bişey sormak istiyorum. htc desire 500 alalı bir hafta oldu blackberryden geçtim htc ye. ses özellik ayarları hakkında sormak istiyorum. kişiye özel mesaj sesi ayarlanmıyor. 3. parti uygulama yüklenmeli diyor htc destek.kullanan varmı internetten bi kaçtane baktım fakat işe yaramadı bilen varsa yazabilirmi lutfen
  • dyilmazmr D kullanıcısına yanıt
    Merakımı mazur görün ama donanım olarak daha iyi, kasa daha ince kısa ve dar (aynı ekran boyutu), çözünürlük daha iyi olan ONE S değilde neden DESIRE 500?
  • one s nin androidi 4.0 htc sense 4 var bunda ise 4.1 android ve htc sense 5 bulunmakta pili daha iyi one s 1650 mAh desire ise 1800 mAh one s nin belleği ve ghz hızı daha iyi one s çift çekirdekken desire 500 dört çekirdek bence fazla bir fark yok hatta desire 500 daha iyi diyebilirim

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/htc-desire-500-htc-one-s-2680313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 3 Aralık 2013; 20:01:27 >
  • Rodan arkadaşımız cevaplamis nedenlerini ama blakberryden sonra ince ayarlarda zorlanıyorum. Bi kaç program indirdim kişiye özel mesaj sesi için ama hiç biri olmadı. Bataryasina şimdilik sürekli elimde olduğundan midir yoksa genel olarak boylemi olacak bilmiyorum ama günde iki kere şarj oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyilmazmr

arkadaşlar forumda yeniyim bişey sormak istiyorum. htc desire 500 alalı bir hafta oldu blackberryden geçtim htc ye. ses özellik ayarları hakkında sormak istiyorum. kişiye özel mesaj sesi ayarlanmıyor. 3. parti uygulama yüklenmeli diyor htc destek.kullanan varmı internetten bi kaçtane baktım fakat işe yaramadı bilen varsa yazabilirmi lutfen

ben kullanmadım ama Go SMS Pro uygulamasının senin istediğin özelliğini sağladığını bir yerlerde okumuştum. apk sını bulabilirsen bir dene derim.
  • beyler dropbox işe yarıyomu kayırt olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

beyler dropbox işe yarıyomu kayırt olcam

hiç kullanmadığım ve bence gerekli olmayan bir uygulama
  • aklıma takılan bi konu var htc desire 500 ile htc Z3 desire 500 arasındaki fark ne ? fiyat olarak bi fark var da onun dışında ne fark var çözemedim.
  •  ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

Bu kılıfı nerde bulabilirim, Türkiye'de yardımcı olabilecek var mı ?
  • Burada ve Burada bulabilirsiniz, S-Line modeli şeffaf kılıf olarak geçiyor.

HTC nin Z3 birebir aynı bende bir fark göremedim, neden öyle bir kod vermişler anlamadım, HTC ye sormak lazım.

@mrtylmz1989

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 7 Aralık 2013; 12:17:05 >

• HTC ile görüştüm, kendilerinde HTC nin Z3 diye bir modelinin olmadığını belirttiler, dual sim ile single sim arasındaki fark olabilirmi diye sorum hayır onlarda dediğiniz gibi dual sim single sim olarak geçiyor dediler, bulduğum site adreslerini istediler, gönderdim incelediler neden böyle yazdıklarını anlamadım dediler. yani HTC Desire 500 ün Z3 diye bir modeli yok. bilginiz olsun...

@mrtylmz1989
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

HTC ile görüştüm, kendilerinde HTC nin Z3 diye bir modelinin olmadığını belirttiler, dual sim ile single sim arasındaki fark olabilirmi diye sorum hayır onlarda dediğiniz gibi dual sim single sim olarak geçiyor dediler, bulduğum site adreslerini istediler, gönderdim incelediler neden böyle yazdıklarını anlamadım dediler. yani HTC Desire 500 ün Z3 diye bir modeli yok. bilginiz olsun...

@mrtylmz1989

hocam teşekkür ederim bende internette araştırdım fakat bi sonuç bulamadım. Ocak gibi telefonu alacam o zaman gidince mağazalara soracam ne diye bu modeli belirtiniz diye ilginç doğrusu.hocam teşekkür ederim bende internette araştırdım fakat bi sonuç bulamadım. Ocak gibi telefonu alacam o zaman gidince mağazalara soracam ne diye bu modeli belirtiniz diye ilginç doğrusu.

• dj_mero kullanıcısına yanıt
    hocam bu kılıflar silikon kılıf mı oluyor peli silikonsa hiç almayı düşünmüyorum da ebay sitesinde var o resimde bahsettiğim acaba o da silikon mu ? linki aşağıda

http://www.ebay.com/itm/Soft-Plastic-Back-Case-Cover-for-HTC-Desire-500-White-/290986375956?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item43c023bb14
  • Arkadaslar telefonun ana ekran gecislerinde falan bi yavaslama varmi almayi dusunuyorumda.

• Quadrant ve antutu sonuçlarını paylaşabilirseniz sevinirim.

• quandrant 4400 puan verdi bu uygulama ne işe yarıyorki bide arkadaşlar advarced mabile care indirin taviye ederim
  • Arkadaşlar Desire 500 ile GMD arasında kaldım, çok oyun oynayan biri değilim hangisini tavsiye edersiniz?
  • StahlMann kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum ve bence desire ın kamerası ve ses cıkısı daha iyi hem daha sık ve htc olması bir artı ama discovery nin ekranı büyük ve daha güclü ama bence desire alın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

Bende almayı düşünüyorum ve bence desire ın kamerası ve ses cıkısı daha iyi hem daha sık ve htc olması bir artı ama discovery nin ekranı büyük ve daha güclü ama bence desire alın :D

xperia l de dikkatimi çekmekte çünkü desire 500 ün işlemci ve grafik birimi eski teknoloji...
  • StahlMann kullanıcısına yanıt
    Aynen o benimde dikkatimi cekmişti internette arastırdıgım kadarı ile oynatamadığı bir oyun yok ve 500 ün tasarımı cok güzel bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.