Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: illegal-dead

Selamlar,
    Cihazla yaklaşık yarım saat aralıksız facebook, twitter ve foursquare de dolanıyorum ısınmaya başlıyor aynı şekilde uzun süre whats app da konuştuğumdada cihazın arka alt kısmı ve ön alt kısmı oldukça ısınıyor ki bu ısınma skype ile görüntülü görüşme yaptığımda daha çabuık oluyor sanırm cpu çok harcayınca oluyor gibime geldi, diğer cihazlarda bunun gibi durumlar mevcut mu garantiye vermeyi düşünüyorum acıkcası..

T
    şk.

telefonu çok fazla elimde tutarsam ısınma var normalde okadar olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

quote:

quote:

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

1.5 metreden tam köşeye düştü elimi değene kadar siyahlaşma yoktu ilk testte benden oldu

Geçmiş olsun öncelikle de ben o düştükten sonra el izinizin geçmesine takıldım. Vurmanın etkisiyle ezilip ısınan bölge parmak izi mi tutuyor ?

Görünen öyle ilk deforme olduğu an dokunmamak gerekli şimdi dokunuyorum sorun yok.alkolle temizlemeyi düşünüyorum lekenin çıkmaması çok şaşırtıcı bide köşenin keskinliği gitti daha oval oldu.bir kere daha aynı yerden düşerse çerçeveye sıfır olacak köşe

Bunu aslında şu yüzden sormuştum, acaba mavi renk kullanıcıların bahsettiği kararma da tam bu sebebten mi oluyor acaba? Sarı renkte de kararma oluyor deniyordu, siz yere düşünce derine inmişsiniz ama siyahlaşma olmamış, siz dokununca sizden kaptığı leke karartmış. Temizlenme kısmı ile ilgili htc ye mail atmak lazım, baktık temizliyor bizde parlatırız cihazları

gençlik bir atın bakalım ne diyecekler :) Buda IPG lenmiş 8X :D

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

Abi parıl parıl parlıyor valla, elde duruşu nasıl ya kaymıyo mu elden veya orjinal kasadan sonra tuhaf gelmiyor mu?

yok kaymıyor insan plastik kayar diye düşünüyor ama kaymıyor baya hoş bir dokunuşu var ama ekrandaki kısmını çıkardım hoşuma gitmedi.Tek sıkıntısı köşeleri kapatmıyor olması.

Bunu nasıl yaptınız?

• Arkadaşlar hotmail hesabımı girdim ama ne kadar gereksiz kişi varsa Kişiler listeme attı. Ben bunu istemiyorum sadece telefon rehberimi görmek istiyorum. Nasıl yapacağım?
  • Arkadaşlar nasıl diye sormayacağım ama şunu merak ediyorum. Bu ücretli programları ve oyunları bedavadan yüklemenin bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 metreden tam köşeye düştü elimi değene kadar siyahlaşma yoktu ilk testte benden oldu

Geçmiş olsun öncelikle de ben o düştükten sonra el izinizin geçmesine takıldım. Vurmanın etkisiyle ezilip ısınan bölge parmak izi mi tutuyor ?

Görünen öyle ilk deforme olduğu an dokunmamak gerekli şimdi dokunuyorum sorun yok.alkolle temizlemeyi düşünüyorum lekenin çıkmaması çok şaşırtıcı bide köşenin keskinliği gitti daha oval oldu.bir kere daha aynı yerden düşerse çerçeveye sıfır olacak köşe

Bunu aslında şu yüzden sormuştum, acaba mavi renk kullanıcıların bahsettiği kararma da tam bu sebebten mi oluyor acaba? Sarı renkte de kararma oluyor deniyordu, siz yere düşünce derine inmişsiniz ama siyahlaşma olmamış, siz dokununca sizden kaptığı leke karartmış. Temizlenme kısmı ile ilgili htc ye mail atmak lazım, baktık temizliyor bizde parlatırız cihazları

Abi parıl parıl parlıyor valla, elde duruşu nasıl ya kaymıyo mu elden veya orjinal kasadan sonra tuhaf gelmiyor mu?

yok kaymıyor insan plastik kayar diye düşünüyor ama kaymıyor baya hoş bir dokunuşu var ama ekrandaki kısmını çıkardım hoşuma gitmedi.Tek sıkıntısı köşeleri kapatmıyor olması.

