Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hallettiğine sevindim. Batarya orijinal mi muadil mi? Aliexpressten mi aldın?
  • shalden
    Sen benim yöntemimi dene. Bende karşı tarafla konuşurken karşı taraf "sesim çok kötü eko yapıyor" dediğinde deli oluyordum. Temizlik sonrası eko gitti. Şimdi pırıl pırıl bir sesle ve net konuşabiliyorum.
  • ne telefonmuş hala devam ediyor konusu :D aslında işlemcisi halen daha güzel yağ gibi akıyor telefon ama kronik problemler işte can sıkıyor
  • Akıllı telefon dünyasına HTC ile giriş yapmıştım, daha sonra S7 edge fiyatına gittim HTC 10 aldım. Çok severek kullandığım cihazımın bataryasını değiştirmek zorunda kaldım, o gün bu gündür karşı taraf kapat tekrar arayayım yankı yapıyor diyor. Nasıl soğudum anlatamam...
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Halen cok iyi ama bataryam bitti artik, degistirip anneme verecem telefonu kendime iphone11 alacagim. Ios kullanmayi ozledim yoksa gideri var halen bunun batarya değişince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baykush8254 B kullanıcısına yanıt
    Bende de yankı sorunu vardı yukarda paylaşılmıştı orta kasada mikrofonun etrafındaki kauçuk eski orta kasamda kalmış onu yenisine takınca yankı falan kalmadı hocam. Batarya değiştirirken büyük ihtimal o kauçuk kayboldu gitti sizin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android 9 a bende gecemiyorum. Cihazda HTC servis dosyalari bozuk olabilir felan gibi seyler yaziyor. Kabloyla guncellemeye Calisicam artik, bakalim becerebilecekmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suquel58

Android 9 a bende gecemiyorum. Cihazda HTC servis dosyalari bozuk olabilir felan gibi seyler yaziyor. Kabloyla guncellemeye Calisicam artik, bakalim becerebilecekmiyim.
    stock android 9 çıkmadı. custom rom kurmaya çalışıyorsunuz.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk çıktığı aylarda almadan önce bu videoyu izleyince "eyvah bu pili değiştiren cihazı mümkün değil doğru toplayamaz kesin parça filan arttırır" demiştim. Bu yüzden elimden gelmesine rağmen geçen yıl güvendiğim bir özel servise verdim. Ki onlar bile pili değiştirip cihazı topladıktan sonra hem cihazın altındaki tuşların olduğu ışıklar yanmaz oldu hem de geçen gün ihtiyacım olunca fark ettim NFC çalışmıyor. Artık pil değişminde mi oldu yoksa sonradan mı bozuldu emin değilim.

Bu arada geçen gün de sanırım USB soket arızalandı, hem hızlı şarj etmiyor hem de bilgisayarı görmüyor. Bu yüzden birkaç gündür hazır indirimler varken temiz bir ikinci el cihaz alayım düşüncesiyle forumdaki birçok başlığı hatmettim. Ama HTC 10'a alternatif olacak SD kartı olan, ses kalitesi (özellikle müzik dinlerken) ve ekranı iyi, amiral gemisi klasmanında sadece LG G7 ve V30+ ve Samsun Note FE aklımı çeldi. LG modelleri 1 yıl garantili çok temiz kutulu faturalı 2,000-2.200 TL civarında buldum. Gerçi onların da ekranları çok büyük ama eğer HTC 10'un sorunlarını uygun maliyetle tamir edecek bir servis bulamazsam mecburen onlardan birine yöneleceğim.

Bu uzun girizgahtan sonra sizlerden iki ricam olacak;
    1) Yukarıda söz ettiğim (Hızlı şarj, pc görmeme, NFC, alt ışıkların yanmama) arızalarını tamir edecek İstanbul'da (tercihen Anadolu yakasında güvenilir ve özellikle HTC10 konusunda deneyimli bir tamirci öneriniz olur mu?
    2) Tamirci bulamaz bulduğum da astarı yüzünden pahalıya gelirse hızlı şarj, SD kart ve kaliteli ses başta olmak üzere HTC10 aratmayacak, ekran boyutu max 6,0" olan, servis, yedep parça ve güncellemede sorun çıkartmayacak cihaz modellerinden hangilerini önerirsiniz?

