Şimdi Ara

HTC 10 ön kamerasından Samsung çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Htc yaşıyor mu yahu

Küllerinden yeniden doğdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S plus kullaniyorum. Cihazimda pokemon go facebook ve twitter yok. Kullandigim sadece instagram whatsapp ve clash royale ki gunde max 15 20 dakika.

Onu kullanma bunu kullanma ne icin alicaz bu telefonu? Parlakligi fulle mobil veriye gec su gibi gidiyo.

Yaz gunu orta parlaklikta zaten gorunmuyor ekran.

Bilmislik taslamak kolay klavye basindan. Evden disari cikta bi kullan telefonu gorelim. Kapali mekanda 10 parlaklikta wifi de bizimde pilimiz bitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Htc yaşıyor mu yahu

Ne güzel ne güzel, eski htcnin yerinde yeller esiyordur ama. (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Htc yaşıyor mu yahu

Ne güzel ne güzel, eski htcnin yerinde yeller esiyordur ama. (:

Maalesef öyle.10 güzel olmuş ama hakkını yememek lazım
  • 2500 liradan başlayacağı(en iyi ihtimalle) düşünüldüğünde pek bir önemi kalmıyor en azından Türkiye için.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

S plus kullaniyorum. Cihazimda pokemon go facebook ve twitter yok. Kullandigim sadece instagram whatsapp ve clash royale ki gunde max 15 20 dakika.

Onu kullanma bunu kullanma ne icin alicaz bu telefonu? Parlakligi fulle mobil veriye gec su gibi gidiyo.

Yaz gunu orta parlaklikta zaten gorunmuyor ekran.

Bilmislik taslamak kolay klavye basindan. Evden disari cikta bi kullan telefonu gorelim. Kapali mekanda 10 parlaklikta wifi de bizimde pilimiz bitmiyor

Bende de 6s Plus var 1 günü rahat çıkarıyorum. Atar yapman bu gerçeği değiştirmiyor.

Ben dediğim gibi telefonu başka amaçlarla kullananların bu batarya olayını abarttığını söylüyorum. Telefonu otomatik parlaklıkta mesajlaşma konuşma uzun süre olmamak kaydıyla internette dolaşma gibi işlerde kullandığında rahat 1 günü tamamlıyorsun.

Batarya teknolojisi daha gelişmedi firmalarda kalın telefonlar üretmemek için 3k civarı batarya koyuyor. 6k bataryayı 3k boyutuna sığdırdıkları zaman şarj problemimiz çözülecek.

LG, batarya için ağlayanlara özel G5 modelini çıkardı, yedek batarya koy çantana şarjı bittimi değiştir ne kadar kolay ama millet beğenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Temmuz 2016; 20:24:21 >

• quote:

2500 liradan başlayacağı(en iyi ihtimalle) düşünüldüğünde pek bir önemi kalmıyor en azından Türkiye için.

Yine de alan bir kitlesi var yurtdışından vs.Ben dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Htc fanları nerde :) samsung un önünde diz çökeceksiniz hepiniz..

Midemi bulandırıyor bu. Blockladım ama ana sayfa haberlerinde hala görünüyor. Tamamen engellemenin yolu yok mu?

Bu siteye bir daha girme. Beni de alıntılama. Tanımam etmem adam blokladım diyor yahu. Sen bloklasan ne bloklamasan ne??

Dediğim gibi alıntılama bir daha beni..

yav hee yavrum heeee. yıllarca plastiğe para veren mahluk gelip burda millete ahkam kesiyor. tüketiciyim diye geçiniyorlar bide bunlar gibiler ahaha. al ulan alıntıladım nabıcan? ağlama güzelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 10 Ağustos 2016; 10:34:05 >

• Ultrapixel diye bir sensör teknolojisi yok. HTC'nin büyük pikseller için uydurduğu bir pazarlama terimidir Ultrapixel.

BSI, ISOCELL, RWB, RGBW, Quantum Film gibi teknolojiler ise standart CMOS sensörlerden gerçek bir fark içeren sensör teknolojileridir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.