Şimdi Ara

HTC Amaze 4G; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcili ve 4.3-inç qHD ekranlı akıllı telefon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
29.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ağırlık elime ilk aldığımdan beri hiç aklıma bile gelmedi Exalteddivx. Daha hafif fakat daha kalın cihazlar kullanmıştım onlarda sorun olmuştu ama bunda ince olduğu için sanırım hiç rahatsız etmedi. Hatta ince ve kuş gibi hafif olmaması daha tok ve sağlam hissi veriyor. Kendi sınıfına göre biraz daha ağırlığı var ama gülle falan değil yani hiç rahatsız etmiyor
  • Bi konuda sizlere danışmak istedim.Bir arkadaşa telefon bakıyoruz da bikaç model var aklında.En son bunu söyledi,Amerikadan 600 dolara getirtebiliyormuş ama karar vermiş değiliz tabi.Aklı Iphone 4S e de kayıyor.Hatta bi ara Galaxy Note diye tutturmuştu ama diğer Samsung modellerini düşünmüyor.Telefonun tipi hoş olsun istiyor.Tip diyorsan Xperia modellerine bak dedim ama kafayı HTC ' ye takmış durumda.Anlaşılacağı gibi bütçede limit yok yani Note 2200 küsür olduğuna göre Telefonu çok etkin kullanmayacak , kesinlikle maillere bile bakmam diyor yani anlayacağınız kaşınıyor illa da para harcamak istiyor.Bende madem öyle diyorum , değişik bi model görmüş oluruz sen Amaze al Adını daha az önce duydum sanırım Türkiye'de hala piyasada yok.Neyse uzun bi yazı oldu sizce ne yapmalıyız.

Amaze mi ?
    Iphone 4S mi ?
    Burda kullananlar olduğu için Sensetion XE yada XL ye de kafayı takmış görünüyor ?
    Xperia Arc önerdim ben tasarım ön planda olsun dediği için ?

Yada HTC nin başka modelleri mi ?
    Yani böyle dengesiz bi durum var ortada Aslında ben sana Samsung Monte yeter diyorum ama heralde ucuz geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: EHLiNeT

Bi konuda sizlere danışmak istedim.Bir arkadaşa telefon bakıyoruz da bikaç model var aklında.En son bunu söyledi,Amerikadan 600 dolara getirtebiliyormuş ama karar vermiş değiliz tabi.Aklı Iphone 4S e de kayıyor.Hatta bi ara Galaxy Note diye tutturmuştu ama diğer Samsung modellerini düşünmüyor.Telefonun tipi hoş olsun istiyor.Tip diyorsan Xperia modellerine bak dedim ama kafayı HTC ' ye takmış durumda.Anlaşılacağı gibi bütçede limit yok yani Note 2200 küsür olduğuna göre Telefonu çok etkin kullanmayacak , kesinlikle maillere bile bakmam diyor yani anlayacağınız kaşınıyor illa da para harcamak istiyor.Bende madem öyle diyorum , değişik bi model görmüş oluruz sen Amaze al Adını daha az önce duydum sanırım Türkiye'de hala piyasada yok.Neyse uzun bi yazı oldu sizce ne yapmalıyız.

Amaze mi ?
    Iphone 4S mi ?
    Burda kullananlar olduğu için Sensetion XE yada XL ye de kafayı takmış görünüyor ?

Yani böyle dengesiz bi durum var ortada Aslında ben sana Samsung Monte yeter diyorum ama heralde ucuz geliyo

s2 al kardeş veya s3 bekleyin.