Teşekkürler,

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    1500-2000tl arasında çok temiz garantili HTC U11 alınabilir.

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Madem kendine güveniyordun, keşke servise vereceğine bataryayı kendin değiştirseydin. HTC telefonlardan anlamayan bir tamirci tamir edeyim derken mutlaka bir yerini bozabilir. Çünkü bu telefonlar çok hassas bir donanıma sahiptir. Ayrıca bu telefonu vazgeçilmez yapan özelliklerden biri de ses sisteminin harika olması.

Benim telefonda yankı sorunu vardı. Sorunu çözemediğim için kendime neredeyse başka bir telefon alacaktım. Alsaydım bir yıldan beri oğlumun hiçbir sorun yaşamadan kullandığı LG V30 plusu satın alırdım.

Yankı sorununu çözdükten sonra bu telefonu almaktan vazgeçtim. Şayet LG V30 plus almak istersen hepsiburada da indirimli (2 gün indirim süresi daha var) 2.200 TL'ye LG Türkiye garantili alabilirsin.

Bana sorarsan alttaki videoları izleyerek telefonu kendin sökebilir, hatanın nereden kaynaklandığını belki de bulabilirsin. Tamir eden kişi muhtemelen donanımların soketlerini, bağlantı kablolarını tam yerine oturtamamış, temazsızlıktan kaynaklanan sorunlar olabilir. Sorunu yine çözemezsen 2. bir alternatif olarak temiz 2. el bir HTC 10 alabilir, elindeki telefonu da yedek parça olarak kullanabilirsin.
    JerryRigEverythingyoutube
    HTC 10 Teardown - Charging port fix - Battery Repair - Screen Replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=T5uLJJnEHMk

Blackstoneyoutube
    HTC 10 Mobile Phone Battery Replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkXGMkBZ98

• Bataryayı nerede değiştirdiniz ya da bataryayı nereden aldınız hocam ben ağustosun 10unda değiştirdim fakat şuan tekrar 30 40 larda kapanmaya başladı ve şişti ekran yarım santim ortadan havaya kalktı. Cevap verirseniz sevinirim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Madem kendine güveniyordun, keşke servise vereceğine bataryayı kendin değiştirseydin. HTC telefonlardan anlamayan bir tamirci tamir edeyim derken mutlaka bir yerini bozabilir. Çünkü bu telefonlar çok hassas bir donanıma sahiptir. Ayrıca bu telefonu vazgeçilmez yapan özelliklerden biri de ses sisteminin harika olması.

Benim telefonda yankı sorunu vardı. Sorunu çözemediğim için kendime neredeyse başka bir telefon alacaktım. Alsaydım bir yıldan beri oğlumun hiçbir sorun yaşamadan kullandığı LG V30 plusu satın alırdım.

Yankı sorununu çözdükten sonra bu telefonu almaktan vazgeçtim. Şayet LG V30 plus almak istersen hepsiburada da indirimli (2 gün indirim süresi daha var) 2.200 TL'ye LG Türkiye garantili alabilirsin.

Bana sorarsan alttaki videoları izleyerek telefonu kendin sökebilir, hatanın nereden kaynaklandığını belki de bulabilirsin. Tamir eden kişi muhtemelen donanımların soketlerini, bağlantı kablolarını tam yerine oturtamamış, temazsızlıktan kaynaklanan sorunlar olabilir. Sorunu yine çözemezsen 2. bir alternatif olarak temiz 2. el bir HTC 10 alabilir, elindeki telefonu da yedek parça olarak kullanabilirsin.
    Detaylı cevabınız için teşekkürler. İkinci videoyu daha önce izlememiştim. Bunları izledikten sonra yeni alacağım telefon için bir kriterim daha oldu. Sökülmesi ve tamiri kolay bir cihaz seçmek. :)

V30+ ve G7 inceleme videolarına devam!

