Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
782.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anladınız, samsung sevdalısı yada iphone fanı falan değilim, htc yi pda p3300 olduğundan beri kullanan, desire ile devam eden one x ile doruğa çıkan sonrasında m7 yle bitiren birisi olarak, yanlı davrandığımı düşünmeniz beni üzdü. Samsung hayatında almamış birisi olarak samsung alın diye bir sözcük kullanmadım, o da olmamış dedim. Samsung panellerde her zaman sıkıntılı bir telefon oldu ve halen devam ediyor, nedenini bilemiyorum ama note 3 ün bile halen ekran gidiyor ve ekran değişimi gerekiyor konusunda bırakmıştım en son. Sözün özü, htc ne yapamamış konusuna gelirsek, sense i geliştirememiş, infrared i çıkarmış, batarya halen yeterli değil, ultrapixel yatırımını çöpe atmamak adına yine arge yatırımından feragat edip bit pazarı yapmış, saf android e dönmeye gerek duymuş halbuki sırf htc photo editor de olan yüz düzenlemeleri için bile alınabilecek bir telefondu kendisi. Ama demem o, kapalı kutusunda yatan bir m7 telefonum varken, bu telefonda beni al diyen birşey bulamadım. Kamera hardware olarak sorunsuz deniyor, bunu güncellemeler sonrası tekrar konuşalım. Ben bir telefondan ne beklerdim sorusuna ise, bir menü ızgarasını 5e5 5e6 yapmak için bile root yapmak gerekmesi beni çok rahatsız ediyor. Hani bunun onlarda farkında ama neden düzeltmemişler. Sense5 ne ise sense8 elbet farkları var ama ahım şahım değil. Öte yandan htc toplama alet yapmış dememdeki kasıt yazılım desteklerini sıfıra indirip saf google telefonu gibi çalışmaya çalışması ben htc mi alıyorum nexus mu sorusunu sordurtuyor. Yani gelişme yazılım konusunda yok, donanım zaten belli kalemleri al koy, ne anladım, vestel yada vodafone telefonu değilki bu, insan biraz özellik istiyor en azından yazılımsal. Gallery gitmiş, editor gitmiş, zoe var mı bilmiyorum. Htc yi htc yapan birçok özellik kesintiye uğramış. Bilmiyorum sizin htc geçmişiniz nedir ama ben bunları arıyorum. Öte yandan demem halen aynı, amiral gemisi isteyen alsın, ama halihazırda telefonumu sırf htc olsun diye değiştirmeme neden olacak bir iştah kabartısı oluşmadı bu versiyonunda. Kişisel görüşüm tabi, ama olabildiğince objektif davranıp bir başka hedef göstermiyorum.

İyi akşamlar, keyifli sohbetler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, Kıse süre sonra ABD' ye gideceğim linkteki telefonu almayı planlıyorum. Sizce Türkiyede çalışması ile ilgili sorun yaşarmıyım?

www.ebay.com
    Error Page | eBay
    http://www.ebay.com/itm/331834797072
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• sanatairum kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın art niyetli olarak söylemiyorum. Kullandığınız cx200 den sonra kutudan çıkan kulaklığı nasıl beğenmediniz anlamadım. Shure se215 kullanıyorum normalde. kutudan çıkan kulaklık Shure dan çok fazla geri kalmıyor hatta baslar konusunda daha iyi ancak se215 in sesi daha temiz o yüzden shure ile devam. Ben kulaklığı sadece kablo kalitesi olarak kötü buldum, ses kalitesi açısından çok beğendim. Telefonun ses kalitesinden de oldukça memnunum. Zaten amacım müzik dinlemek olduğu için htc 10 aldım. Hiç bir şekilde htc fanı değilimdir zaten ilk htc telefonum. İyi akşamlar.
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Hem fotoğraftan anlamayan biriyim diyorsunuz hem de arka kamerayı eleştirebilme cüretini gostermissiniz pes diyorum, oldukça tutarlisiniz!

• 2 gündür, takılı olan yüksek hızlı (95 mb okuma 90 mb yazma) hafıza kartını birleştirip kullanıyordum. Programların bir çoğu otomatik olarak microsd karta kuruldu. Ama cihazda hafif bir ağırlaşma oldu, vazgeçmeyi düşünüyordum ki kart hatası verip üzerindekilere ulaşamadım.

Kartı bilgisayara takıp fotoları vs kurtarayım dedim ama kart göründüğü halde farklı dosya sistemini okuyamadı doğal olarak.

Kart arızalı değil, telefona tekrar takıp kapatıp açınca bilgiler geri geldi. Depolama araçlarını birleştirme bende güven uyandırmadı. Sanıyorum yazılım yeterince olgunlaşmamış, veri kaybı çok muhtemel.