• Selamlar,
    ağırlık elime ilk aldığımdan beri hiç aklıma bile gelmedi Exalteddivx. Daha hafif fakat daha kalın cihazlar kullanmıştım onlarda sorun olmuştu ama bunda ince olduğu için sanırım hiç rahatsız etmedi. Hatta ince ve kuş gibi hafif olmaması daha tok ve sağlam hissi veriyor. Kendi sınıfına göre biraz daha ağırlığı var ama gülle falan değil yani hiç rahatsız etmiyor
  • Selamlar,
    Arkadaşınız öncelikli olarak ne özelliklere ilgi duyduguna karar vermeli bence. Saydığınız cihazların hepsi birer alternatif tabi ki ancak şunu söyleyim note çok komik gözüküyor insanın elinde. Tam bir görmemişlik abidesi gibi : )) HTC xl biraz daha ufak sanırım ama benim için o da büyük bir cihaz.
    Ergonomi olarak ele oturma açısından en iyisi iphone çünkü ufak ancak önceki yorumlarımdan okuduysanız iphone seven birisi değilim. Htc xe şu an Türkiye'de satışta ama yeni modeller çıkmışken alınası bir telefon özelliğini yitirdi bana kalırsa.
    Eğer pratik kullanım daha az detay ergonomi istiyorsa iphone
    biraz daha yazılım, donanım ve detay istiyorsa htc'nin yenilerinden biri tavsiyem olur.
    Herkes Htc'de olduğu gibi; mesaj gönderim uyarısı, iletildi uyarısı ve alındı uyarısına tek tek uyarı sesi atamak ve titreşim bildirimi belirlemek, uyarı measajları belirlemek gibi ince detaylarla uğraşmak istemez. Ancak ben her detayı kendim ayarlayabildiğim için Android'li Amaze'i tercih ettim. Karar kullanıcının isteklerine göre değişir. Eğer ben film izleyeceğim oyun oynayacağım office dosyalarıma bakacağım diyorsa büyük ekranlı bir şey tercih etsin. Sonuçta hepsi özellik olarak iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

arkadaşlar bu telefonu almak istediğinizde,nereden temin ediyorsunuz.fiyat ve güvenilir satıcı bilgisi paylaşabilirmisiniz?

Alperen profilimde tel no yazıyor.
    almadıysan hala yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

Orijinalden alıntı: EHLiNeT

Bi konuda sizlere danışmak istedim.Bir arkadaşa telefon bakıyoruz da bikaç model var aklında.En son bunu söyledi,Amerikadan 600 dolara getirtebiliyormuş ama karar vermiş değiliz tabi.Aklı Iphone 4S e de kayıyor.Hatta bi ara Galaxy Note diye tutturmuştu ama diğer Samsung modellerini düşünmüyor.Telefonun tipi hoş olsun istiyor.Tip diyorsan Xperia modellerine bak dedim ama kafayı HTC ' ye takmış durumda.Anlaşılacağı gibi bütçede limit yok yani Note 2200 küsür olduğuna göre Telefonu çok etkin kullanmayacak , kesinlikle maillere bile bakmam diyor yani anlayacağınız kaşınıyor illa da para harcamak istiyor.Bende madem öyle diyorum , değişik bi model görmüş oluruz sen Amaze al Adını daha az önce duydum sanırım Türkiye'de hala piyasada yok.Neyse uzun bi yazı oldu sizce ne yapmalıyız.

Amaze mi ?
    Iphone 4S mi ?

s2 al kardeş veya s3 bekleyin.

htc desire hd ve onun üstü her türlü telefonu alabilirsin.

Amaze 4g kullanıyorum şu anda..

htc hd
    htc hd2
    htc desire hd
    htc inspire 4g
    htc amaze 4g

hepsini de kullandım. 1 kere tekle be kardeş birkerede problem çıkart .

yok öyle birşey gayet saglam ve kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Yine Donanım, yazılım mükemmel ama 172.9 gram ağırlık bir telefon için çok fazla gerekirse kaliteli plastik kullan bu ağırlığı düşür, sırf ağırlığı yüzünden DHD'mi sattım o 165 gr'dı, Gülle mi taşıyoruz Cep telefonumu.

cebimde farkına varmadıgım gülle taşıyormuşum.

arkadaş ya hiç gücün yok yada gülle tutmamışsın.

