Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc bu sefer şahane bir telefon çıkartmış ki, bütün zamzungefanboycukları hırslarından çatlayıp buraya akmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka değerin yoksa bu ülkede tutunmanın tek yolu iyi bir fiyat politikasıdır. İkisi de yok sende bu fiyatla nasıl satacaksın, kime satacaksın bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Marka değerin yoksa bu ülkede tutunmanın tek yolu iyi bir fiyat politikasıdır. İkisi de yok sende bu fiyatla nasıl satacaksın, kime satacaksın bu telefonu.

htc one m9 plus varken buna bu para vermenin anlamı tartışılır. ben telefonda benı vaaaooovv yapan bir ıhtişam güremedim. benim şahsen bu telefonu almam için şuan elimdekinden farki birşey bana vermiş olmalı ki bunu hiçte sağlamıyor. aksesuar olarak birazdaha gelişti diyede onca para verilmez. sonuçta bunu alırsan nasayı hacklemicen. ama sıfırdan telefon alıcak olunursa belkı oz aman bir ihtimal düşünülür. ve tasarımıda çokta özgün olmamış. htc tasarım ekibini çoktan kaybetmiş sanırım.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    E %1 fark var oyle bir konuşuyorlarki sanki %5-10 gibi bi farkı var

• uzun süredir gördüğüm HTC'nin en kötü tasarıma sahip amiral gemisi
  • Htc alan buyuk hata yapar demedi demeyin isinmaktan kullanamazsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

E %1 fark var oyle bir konuşuyorlarki sanki %5-10 gibi bi farkı var

Kasa çerçevelerde yüzde 1 büyük bir oran. Htc nin kasa çerçevesi iyi seviyede olsa kimse tasarima laf edemezdi bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce bi paramız olsun da ...
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende teknolojinin içindeyim ancak %1 lik fark için bu kadar kotu yorumlar yapılması fanboyluk gi

• HTC ne yencek bişey mi ?
    O kadar uzunsüre o kadar çöp telefonlar çıkardılar ki burdaki yorumlar ne akdar iyi olsa da insanların önyargıyla yaklaşacağına çok eminim.
  • Olmuş bu g2 gibi efsane olabilir belki fiyatı da düşerse

• baya güzel cihaz

• malkooklam kullanıcısına yanıt
    Denemek için 520 kullandım. O donanımda akıcı çalışıyordu. Ama genç bir sistem. Daha oturmadı tam. Çok eksiği vardı. Eksiklerini tamamlamakla meşgul, üzerine farklı şeyler koysa da eksiklikler negatif etki yapar. Uygulama mağazası berbat ötesi. Çoğu uygulama yapılmak için yapılmış. Sadece sayı basmak için. Uygulamaların özellikleri yok gibi. Bomboş. Telefonlar güzel, donanımlar iyi ama uygulamanız işe yaramaz... Bu konuya dikkat et. Belki biraz daha gelişmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon iyi hoşta tasarım çok kötü. Ya sen m7 ile en iyi akıllı telefon tasarımlarından birini yapmışken niye gidip çöpsung'un çöp tasarımına özeniyorsun ki. Şahsen samsung-lg-sony-htc duyurulmuş son telefonları arasında favorim lg g5. Htc'den böyle bir tasarım beklemezdim şahsen.

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi multitasking konusunda Snapdragon > Exynos mu diyorsun benmi yanlış anladım yoksa :D.
  • buna ios yüklenirmi
  • Reklamcılık okumak lazım. Öyle güzel reklamlıyorlar ki telefonum bana yettiğine rağmen alası geliyor insanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

buna ios yüklenirmi

Tabikide. Android ve ios u ortak da kullanabilirisniz. Hatta windows ya da linux da kurabilirsiniz.

• param olsa alacağım tek telefon. hatta 6-7 yıl başka telefon kullanmam muhtemelen. çok güzel cidden

tabii param yok o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şakirt Papa

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

buna ios yüklenirmi

Tabikide. Android ve ios u ortak da kullanabilirisniz. Hatta windows ya da linux da kurabilirsiniz.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin, Android telefona iOS mu yüklenir arkadaşım?

Not: Keşke trollük yapabilecek kadar vicdansız olabilseydim ya bu cümleyi ciddi ciddi yazdıktan sonra ne biçim kavgalar kopardı.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.