Bunu nasıl yaptınız?

IPG body kaplama var onun ile yaptım. Telefonun arkda kısmını kapatıyor ama üst köşe noktaları boşta kalıyor yine

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu nasıl yaptınız?

IPG body kaplama var onun ile yaptım. Telefonun arkda kısmını kapatıyor ama üst köşe noktaları boşta kalıyor yine

Acaba siyahta nasıl durur? Çünkü 40 tl az buz değil. Bu arada ön tarafı da kaplıyor mu bu malzeme?

• Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. Telefonu ayarlardan sıfırladım.Şimdi ise açmaya çalışıyorum fakat açılmadan beyaz htc ekranında takılıyor.Kapattığımda da kendi tekrar açılıp yine o ekrana dönüyor. ses tuşlarına basıp barkodlu ekrana da dönebiliyorum ama telefon ne yaparsam yapayım açılmıyor. bi yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahiberk

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. Telefonu ayarlardan sıfırladım.Şimdi ise açmaya çalışıyorum fakat açılmadan beyaz htc ekranında takılıyor.Kapattığımda da kendi tekrar açılıp yine o ekrana dönüyor. ses tuşlarına basıp barkodlu ekrana da dönebiliyorum ama telefon ne yaparsam yapayım açılmıyor. bi yardım edebilir misiniz?

O yeşil ekranda biraz beklemelisiniz 3-4 dak yükleme işlemi yapıyor normalde. Eğer bu sürede açılmıyorsa rom yüklemeniz gerekcek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu nasıl yaptınız?

Acaba siyahta nasıl durur? Çünkü 40 tl az buz değil. Bu arada ön tarafı da kaplıyor mu bu malzeme?

ben mavide renk atması olduğu için yaptım. Ön taraf içinde var evet ama doğru yapamadım onu çıkardım.telefonun kıvrımlı yan kısımlarını kapatmıyor yanlız.Telefon parlak bir görünüme sahip oluyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var. Telefonu ayarlardan sıfırladım.Şimdi ise açmaya çalışıyorum fakat açılmadan beyaz htc ekranında takılıyor.Kapattığımda da kendi tekrar açılıp yine o ekrana dönüyor. ses tuşlarına basıp barkodlu ekrana da dönebiliyorum ama telefon ne yaparsam yapayım açılmıyor. bi yardım edebilir misiniz?

O yeşil ekranda biraz beklemelisiniz 3-4 dak yükleme işlemi yapıyor normalde. Eğer bu sürede açılmıyorsa rom yüklemeniz gerekcek

nasıl rom yükleyebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

nasıl rom yükleyebilirim?

romu burdan indirmelisiniz öncehttp://www.androidfiles.org/ruu/securekey.php?file=Accord/RUU_ACCORD_U_APO_00_HTC_Europe_2.00.401.03_1.11b.32.19.23_2_15.42.32_RETAIL_ENC_RELEASE.exe

• daha sonra telefonu yeniden başlatırken Güç+Kamera+Ses Kısma tuşlarına aynı anda basılı tutun.Resimdeki gibi barkodlu bir ekran çıkacak.Ekranın altında serial yazısı çıkınca pc ye bağlayın pc telefonu tanıyıp bootloader mod driverini yükleyecek. Sonra Serial yazısı Usb ye dönecek. Daha sonra indirdiğiniz romun setup dosyasını çalıştırın o sizi yöndelndirecek.