Kartı yedekleyip (karta kurulu programları dahili depolamaya taşıdım) ayrı sd kart olarak tekrar biçimlendirdim. Böylesi daha mantıklı görünüyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 13 Haziran 2016; 0:16:30 >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şarj için birşey diyemem yeni aldım ama sadece TASARIM + KAMERA + SES için bile alınır bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

İftardan bi arkadaşımın gazına gelip bende silver renk cihaz alarak aranıza katıldım LG G2 den sonra füzeye binmişim gibi oldum :)

Hayırlı olsun nazar değmesin inşallah :) fotoları ve izlenimlerinizi bekliyoruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Yanlış anladınız, samsung sevdalısı yada iphone fanı falan değilim, htc yi pda p3300 olduğundan beri kullanan, desire ile devam eden one x ile doruğa çıkan sonrasında m7 yle bitiren birisi olarak, yanlı davrandığımı düşünmeniz beni üzdü. Samsung hayatında almamış birisi olarak samsung alın diye bir sözcük kullanmadım, o da olmamış dedim. Samsung panellerde her zaman sıkıntılı bir telefon oldu ve halen devam ediyor, nedenini bilemiyorum ama note 3 ün bile halen ekran gidiyor ve ekran değişimi gerekiyor konusunda bırakmıştım en son. Sözün özü, htc ne yapamamış konusuna gelirsek, sense i geliştirememiş, infrared i çıkarmış, batarya halen yeterli değil, ultrapixel yatırımını çöpe atmamak adına yine arge yatırımından feragat edip bit pazarı yapmış, saf android e dönmeye gerek duymuş halbuki sırf htc photo editor de olan yüz düzenlemeleri için bile alınabilecek bir telefondu kendisi. Ama demem o, kapalı kutusunda yatan bir m7 telefonum varken, bu telefonda beni al diyen birşey bulamadım. Kamera hardware olarak sorunsuz deniyor, bunu güncellemeler sonrası tekrar konuşalım. Ben bir telefondan ne beklerdim sorusuna ise, bir menü ızgarasını 5e5 5e6 yapmak için bile root yapmak gerekmesi beni çok rahatsız ediyor. Hani bunun onlarda farkında ama neden düzeltmemişler. Sense5 ne ise sense8 elbet farkları var ama ahım şahım değil. Öte yandan htc toplama alet yapmış dememdeki kasıt yazılım desteklerini sıfıra indirip saf google telefonu gibi çalışmaya çalışması ben htc mi alıyorum nexus mu sorusunu sordurtuyor. Yani gelişme yazılım konusunda yok, donanım zaten belli kalemleri al koy, ne anladım, vestel yada vodafone telefonu değilki bu, insan biraz özellik istiyor en azından yazılımsal. Gallery gitmiş, editor gitmiş, zoe var mı bilmiyorum. Htc yi htc yapan birçok özellik kesintiye uğramış. Bilmiyorum sizin htc geçmişiniz nedir ama ben bunları arıyorum. Öte yandan demem halen aynı, amiral gemisi isteyen alsın, ama halihazırda telefonumu sırf htc olsun diye değiştirmeme neden olacak bir iştah kabartısı oluşmadı bu versiyonunda. Kişisel görüşüm tabi, ama olabildiğince objektif davranıp bir başka hedef göstermiyorum.

İyi akşamlar, keyifli sohbetler.

Galeri konusunda dediklerinize kesinlikle katılıyorum siz de beni yanlış anlamayın lütfen hocam amacım tartışmak değil.M8 kullanıcısıydım şu an desire 816 kullanıyorum ve zoe olsun galeri uygulaması olsun gerçekten kullanışlı htc garip bir firma maalesef hiç bir şeyi tam yapamıyor ama işte o malzeme kalitesi ve sesi olmasa seçenek çok zaten herkesin tercihleri farklı ben sırf verdiği hissiyat ve ses için alıyorum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

2 gündür, takılı olan yüksek hızlı (95 mb okuma 90 mb yazma) hafıza kartını birleştirip kullanıyordum. Programların bir çoğu otomatik olarak microsd karta kuruldu. Ama cihazda hafif bir ağırlaşma oldu, vazgeçmeyi düşünüyordum ki kart hatası verip üzerindekilere ulaşamadım.

Kartı bilgisayara takıp fotoları vs kurtarayım dedim ama kart göründüğü halde farklı dosya sistemini okuyamadı doğal olarak.

Kart arızalı değil, telefona tekrar takıp kapatıp açınca bilgiler geri geldi. Depolama araçlarını birleştirme bende güven uyandırmadı. Sanıyorum yazılım yeterince olgunlaşmamış, veri kaybı çok muhtemel.

Kartı yedekleyip (karta kurulu programları dahili depolamaya taşıdım) ayrı sd kart olarak tekrar biçimlendirdim. Böylesi daha mantıklı görünüyor şu an.

Sd kart ı dahili depolama olarak kullanma şu an için sıkıntılı hocam maalesef ben 8 gb verimi kaybettim biçimlendirmek zorunda kalıp.Umarım yeni sürümde adam ederler bu olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: enemies

Teşekkür ederim şarj için birşey diyemem yeni aldım ama sadece TASARIM + KAMERA + SES için bile alınır bence :)

İlk htc telefonunuz mu hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

İftardan bi arkadaşımın gazına gelip bende silver renk cihaz alarak aranıza katıldım LG G2 den sonra füzeye binmişim gibi oldum :)

Hayırlı olsun nazar değmesin inşallah :) fotoları ve izlenimlerinizi bekliyoruz :)

Amin hocam cümlemize , tabiki 1-2 kullandıktan sonra görüşlerimi bildiririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Amin hocam cümlemize , tabiki 1-2 kullandıktan sonra görüşlerimi bildiririm.