7.260 kg lık bir demir parçasıyla

172 gr lık cebi benzetiyorsun ya lafın bittigi yer yani ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixerkan -- 3 Şubat 2012; 18:23:37 >
  • Bende tasarımını sevmedim.Sanki oval tasarımlarda ekran ne kadar büyük olursa olsun küçük görünüyor.4,3 inç'in hakkını göremedim ben açıkçası.

HTC Amaze 4G; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcili ve 4.3-inç qHD ekranlı akıllı telefon

Bu da kamerası hakkında ufak bir karşılaştırma.Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerkan

quote:

Yine Donanım, yazılım mükemmel ama 172.9 gram ağırlık bir telefon için çok fazla gerekirse kaliteli plastik kullan bu ağırlığı düşür, sırf ağırlığı yüzünden DHD'mi sattım o 165 gr'dı, Gülle mi taşıyoruz Cep telefonumu.

Amaze ile cekilmis gece gunduz ic mekan dis mekan ve makro fotograf cekip koyma imkaniniz var mi?Kamerasi S2 kadar guzelse S2 yi satip almayi dusunuyorum.Daha once kullandigim Xe kamera konusunda tatmin etmedigi icin satmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 3 Şubat 2012; 22:27:39 >

• Merhaba arkadaşlar

ilgilenenler için HTC SENSATION telefonumu satıyorum.
    14.11.2011 tarihinde faturalı ve türkiye garantili aldığım telefonumu kutulu tam aksesuar olarak satıyorum.
    Çiziksiz ve sorunsuzdur. rom değişikliği yapılmamıştır ve root olunmamıştır. alındığı gibi orjinal haldedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

quote:

quote:

Amaze ile cekilmis gece gunduz ic mekan dis mekan ve makro fotograf cekip koyma imkaniniz var mi?Kamerasi S2 kadar guzelse S2 yi satip almayi dusunuyorum.Daha once kullandigim Xe kamera konusunda tatmin etmedigi icin satmistim.

şimdilik buradaki resim var.

http://forum.donanimhaber.com/m_56007770/mpage_1/key_htc%2Camaze%2Ckullanicilari/tm.htm

diger resimleri çektigimde ekleyecegim...

• hala tasarımı guzel olmuş dienler var :D neresi guzel omuş renkleri bile aynı :D altın semer misali ya htc çok gzl tlefonlar çıkartyo gercekden teknolojı konuusnda samsungla nerdeyse kafa kafaya gidiyo ama samsungda dahil tasarım konusunda bi adım ileri gidemiyolar ve ustune ozellikle htc arayuzu artık varya midem bulanıyo adamlar her yaptıkları telefona aynı arayuzu koyarlarmı ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efe

quote:

quote:

şimdilik buradaki resim var.

http://forum.donanimhaber.com/m_56007770/mpage_1/key_htc%2Camaze%2Ckullanicilari/tm.htm

diger resimleri çektigimde ekleyecegim...

4 gozle bekliyorum:-)ozellikle makro,ic mekan ve gece performansini cok merak ediyorum:)

• Tasarımı güzel olmamış. Ayrıca alttaki çerçeve çok olmuş.
  • Bence HTC iphonuda geride bırakacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bence HTC iphonuda geride bırakacak..

kardeş bırakacak kelimesi eskidi.

Bıraktı Bile :)

''HTC Amaze 4g hakkında'' sayfamızı takip edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixerkan -- 24 Şubat 2012; 21:30:33 >
  • selam arkadaşlar htc sensation kullanıyorum cihazım vodafone garanti kapsamındadır ve 21 ay daha garantisi devam etmektedir tek nokta dahi çiziği yoktur sıfır ayarında bir cihazdır eekran jilatini dahi duruyor. konuya geceyim htc amaze ile takas yapmak istiyorum ilgilenen arkadaslar olursa mail adresim: akin_0629@hotmail.com
  • sgs3, htc one x, xl, meizu m serisi, huawei, bunlar da konuşulsun, en sinir arayüz ayfonda, adamlar arayüz yapmaya üşenmişler,
    menüyü yutturuyorlar ''ara yüz'' diye.
  • Tasarımı hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.