Şimdi Ara

HTC ADVANTAGE X7500 - X7501 (T-MOBILE AMEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariertan -- 3 Şubat 2009; 8:33:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekran görüntüsü koymuşsun ama cihazın resmi nerde
  • X7500 BİLMEYENLER İÇİN KASA GÖRÜNTÜSÜ. RESİMLER TEMSİLİDİR ELİMDEKİ CİHAZ BUNUN AYNISIDIR.

• telefon değil ki bu laptop

1000 ytl buna vereceğime 600 ytl ye asus eee pc alırım
  • Ya kimse size zorla alın demiyor ki varsa bu cihazla eşdeğer bir cihaz gösterin bakalım artı azarlar gibi resimleri nerede demek ne oluyor anlamış değilim arkadaş yine seviyesini korumuşta iki mesajada cevap vermeye tenezzül etmemiş bile sizi ne tanırım ne görmüşlüğüm nede tanımışlığım var fakat sizin gibi ilanlara çamur atan yada kirleten insanlar yüzünden gına geldi 4 senedir bu forumdayım ama forumun tüm tadını kaçırıyorsunuz
    ek olarak satıcı arkadaşıda tanımam sadece bu tarz mesajlar forumda çoğaldı ve çok rahatsız olduğum için yazma gereği duydum ilanınızı kirletiğim için özür dilerim eğer benim dediklerime karşılık cevap yazmak isteyen olursa p.m vasıtası ile yazsın ki topic daha fazla kirlenmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABCdiküçgeni

telefon değil ki bu laptop

1000 ytl buna vereceğime 600 ytl ye asus eee pc alırım

Sen pc al. Bu pc ye ek olarak telefon edebiliyor, gpse bağlanabiliyor, pili daha uzun gidiyor......

Bu resim boyutu için ön bilgi olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: pain

Ya kimse size zorla alın demiyor ki varsa bu cihazla eşdeğer bir cihaz gösterin bakalım artı azarlar gibi resimleri nerede demek ne oluyor anlamış değilim arkadaş yine seviyesini korumuşta iki mesajada cevap vermeye tenezzül etmemiş bile sizi ne tanırım ne görmüşlüğüm nede tanımışlığım var fakat sizin gibi ilanlara çamur atan yada kirleten insanlar yüzünden gına geldi 4 senedir bu forumdayım ama forumun tüm tadını kaçırıyorsunuz
    ek olarak satıcı arkadaşıda tanımam sadece bu tarz mesajlar forumda çoğaldı ve çok rahatsız olduğum için yazma gereği duydum ilanınızı kirletiğim için özür dilerim eğer benim dediklerime karşılık cevap yazmak isteyen olursa p.m vasıtası ile yazsın ki topic daha fazla kirlenmesin

pm gönderdim sana

sarıertan arkadaşım sana da pm attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sariertan kullanıcısına yanıt
    HTC SHİFT VAR KUTULU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.