Şimdi Ara

HTC 8S gece bataryanın bitme sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun şarjını gece 10 gibi full dolduruyorum. Sabah kalktığımda %10 kalmış. 3 gündür kullanıyorum telefonu ilk gün böyle bir durum yoktu, 2 gündür var. Batarya programı falan yüklüydü onları sildim, onun dışında yazılımsal başka ne yapabilirim?

• aynı problem bendede var arka planda açık kalan birşeyler mi var diye baktım batarya ekomonik mod ile çalışıyor. ama dedigin gibi ilk 2-3gün bir şey yokken. bataryada erken bitme sorunu yaşıyorum sadece gece degıl cok aktif kullanmıyorum telefonu yani videodur, internettir ,mp3dür.sürekli aktif şekilde çalışmıyor ama . batarya nedense erken bitmeye başladı :) htc 8s ....

Orijinalden alıntı: Cimasa

aynı problem bendede var arka planda açık kalan birşeyler mi var diye baktım batarya ekomonik mod ile çalışıyor. ama dedigin gibi ilk 2-3gün bir şey yokken. bataryada erken bitme sorunu yaşıyorum sadece gece degıl cok aktif kullanmıyorum telefonu yani videodur, internettir ,mp3dür.sürekli aktif şekilde çalışmıyor ama . batarya nedense erken bitmeye başladı :) htc 8s ....

Arkada htc uygulamasını engelledim, battery sense sildim, bir kez daha kalibrasyon yaptım, bakıcam bakalım neler değişecek.

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Şuan problem yaşamadım, 1 saate yakın bekleme, 3 saat wifi+ oyunla %75 kaldı. İyi gidiyor şimdilik yarın bir de bekleme süresini test edeceğim olmadı iade edebiliyorsam edicem ya da garanti.

son durum nedir acep söyleyebilirsen?

Orijinalden alıntı: virusmika

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Şuan problem yaşamadım, 1 saate yakın bekleme, 3 saat wifi+ oyunla %75 kaldı. İyi gidiyor şimdilik yarın bir de bekleme süresini test edeceğim olmadı iade edebiliyorsam edicem ya da garanti.

son durum nedir acep söyleyebilirsen?

Sorun halloldu. Arka planda çalışan uygulamalarda HTC'yi kapattım, batttery sense vardı onu sildim. 1.5 günü çok rahat çıkardı normal-yoğun kullanımda.
    Lg g3 şarj cihazı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.