Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özenli bir kulllanımda kılıfa gerek kalmaz diyorsunuz . Toz dolma gibi sorunlar olur mu ? bir de ekrana film gerekli mi sizce ?
  • ysngndzlp Y kullanıcısına yanıt
    Bende Moshi kapak kullanıyorum.Tavsiye ederim hem ince hem de sağlam.Film taktırın bence,ekran kasadan daha önemli diye düşünüyorum.Film taktırın,kılıfsız kullanın bir süre.Ama özen gösterin tabi,cepten falan çıkarırken falan.
  • Hocam ama dediğimiz gibi geçen bir arkadaşta söyledi burada:sizin pil sürekli koruma da onu telefon önermiyor.Bilemem zararlı olur mu ama önermiyor.

Whatsapp'ta karşı taraf kapalı olsa dahi gider,açtığında da mesajı görür diye biliyorum.O görüldü olayını bilmiyorum.Blackberry'de ki bbm gibi veya kik messenger daki gibi anlaşılmıyor.Ben iki tik olunca okundu zannediyordum Whatsapp'ta ama öyle değilmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

Hocam ama dediğimiz gibi geçen bir arkadaşta söyledi burada:sizin pil sürekli koruma da onu telefon önermiyor.Bilemem zararlı olur mu ama önermiyor.

Whatsapp'ta karşı taraf kapalı olsa dahi gider,açtığında da mesajı görür diye biliyorum.O görüldü olayını bilmiyorum.Blackberry'de ki bbm gibi veya kik messenger daki gibi anlaşılmıyor.Ben iki tik olunca okundu zannediyordum Whatsapp'ta ama öyle değilmiş sanırım.

Tek tik sizin mesajın karşıya gittiğini fakat henüz mesajı almadığını, çift tik ise mesajın karşı tarafa ulaştığını gösterir. Okuyup okumadığı da karşı tarafın son görülme tarihinden anlaşılabilir

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Ben de öyle anlıyorum hep.
  • 6 kez denedim ve bir türlü hard reset işlemini başlatamadım.Sinirlendim,vazgeçtim.Acaba telefonun içinde ayarlardan cihazı sıfırla dersem,aynı şeyi uygular mı telefona ??
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

6 kez denedim ve bir türlü hard reset işlemini başlatamadım.Sinirlendim,vazgeçtim.Acaba telefonun içinde ayarlardan cihazı sıfırla dersem,aynı şeyi uygular mı telefona ??

Hocam ,şurda 2-3 gün sonra bende HTC 8X alıcam ve konuyu bayağıdır takip ediyorumda bende anlamadım bu format olayını formattan kasıt telefonu fabrika ayarlarına döndürmek demek değil mi ? yoksa android'deki gibi rom ,root tarzı işlemler mi yapılıyor WP 8'işletim sistemini hiç bilmiyorum biri açıklasa iyi olur nasıl yapıldığını

• quote:

6 kez denedim ve bir türlü hard reset işlemini başlatamadım.Sinirlendim,vazgeçtim.Acaba telefonun içinde ayarlardan cihazı sıfırla dersem,aynı şeyi uygular mı telefona ??

Olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Swezentje

quote:

Hocam ,şurda 2-3 gün sonra bende HTC 8X alıcam ve konuyu bayağıdır takip ediyorumda bende anlamadım bu format olayını formattan kasıt telefonu fabrika ayarlarına döndürmek demek değil mi ? yoksa android'deki gibi rom ,root tarzı işlemler mi yapılıyor WP 8'işletim sistemini hiç bilmiyorum biri açıklasa iyi olur nasıl yapıldığını

Fabrika ayarlarına geri dönüş den bahsediyorum

• Evet arkadaşlar.Ayarlardan cihazı sıfırladım.Oyunları vs yüklemedim.Müziklerimi ve bir kaç uyguama yükledim.

Sıfırlamadan sonra yeni bir başlangıç ayarı ile devam ettim.

Bakalım.O takılma olacak mı gene,bir de şarjı düzelecek mi göreceğiz.
  • Haydi hayırlı olsun. Umarım düzelmiştir, bu telefon çok hoş , düzelir mutlaka.
  • Düzelmemiş hocam.Maalesef aynı takılmalar devam ediyor ve şarj tüketimi de aynı.Keşke hiç format atmasaydım.Neyse attım artık.
  • quote:

Düzelmemiş hocam.Maalesef aynı takılmalar devam ediyor ve şarj tüketimi de aynı.Keşke hiç format atmasaydım.Neyse attım artık.

Takılmaya söz konusu olan nedir.
    birde hard format atmayı denermisiniz.

• mga93 M kullanıcısına yanıt
    Bir bilsem :S Hocam onu 5-6 kez denedim,yapamadım.Yukarıda da yazdım hatta sordum ayarlardan yapmakla fark ediyor mu diye,hayır dedi arkadaş aynı şey dedi.Bende öyle yaptım.
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=we-Yihtu85U

arkadaşım bende yapamamıştım bu linki izle orada anlatıyor adam uygulamalı olarak
  • SirChaos kullanıcısına yanıt
    Hepsine baktım hocam.Ben mi yapamıyorum bir anlasam.Sürekli mi o tuşlara basacam yoksa bir kere mi basacam,daha önce 4 kez yapmıştım ama bu sefer yapamadım işte.6 kere kapatıp,açtım telefonu.
  • quote:

Hepsine baktım hocam.Ben mi yapamıyorum bir anlasam.Sürekli mi o tuşlara basacam yoksa bir kere mi basacam,daha önce 4 kez yapmıştım ama bu sefer yapamadım işte.6 kere kapatıp,açtım telefonu.

İlk önce telefonu kapatıp daha sonra ses kısma tuşuna basıp hızlıca güç düğmesine basıyorsun karşına ünlem işareti çıkacak daha sonra sırasıyla ses açma , ses kısma , güç düğmesi ve ses kısmaya basıyorsun telefon yeniden başlatacak ve formatlamaya başlıyacaktır.Sürekli basmayacaksın.
  • SirChaos kullanıcısına yanıt
    Ünlem çıktığı anda değil mi ? Bir kere daha aynı sırayı tekrarlıyorum ? Başka bir şeye basmıyorum,dimi ?
  • quote:

Ünlem çıktığı anda değil mi ? Bir kere daha aynı sırayı tekrarlıyorum ? Başka bir şeye basmıyorum,dimi ?

evt ünlem çıktığında başka birşeye basmıyon
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.