Özellikle 2k ekrandan dolayı şarj konusu çok kafama takılıyor hocam birkaç gün kullanımdan sonra test edip screenshot koyarsanız çok sevinirim :)

• Sesteki farkı cx200 gibi bir kulaklıkla fark edemezsiniz. @sanatairum
  • talbotlago kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benım sahsı dusuncem tabı ben bu depolama bırlestırme ıslemını hem sacma hemde rısklı buluyorum yanı cıhazınızdakı bılgılerı kaybetme rıskınız var ustune yavasladıgını kendınız soyledınız en temızı bence normal sekılde kullanmaktır gecmıs olsun
  • Hayatımdaki ilk akıllı telefon HTC HD 2 idi. Telefondan çok memnundum herşeyiyle. 2 şey dışında 1. Windows 6.5 vardı o zamanlar :) İkincisi bataryası. Batarya 6-7 saat dayanıyor dayanamıyordu. Ama arayüzü o hava durumu widgeti diğer her türlü kendi yazılımı,kattığı hava başka idi. Uzun süre iPhone kullandım. En Son iPhone 6 plus kullanıcısıydım,takriben 1,5 sene kullandım ve HTC'ye geçtim. Çünkü bir türlü beni çekemiyordu, batarya zayıf, 4 ultrapiksel kamera, HTC logosu ön ekranı kaplayan ,gibi nesneler Peki Neden geçtim?
    1)Kamerası gayet ama gayet tatmin edici
    (Ultrapiksel saçmalığından vazgeçti ve karşılığını fazlasıyla verdi)
    2)Batarya konusu(en fazla takıntılı olduğum konu) Deneyimimi söyleyeyim. Normal kullanımda 5-5,30 saat ekran süresi alabilirsiniz. 1 günü kesinlikle ama kesinlikle çok rahat çıkartıyor.Tasarruf modlarını saymıyorum. Batarya konusunda gayet tatmin edici şekilde işimi görüyor benim için.
    3)Htc inanılmaz bir premium hissi veriyor,telefon oyuncak gibi değilde(cam,plastik Vs)gerçekten sağlam şık bir telefon kullandığınızı hissettiriyor.
    4) Sonunda ekranın tamamını kullandığımız bir M serisi (sanal tuşlar ve logo olmayan)
    5)Sony gibi özel kulaklığı sadece yurtdışında değil ülkemizdede kutu içeriğinde bize sunduğu için. Bazı arkadaşları tatmin etmemiş galiba fazla ama kulaklığı telefon kutusu içinden çıkan diğer telefon üreticelerinin kulaklıklarıyla kıyaslarsak bugüne kadarki gelmiş geçmiş en iyi kulaklık.
    6) Sense arayüzü arıcılık olarak Android piyasasısın en akıcı arayüzü ve kesinlikle ne kasma donma yavaşlama tekleme şişme yapıp,stabilitesinden ödün veriyor. Çok uzun süre ıos kullanmış biri olarak iOS ve Android arasındaki o arıcılık farkını minimum seviyeye indiriyor.
    Sonuç olarak müşterilerinden gelen geri dönüşleri dinlemiş ve ortaya cidden adı gibi hemen hemen 10 numara cihaz ortaya çıkarmış.
    Aldığım için çok memnunum. Çok çekiniyordum,iphonedan geçmek bir riskti benim için, Çünkü Androide geçiceksem bu kesinlikle HTC olacaktı ve iyide yapmışım.

• Şarj zaman geçtikçe çok iyi toparlıyor kendini şimdilik bu saat itibari ile son durum.. Bu hesaba göre gidersek 6 buçuk saat ekran süresi verecek gibi duruyor. Hadi hayırlısı :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger07 -- 13 Haziran 2016; 2:12:55 >

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    cx400 mu daha iyidir htc 10 kulakliklari mi hocam?

• Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Htc 10 kulaklığını deneyimlemedim sadece cx serisi midleri geride bassları yumuşak tizleri keskin ve sibilanslı kulaklıklardır fiyatlarının hakkı değillerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urbanTR

Hem fotoğraftan anlamayan biriyim diyorsunuz hem de arka kamerayı eleştirebilme cüretini gostermissiniz pes diyorum, oldukça tutarlisiniz!

Arkadas gayet objektif aciklamis bua bile itirazi olanlar oluyor. Kameradan anlamam dediyse fotonun oto modda koselerdeki bozulmasini ve gece isik patlamasini anlayamayacak kadar kör mu arkadas???? Lutfen daha mantikli cevaplar verelim. Neticede kimsenin sirketi degil. 3000 tl para veriyorsam kameranin sorunsuz olmasini istemem en dogal hakkim HerkeS gibi

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.