Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirChaos

quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

Ünlem çıktığı anda değil mi ? Bir kere daha aynı sırayı tekrarlıyorum ? Başka bir şeye basmıyorum,dimi ?

evt ünlem çıktığında başka birşeye basmıyon

Alıntıları Göster
    Ünlem çıktığında sadece bir kez o sırayı tekrarlıyorum sonra bekliyorum değil mi ?
  • SirChaos kullanıcısına yanıt
    Ünlem çıktığında sadece bir kez o sırayı tekrarlıyorum sonra bekliyorum değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

evet zaten kapancak telefonun yeniden açılacak sonra formatlamaya başlayacak
    Anladım hocam.Tamam deneyeceğim.Denedikten sonra,tekrar yazarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Anladım hocam.Tamam deneyeceğim.Denedikten sonra,tekrar yazarım buraya.
    telefonu sıfırlamakla format atmak aynı değil hocam format atmak daha iyi takılma v.s. sorunlar yaşamazsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. chemist

telefonu sıfırlamakla format atmak aynı değil hocam format atmak daha iyi takılma v.s. sorunlar yaşamazsın....

Alıntıları Göster
    Şarj olurken yapsam olur mu ? Şuan da şarjı %20'de.
  • quote:

şarjda yapsanda olur farketmez yalnız yedekle öyle yap derim :)
  • quote:

Bence en az 50 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sıfırladım zaten.Bir kaç uygulama ve müzikler dışında başka bir şey yok.

Sıfırladıktan sonra yeni bir başlangıçı mı seçeyim gene ?
  • quote:

Bugün sıfırladım zaten.Bir kaç uygulama ve müzikler dışında başka bir şey yok.

Sıfırladıktan sonra yeni bir başlangıçı mı seçeyim gene ?

seçin farketmez hocam bende bayadır format atmıyorum ama donma takılma v.s. hiç bir sorun yok.....
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Şarjdayken atıyorum bir sıkıntı olmaz değil mi ? Size de soriyim de içimde kalmasın.
  • quote:

Şarjdayken atıyorum bir sıkıntı olmaz değil mi ? Size de soriyim de içimde kalmasın.

bende şarjdayken atmıştım bir sorun olmadı hocam bende
  • quote:

quote:

bende şarjdayken atmıştım bir sorun olmadı hocam bende

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman.

• quote:

Tamam o zaman.

aslında 6 ayda bir format atmak gerekli sistem stabilde olsa ister istemez takılma v.s. yaşanabilir....biraz ilerde bende atmayı düşünüyorum.....
  • Hocam ben telefonu alalı 6 ay olmadı.Bu arada arkadaşların dediği gibi yaptım ama gene olmadı.Telefon açıldı.Kafayı yemezsem iyi.Bir türlü başlatamadım. :S
  • quote:

quote:

Tamam o zaman.

aslında 6 ayda bir format atmak gerekli sistem stabilde olsa ister istemez takılma v.s. yaşanabilir....biraz ilerde bende atmayı düşünüyorum.....

Alıntıları Göster
    htc 8x i satıp l925 e geçeçeğim galiba :/ yada androide kararma sorununu hiç sevmedim garantiye dahilmi bu kararma sorunu vericem siyah alıcam mavi çok güzelde uzun sürede çok kötü olur

• quote:

Hocam ben telefonu alalı 6 ay olmadı.Bu arada arkadaşların dediği gibi yaptım ama gene olmadı.Telefon açıldı.Kafayı yemezsem iyi.Bir türlü başlatamadım. :S

benim dediğim gibi yaptın mı?
    Evet hocam yaptım.Kapattım.Ses kısma tuşuna bastım bir süre sonra kilik tuşuna bastım açtım.Ondan sonra ses kısmadan çekiyor muyum elimi ? Yoksa ünlem gelene kadar ses kısmaya basılı mı tutuyorum ?

Sonrasında da ünlem geldi.Ünlem geldiği gibi ses açma,kısma,kilit,kısma uyguladım.Ünlem gitti,titredi tekrar açıldı.Bekledim bekledim,sonrasında HTC'den sonra Windows Phone ekranı geldi,açıldı.
  • quote:

Evet hocam yaptım.Kapattım.Ses kısma tuşuna bastım bir süre sonra kilik tuşuna bastım açtım.Ondan sonra ses kısmadan çekiyor muyum elimi ? Yoksa ünlem gelene kadar ses kısmaya basılı mı tutuyorum ?

Sonrasında da ünlem geldi.Ünlem geldiği gibi ses açma,kısma,kilit,kısma uyguladım.Ünlem gitti,titredi tekrar açıldı.Bekledim bekledim,sonrasında HTC'den sonra Windows Phone ekranı geldi,açıldı.

Ses kısmaya basınca hemen açma düğmesine bas olabildiğince çabuk , hayır ünlem gelene kadar basılı tutmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirChaos

quote:

Ses kısmaya basınca hemen açma düğmesine bas olabildiğince çabuk , hayır ünlem gelene kadar basılı tutmana gerek yok

Alıntıları Göster
    sana gönderdiğim videoyu iyi izle 0.57ve 1.44 saniyeleri arasını dikkatli izle

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.