Şimdi Ara

HTC 8x Şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.1 hafta önce HTC 8X telefon aldım.Fakat şarjda sıkıntı yaşıyorum.Telefon şarj aletine takılıyken tüm gece şarj oluyor sabah çıkardığım an %100 olan batarya göstergesi bir anda %91'e düşüyor.Sebebi ne olabilir ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbirmarti -- 21 Haziran 2014; 13:00:48 >

• Aynısını bende yaşıyorum, ayrıca bu sabah telefon ne yaptıysam açılmadı. İphoneda olduğu gibi 2 farklı tuşa uzun süre bastım öyle açıldı. Şarj konusunda da çok sıkıntı yaşıyorum. Şarjı erken bitiyor ve çok geç doluyor. Acaba herkesin aynımı? 4 sene iphone 3gs kullandım hiç böyle şey yaşamadım..telefon daha 4 günlük eğer bunlar sorunsa iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 24 Haziran 2014; 7:03:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni aldım. Şarjı çabuk bitiyor.Windows 8.1 e güncellenirse şarjı daha uzun gidiyor diye gördüm forumda.fakat henüz güncelleyemedim.

• bende şarjdan çıkardığım anda %99 gösteriyor, Allah'dan şarj süresi bana yetiyor, 24 saati çok rahat çıkarıyorum, hatta 30 saatin altına düşmedi.. tabi bu kullanım alışkanlığı ile alakalıdır..
  • Resetleyin biraz faydası oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Resetleyin biraz faydası oluyor

Hocam resetleyince neler siliniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

İşletim sistemi hariç herşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

anladım saolasın..bir arkadaşın tavsiyesiyle tüm gereksiz bidirimleri, arka planları, xbox, wireless v.s kapattım..ışığı kıstım, ekran süresini azalttım, şebekeyi 2G'ye aldım..ihtiyacım olduğunda 3'e takıyorum..
    bakalım birkaç gün böyle takılayım olmadı resetlerim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anladım saolasın..bir arkadaşın tavsiyesiyle tüm gereksiz bidirimleri, arka planları, xbox, wireless v.s kapattım..ışığı kıstım, ekran süresini azalttım, şebekeyi 2G'ye aldım..ihtiyacım olduğunda 3'e takıyorum..
    bakalım birkaç gün böyle takılayım olmadı resetlerim..

Telefonu aldığımda benimde az gidiyordu ve çok ısınıyordu resetledim ne ısınma az düzeldi şarj günde 2 saat flan farketti ama yine çok oynadığımdan günü zor çıkarıyor

• Arkadaşlar bu telefonu almayı dusunuyorum ama sarj ve ısınma kafa karıştırıcı almalımıyım sizce şarja çare yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Arkadaşlar bu telefonu almayı dusunuyorum ama sarj ve ısınma kafa karıştırıcı almalımıyım sizce şarja çare yok mu

Ben telefonu aldım ama sana tavsiyem bu telefonun fiyatına yakın olan iPhone 4'ü alman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbirmarti

quote:

Arkadaşlar bu telefonu almayı dusunuyorum ama sarj ve ısınma kafa karıştırıcı almalımıyım sizce şarja çare yok mu

Ben telefonu aldım ama sana tavsiyem bu telefonun fiyatına yakın olan iPhone 4'ü alman

480 Liraya Iphone 4 varsa olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbirmarti

quote:

O kadar küçük ekranlı ve eski bir telefona 1000 tl veremem hocam malesef :)
    Alırsam tek alacağım telefon applede 5S onada bütçem yetmiyor :)
  • Beyler herkes hepsiburadadan mi aldi acaba sorunlu olduğu için mi ucuz veriyorlar

• 2 aaate doluyor 11-12 saat civarı gidiyoedu benim 8X
    Ekran parlaklığı düşükte sürekli wifi açık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.