• LG'ye bulaşmamanızı öneririm hocam kronik sıkıntının doğuşu LG ile başladı.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    HTC Android dünyasının Iphone'u olsa da hem güncelleme destek hem de servis konusunda sınıfta kaldığı için tekrar HTC ile devam etmek pek akılcı gelmiyor ama yine de U11'i alıcı gözüyle inceleyeceğim.

Teşekkürler.
  • burakacet B kullanıcısına yanıt
    Evet LG'nin kronik sorunlarından haberdarım ancak G6 dan sonra bu sorun oldukça minimize olmuş gibi. Tabii elektronik yine de biraz şanş isi hiç belli olmaz.
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Siz hangi cihaza geçtiniz, memnun musunuz, HTC10'da olup da yeni cihazda olmayan veya keşke şu da olsaydı diyeceğiniz neler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Siz hangi cihaza geçtiniz, memnun musunuz, HTC10'da olup da yeni cihazda olmayan veya keşke şu da olsaydı diyeceğiniz neler var?
    uzun süre Mi 9T kovalayıp sonunda harici hafıza kartı desteği olmadığı ve siyah renginin herhangi bir donanım farkı olmayışına rağmen fahiş denebilecek bir bedelle satışı olduğu için vazgeçtim. bunun yerine büyük biraderimin parmak izi okuyucusu düşmeye bağlı yerinden çıkarak kaybolduğu için atıl vaziyette duran OnePlus 5'ine bir tanıdığım vasıtasıyla parmak izi okuyucusunu takdırıp kullanmaya başladım ve hiçbir eksiklik hissetmiyorum. HTC'nin kamerasının gece çekimlerinde berbat bir iso kirliliği/gren problemi olduğu zaten ortada olduğundan dolayı o yönde de bir kayıp yok, ses özellikleri desek OnePlus'ın Dirac Sound çözümü Bluetooth kulaklıklara da destek sağlayıp o açıdan da bir eksik gedik bırakmıyor. dolayısı ile hiçbir pişmanlık, keşke ya da özlem yok. HTC'nin de yüzüp yüzüp kıyısına geldiği batma sürecini bir an evvel nihayetine bağlamasını ve tarihin çöplüğüne karışıp gitmesini dört gözle bekliyorum, bariz bir şekilde üretim hatalı cihazları insanlara iteleyip -üstelik ilerleyen zaman zarfında devam eden üretim sürecine müdahale ederek bu problemleri ortadan kaldırmadan üretmeye de devam edip- yaşanan mağduriyetler karşısında ürünlerinin zerre kadar arkasında durmadılar. hani bizde yine THH eliyle insanlar zararlarını karşıladılar, lakin yurtdışındaki son kullanıcı mecralarına göz atarsanız oradalarda garanti süresi de 1 yıl ile sınırlı olduğu, telefonda bu sorunları aktif kullanımda 1 yılı geçtikten ve 2. yılına yaklaşırken göstermeye başladığı için hiçbir edinimde bulunamadıklarını görürsünüz, bizim ülkemizde yine daha az mağdur oldu insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Yanki sorununu nasıl çözdünüz hocam. Bende de var aynı sorun. Batarya değiştikten sonra oldu. Bir telefonun batarya değişimi bu kadar zor olmamali. Resmen 2 sene sonra telefon çöp oluyor. Batarya değişsen bir dert değişmesen bir dert.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    HTC'nin müşteri yıldırma, kaçırma ve sizin gibi bir nevi beddua ettirme konusundaki başarısı üzerine tez yazılır. Cihazlardaki ve yazılımlardaki sorunları giderip, destek konusuna biraz çaba gösterseler şu an çok farklı bir yerde olabilirlerdi. Yazık!

OnePlus'ın hiçbir cihazında harici kart desteği olmadığı için benim işime yaramıyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.