• teşekkürler deneyeceğim
  • quote:

teşekkürler deneyeceğim

rica ederim
  • Merhabalar. Android telefonum var google play gibi bir artısı olsa da o da çöplük ve çok sıktı beni kasıyor falan. İlk önce yeni telefonu yazın alıcam. İlk iPhone 4s düşünüyodum sonra iPhone 5 nokia lumia 920 ve son olarak htc 8x. Nokia lumia ile bunun arasında kararsızım. Lumia acayip büyük ve ağır. En büyük sorun bu kendinden uzaklaştıran ve toz kaçması gibi kronik sorunlar. Ama nokia bilen göz haritası ve müzik de beni kendine çekiyor bi yandan da nokianin ses kötüymüş ve dediğim gibi büyük. Acaba htc de kronik sorun var mı? kamerası nasıl uygulamalar yeterli mi? yazılımsal olarak nasıl? Hepinizin görüşü önemli. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Merhabalar. Android telefonum var google play gibi bir artısı olsa da o da çöplük ve çok sıktı beni kasıyor falan. İlk önce yeni telefonu yazın alıcam. İlk iPhone 4s düşünüyodum sonra iPhone 5 nokia lumia 920 ve son olarak htc 8x. Nokia lumia ile bunun arasında kararsızım. Lumia acayip büyük ve ağır. En büyük sorun bu kendinden uzaklaştıran ve toz kaçması gibi kronik sorunlar. Ama nokia bilen göz haritası ve müzik de beni kendine çekiyor bi yandan da nokianin ses kötüymüş ve dediğim gibi büyük. Acaba htc de kronik sorun var mı? kamerası nasıl uygulamalar yeterli mi? yazılımsal olarak nasıl? Hepinizin görüşü önemli. Şimdiden teşekkürler.

HTC 8X ses kaltesi,hafiflik ve dizayn olarak benim çok hoşuma giden bir telefon.8X in mavi renkli olanlarının bazılarında köşe noktalarda renk atması mevcut.Ama çok fazla kişide yaşanmadı bu.Kamerası başarılı gündüz çekimlerinde şu en iyi telefonlardan biri. Ön kamerası 2mpx görüntülü konuşma için bence başarılı.Yazılım konusunda WP8 in ilerlemesi gerektiği malum yaza doğru market gelişmiş olur kanısındayımç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Merhabalar. Android telefonum var google play gibi bir artısı olsa da o da çöplük ve çok sıktı beni kasıyor falan. İlk önce yeni telefonu yazın alıcam. İlk iPhone 4s düşünüyodum sonra iPhone 5 nokia lumia 920 ve son olarak htc 8x. Nokia lumia ile bunun arasında kararsızım. Lumia acayip büyük ve ağır. En büyük sorun bu kendinden uzaklaştıran ve toz kaçması gibi kronik sorunlar. Ama nokia bilen göz haritası ve müzik de beni kendine çekiyor bi yandan da nokianin ses kötüymüş ve dediğim gibi büyük. Acaba htc de kronik sorun var mı? kamerası nasıl uygulamalar yeterli mi? yazılımsal olarak nasıl? Hepinizin görüşü önemli. Şimdiden teşekkürler.

HTC 8X ses kaltesi,hafiflik ve dizayn olarak benim çok hoşuma giden bir telefon.8X in mavi renkli olanlarının bazılarında köşe noktalarda renk atması mevcut.Ama çok fazla kişide yaşanmadı bu.Kamerası başarılı gündüz çekimlerinde şu en iyi telefonlardan biri. Ön kamerası 2mpx görüntülü konuşma için bence başarılı.Yazılım konusunda WP8 in ilerlemesi gerektiği malum yaza doğru market gelişmiş olur kanısındayımç

Ben de gelişir diye umuyorum. Mavi renk düşünürken bu renk atma olayı benni biraz sıktı açìkçası ama ilerleyen zamanlarda çıkan yeni ürünler yani yeni partiler iyi olur diye düşünüyorum. Radyo var mı? Video 720p diye duydum doğru mu 1080p mi?

• dün vodafone bayisi yakında 8x ler için servislerde kapak değişimi yapılacağını söyledi doğruysa güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

dün vodafone bayisi yakında 8x ler için servislerde kapak değişimi yapılacağını söyledi doğruysa güzel

allahtan benim ki değişim oldu erkenden göndermişim servise

ama 28 inden beri orda 23 ünde 20 iş günü olcak ama sipariş vermişler htc den siyah rengini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

dün vodafone bayisi yakında 8x ler için servislerde kapak değişimi yapılacağını söyledi doğruysa güzel

Hım bu doğru ise 10 numara haber
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.