arkadaşlar eşime aldığım desie z 3 defa servise gitti yeni verdiler nihayet,kendime alşdığım incredible s de 1 wirelsden aldığım yerden değişim 1 defada servisden ücre iade olucak en son aldığımda bile arka kapağında nokta kadar kabarıklık var ama buna şükür yani bu şansızlık olamayacağına göre htc de genel olarak üretimde kalitesizzlik var ,donanım olarak güzel ama üretim kaliteli değil bunalrın hiçmi kontrol bölümü yok yada türkiyeye gelen ürünerdemi sıkıntı var,benim şüphelerim var ve pekde htc öneremeyeceğim artık 1000 lira veriyorsam arkadaş üretim hatası olmayacak ,kaliteyi vereceksin vermezsen satışların bu sene olduğu gibi htc de düşer sensetaion da da derin problemler var bu belli toz girmesi demek kozmetik üretim hatası var demek,keza htc evo bundan 1 yıl önce neredyse 2000 tl iken bianda 1000 liraya indi fiyatı sizce bu mantıklımı ondada çok ısınma ve pil problemi var keza kozmetik problemler onların forumdada söleniyor,sanırım htc bizleri kazıklıyor bunu kimsa dillendirmek istemiyor ama ben burdan ilan ediyorum htc türkiyede cihazlarında genel olarak problem var boşuna holiganlık yapmayalım arkadaşlar