Şimdi Ara

hTC Desire 2.3 Güncellemesi yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
11.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu htcdev.com da güncellemeyi bulamadım tan link paylaşacak biri varmıdır acaba.
  • arkadaşlar ben telefonumu güncelledim yanlız görünüm bakımından değişen birşey olmadı hızı arttı ısınma problemi jarz olurken azaldı yanlız şunu farkettim telefonda wifi de gerçekten daha iii verim aldım lakin vodafone interneti kullandığımda ve telefon jarzda olunca telefon reset atıyor kendine fazla kurcalıyınca diğer türlü jarz dışında kontrol etmedim edince buraya yazarım ve dil konusunda ingilizce tabanlı tamamen ama marketten indirdiğim programla tamamen türkçe oldu şuan bir sıkıtı yok gibi ama arada bir kendine reset atma sorunu dışında bir problem görmedim sms de sıkıtı yok
    Netice itibariyle cihaza güncellemeyi yükledim. 2.3 GB yüklü şuanda. 1saattir de kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sarjdayken internete(operatörün sağladı hizmet ile) kapandığına dair yazılar yazılmış, benim kullandığım cihazda başıma öyle bir olay gelmedi.
    HTC Sense'e gelince, o da gömülü olarak geliyor.
    Ben tavsiye ederim.

2.3 GB +1

İyi günler

• Yurt dışı cihazlarlada oluyorsa arkadaşa söylüyeyim indirsin kursun. Onun kinde türkçeye çevirmeyi bulamamıştık.

Bu arada legal romu dışardan nasıl kurabiliriz bilen varmı ?

Orijinalden alıntı: tades.33

ekrem.kolu kardeş allah senden razı olsun benim usb lerde sorun varmış başka pc de yaptım
    gelelim 2.3e 2.2 den iyi güzel özelikler var dikat edildiginde göze çarpıyor
    yabancı dil sorunuda morelocale2 yle tamamen kalkıyor yine ekrem.kolu ya çok çok teşekürler sen sorun cözmede şanpiyonsun
    uygulamalar sd karta taşınmıyor bu beni çok üzdü root yapmadan taşıma sorununu çözen varsa yardım ederse sevinirim

Root yapmadan sd karta taşımak mümkün. setInstallLocation 2 diye bir kod giriliyor command ekranında ve uygulamalar artık harici belleğe yükleniyor.

http://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/ burada güzel bir şekilde anlatılmış ama takıldığın yerler olursa yardımcı olabilirim.

Desire 2.3.3 için root yapabilen birisi varsa lütfen çıksın ortaya artık.

• arkadaşlar benim telefon vodafone roomluydu burdaki sürümü yükledim birkaç ay önce ama tekrar dönmek istiyorum eskisine yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.