Şimdi Ara

HTC 10 mu Axon 7 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkiside hemen hemen aynı fiyat sizce hangisi daha iyidir benim telefondan beklentim uzun süre güncelleme alması pil performansı, ve uzun süre kullandıracak bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc10 kamerada iyi,güncelleme konusunda da biraz daha avantajlı,pil konusunda ise axon7 iyi.Bunların dışında ikisi de stereo kullanıyor ama axon7'nin ses çıkışı daha iyi ve dolby atmos kullanıyor tabi hacim'in de etkisi var.
  • Benim icim en önemli uzun süre kullanım ve güncelleme alması bu durumda HTC 10 önde kamera da da HTC önde ses olarak aynı diye biliyorum sadece HTC nin içinden çıkan kulaklık çok iyiymiş.

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Htc10'un kulaklık performansı bayağı iyi değiştirmeye gerek duymazsınız,axon7'nin kulaklık performansını bilmiyorum ama hoparlör olarak axon7 önde
  • Ama dediğim gibi güncelleme ve uzun süreli kullanacağım için HTC almam daha iyidir değil mi

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    İkisini de uzun süre kullanırsın bir sıkıntı olmaz.zaten 2-2,5 sene sonra her android cihazda olduğu gibi güncelleme kesiliyor.Ama htc10 güncellemeleri daha hızlı alır.Zte dağıtım konusunda biraz yavaş,axon7 ana konusunu bir incele istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.