Bildirim
HTC 10 BIRAKIP IPHONE 7 GECMEK ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 7 gereksiz pahalı durumda. Tamam işlevsel olarak halen çoğu telefondan iyi durumda ama 3800 lira civarında satılıyor. O fiyata sizi çok daha mutlu edebilecek bir sürü telefon mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5.2 inçlik telefonu bırakıp 4.7 inçe mi geçmek?. herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.
geçilmez kardeşim. hem htc yi satsan ne kadara satacaksın? sonra kaç bin tl ekleyip iphonun bilmem kaç sene önce çıkardığı telefona bağlayacaksın?
al güncel bi cihaz 2300 e honor play var. 2800 e lg v30+ var.poco var. 1500-2000 arasına bir sürü güzel ekran gövde oranlı yenilikçi tasarımlı xiaomiler var. a2ler litelar, var oğlu var. sırf isminden dolayı hak etmeyen kaç yıllık telefona binlerce lira verilmez. ha param var sıkıntı yok diyosan da ip xs falan al bari de iphona aldığına değsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerekdefrans -- 26 Kasım 2018; 15:4:51 >_____________________________ -
Meizu 16th alın pişman olmazsınız s9 ayarında cihaz ve 3100 tl en iyi çinli markadır^^
Dostlar gösterişi biraz seven adamım babamda ıphone 6 var ekranı memnun ediyor beni elime tam oturuyor ben ekranı büyük telefon sevmiyorum elim küçük olduğu için birde 3200 alıyorum sıfırını gümüş rengini.. Ne yapsam sizce ?
Dediğim gibi kullanım açısından gayet yeterli bir telefon. Fiyat bağımsız olarak bakarsak evet çoğu telefondan da üstün. Ama şöyle dersen " benim 3500 lira limitim var alabileceğim en performanslı cihazı almak istiyorum " o fiyatta iphone 7 den daha performanslı bir çok cihaz mevcut.
hocam ne gösterişi allah aşkına kaç senelik telefon
yabancılar 2-3 yıl önce aldılar kullandılar bitti. geçti modası attılar.
bizdeki 3. dünya ülkesi olmamızdan ötürü bu vergiler döviz vs. derken telefon fiyatları uçuyor millet de lüks sanıyor bu iphone ları falan. ordaki garson yarım maaşıyla alıyor xs telefonu keyfine bakıyor bunu bi gösteriş, hava atma nesnesi veya statü sembolu olarak vs görmüyor, ki değil zaten 3 kuruşluk aletler normalde. anca 3. dünya ülkelerinde bi statü sembolu sayılıyor bunlar bi de arabada var bu bizim ülkede dikkatimi çeken. milletin 6 aylık maaşına aldığı arabaları biz 60 aylık maaşımızla aldığımız için millet bişey zannediyo bu arabaları telefonları vs halbuki değil. başka ülkede gülerler bizim 3 kuruşşluk ww poloyla ip 7 yle falan hava attığımızı zannettiğimizi duysalar :DD
siz kafanızda bitirmişsinz gerçi bu arada ip 6-7 elinizdeki telefondan 0.6 cm yani 1 cm den daha az küçük o farkı da anlamassınız pek. ama aklınız onda olduğu için daha iyiymiş gibi hissediyosunuz o telefonla.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/43687-58702-75493/htc-10_apple-iphone-7_apple-iphone-6-32gb/
alırsanız hayırlı olsun ama iphone 7 ile falan gösteriş yapılmaz bence. bari xs falan alın da hani en azından bi ağırlığı olur belki. 10 binlik telefonu var desinler öteki türlü biraz da ayranı yok içmeye durumu oluyor. ederi olmayan şeylere milletin alın teriyle kazandığı paraları vermesine çok karşıyım ama tabii seçimde herkesin kendi fikri herkes özgür._____________________________
-
Samsung s8 nasıl dostum ekranı çok hoşuma gitti film izlemede zevkli olur ? Birde kulaklık ses çıkışı nasıl bir htc 10 etmez sanırım ?
güzel telefon hocam en azından paranıza değen bir cihaz almış olursunuz. kulaklık çıkışını bilmyiorum ama ekranı vs gayet üzel 3100 civarına alınabilecek en iyi telefoanlardan _____________________________ -
Snapdragon 835'li 2 yılı dolduracak cihazlara 3000 liralar verilmez. Meizu 16 var o fiyata mesela markaya ısınırsan alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Kasım 2018; 16:56:31 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler