Şimdi Ara

HTC, 3D destekli telefonunu duyurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Akıllı telefon pazarının hızla büyüdüğü dönemde, bu piyasa ile paralel olarak büyüyen HTC'nin ürün yelpazesine 3D desteğini dahil etmeye hazırlandığı söyleniyor.

Özellikle Android işletim sistemli telefonlarıyla dikkat çeken HTC, İspanya'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde duyurusu yapılan LG Optimus 3D'nin sonrasında böyle bir çalışmaya girmeye hazırlanıyor. 2011 yılı içinde piyasaya sunulması beklenen telefonla ilgili, herhangi bir teknik detay veya görsel yayınlanmamış olsa da 3D destekli HTC'nin LG Optimus 3D'den daha hafif, daha ince ve en önemlisi daha ucuz olacağı belirtiliyor.

Ortaya atılan iddialara göre HTC'nin 2011 yılının 3. çeyrek diliminde 3D destekli ilk telefonuyla adından söz ettirecek.

HTC'nin 3D telefonuyla ilgili teknik ve tasarım odaklı detayların ortaya çıkması merakla bekleniyor.

Görsel kaynağı: Pocket-lint

• Bunun da 3G görüntülü konuşma gibi gereksiz bi icat olduğunu düşünüyorum (telefonlar için). Tabiki tüketici akın edecek ve 3D telefonlar alacak, ama bu özelliğini kullanan kişi sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecek. 2D görüntü ile zar zor 1 gün yeten şarj süresi, 3D ile birlikte yarım güne inecek. En azından paralel olarak pil teknolojisi de gelişmeli ki enerji ihtiyacı aynı oranda karşılansın.
  • Sonna kadar aktılıyorum söylediklerine üstünede bişi ekleyim şimdi bir dükkana git 4D'li Telefon geldi diye bir yazı as herkes gelip sorar ne kadar diye ama kimse sormaz ne işe yarıyo diye hemen uygunsa satın almaya başlarlar ne kadar cahil olduğumuzun kanıtıdır bu...
  • 3G nin gereksizliğini dile getirmişsin, yanılıyorsun. 3G ye At gözlüğü ile baktığın için sana öyle gelmiş. 3G geniş bant mobil internetin meyvelerinden faydalanmak adına kurulmuş bi sistem. Oysa gercek anlamda 3G demek Hsdpa, Usdpa, Utms v.s v.s demektir.2G (Edge, Gprs) de 512 Kbps iken, 3G ile mobilde 7,2- 3,6 Mbps'lere ulaşıldı. Hatta Farklı 3G adaptörlerle 24 Mbps ler geçilebiliyor. Yanlış anlamıyın bu arada :)
  • arkadaşların bahsettiği "3G" görüntülü konuşma herhalde. Yoksa 3G'nin boş bir şey olmadığı herkesçe biliniyor..
  • 3G nin gereksizliğini dile getirmişsin, yanılıyorsun. 3G ye At gözlüğü ile baktığın için sana öyle gelmiş. 3G geniş bant mobil internetin meyvelerinden faydalanmak adına kurulmuş bi sistem. Oysa gercek anlamda 3G demek Hsdpa, Usdpa, Utms v.s v.s demektir.2G (Edge, Gprs) de 512 Kbps iken, 3G ile mobilde 7,2- 3,6 Mbps'lere ulaşıldı. Hatta Farklı 3G adaptörlerle 24 Mbps ler geçilebiliyor. Yanlış anlamıyın bu arada :)
  • htc daha hafifini rahatlıkla yapabilir daha incesini de yapabilir ama daha ucuzu nasıl olacak anlayamadım

sonuçta htc panel üreten bir firma değil

illa birilerinden alacak ve bu da telefonun en büyük maliyetini oluşturacak

ucuzluğu performanstan kısarak yapabilir ama o zamanda telefon 3d'yi kaldırmayabilir

htc bu işten nasıl sıyrılır merak edyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

htc daha hafifini rahatlıkla yapabilir daha incesini de yapabilir ama daha ucuzu nasıl olacak anlayamadım

sonuçta htc panel üreten bir firma değil

illa birilerinden alacak ve bu da telefonun en büyük maliyetini oluşturacak

ucuzluğu performanstan kısarak yapabilir ama o zamanda telefon 3d'yi kaldırmayabilir

htc bu işten nasıl sıyrılır merak edyorum

HTC bu işten ancak kalitesi,stabilitesi ve tasarımlarıyla kurtulur hocam..

HTCnin kurtulması için üst düzey pazarda biraz daha fazla yer edinmesi gerekir. dediğiniz gibi panel üreticisi olmadığı nedeniyle zor durumda kalıyor fakat apple gibi kendi stilini ön plana çıkararak müşteri çalıp kurtulabilir..
    Tasarım ve stabilite üzerine biraz daha fazla çalışmaları lazım,kaliteleri zaten ortada..

• vay be telefon tuşsuz
  • evo 3d var bende 3d özelliği telefonda gitmiyor gözlerini kamaştırıyor insanın.
    1.5 yılda belki 10 tane resim çekmişimdir. oda meraktan.
  • Vay arkadaş haberi hortlatmışsınız, bende yeni bir cihaz daha çıkarıyor sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.