Şimdi Ara

ht-tz215 türkçe divx için yazılım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki dosyayı usb belleğe yükleyin ve belleği usb girişine takarak fıunction tuşundan usb yi seçin cihaz otomatik olarak kendini güncelliyecek,güncelleme bittiğinde cihazın menüsünden setup ayarlarına girip dil seçeneğini turkish yapın.

http://www.dosyaupload.net/848ht-215 tr divx.rar

test edildi

• Çok teşekkürler
    Aslında samsung tz 215 almaktan bu altyazı sorunu yüzünden vazgeçmek üzereydim. Çünkü elimde 650 tane divx var. Hepsi altyazılı. Şimdi sorun kalmaz diyorsanız gidip alacağım. Kullanan arkadaşlar da bilgi verirse iyi olur.
  • Arkadaşlar biz de bu sistemden aldık ama işin acemisiyiz maalesef tv'den sese alamıyoruz
    Sony Full HD tv var,hdmi girişten bağladım,dvd izlerken sorunsuz çalışıyor ama uydudan tv izlemek istediğim zaman ses gelmiyor.Ayrıca bir bağlantı mı yapmam lazım acaba?Bu arada tv'de optik ses çıkışı yok,işin içinden çıkmamadıım bir türlü,yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek
  • Türkçe karakter sorununu çözüyor mu gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Arkadaşlar biz de bu sistemden aldık ama işin acemisiyiz maalesef tv'den sese alamıyoruz
    Sony Full HD tv var,hdmi girişten bağladım,dvd izlerken sorunsuz çalışıyor ama uydudan tv izlemek istediğim zaman ses gelmiyor.Ayrıca bir bağlantı mı yapmam lazım acaba?Bu arada tv'de optik ses çıkışı yok,işin içinden çıkmamadıım bir türlü,yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek

evet cihazın aux girişinden tv ile arasında bağlantı yapman gerekir ama hdmi bağlantı yaptıysan sony tv de varmı bilmiyorum "any net ,HDMI CEC " özelliğini kullanabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: plateau

Türkçe karakter sorununu çözüyor mu gerçekten?

evet çözüyor.
  • link ölmüş HT-TZ215 divx cihaz için divx türkçe alt yazıyı
    buradan indiriniz.
    http://sites.google.com/site/sirpesimist/dosyala/ht-215trdivx.rar?attredirects=0
  • bende aynı dertten şikayetçiyim.bu başlığı görünce bi an sevindim hemen indirdim kurdumfakat maalesef gene altyazı problemi war.sorun aynen devam..yapan arkadaşımız acaba nasıl yaptı :(
  • laptopun sesi hoparlorlere wermek için nasıl bi kablo alıcam.tz-215in arkada optical digital audion in war.sanırım oraya takıcam kabloyu..bilgi werirmisiniz
  • kurduysanız dil ayarlarını yapmanız gerekiyor. cihaz içerisinde cd yokken ,"menü-setup-language-içerisinde
    subtitle seçeneğini "turkish yapın .

optik kablo kullanabilirsin ama sen ne kullanıyosun diye sorarsan bir tarafı stereo jack laptopun kulaklık girişine takmak için bir tarafı kırmızı beyaz kompozit olan kabloyu kullanıyorum ,piyasada var.
  • bu yazılım htx35 e de olurmu aceba?
  • Bu update'i kurup deneyen kimse var mı arkadaşlar?
  • Evt, usb yi takınca reading yazarken, update yazısı çıkıyor. Yazılım yüklendikten sonra makina açılıp kapanıyor ve menüden dili türkçe seçince, altyazı problemi çözülüyor.
  • eski bir başlık olduğunu biliyorum ama hala aynı problem ile cebelleşiyorum
    ht-x250 kullanıcısıyım

tüm formatları okuyor mu mesela srt gibi yoksa kullanma klavuzunda yazan smi uzuntılı alt yazılarımı düzgün okuyor.

bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar, yazılımı kurdum, problem çözüldü ama altyazı çok yukarıda çıkıyor şimdi de film ortasında neredeyse, bu sizde de böyle mi? Büyük ihtimalle yoktur ama çözümü var mı?

Bir de indirdiğim çoğu filmde codec hatası veriyor hala. Bunu nasıl halledebilirim? Filmlerin ses ve görüntü kalitesini değiştirmeden çeviri yapmak mümkün mü uzantılar arasında? MKV'den umudu kestim zaten ama indirdiğim 5 filmin 3'ünde codec hatası verince sinirlenmeye başladım.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Aralık başında sipariş ettiğim 32A656 ve Tz215 ses sistemine nihayet tam olarak kavuşabildim. Nihayet diyorum çünkü tv siparişten 2 gün sonra geldi ancak ses sistemi dün gelebildi. Neyse bütün bu kısmı atlayıp teknik konuları paylaşmak istiyorum. TZ215 'de menüden altyazıları Türkçe seçtikten sonra bir problem kalmadı. Evde kablolu TV var. LCD' den karasal yayınları izlerken de TZ215.den ses almak istiyorum. Bunun için az önce servis ile görüştüm optik kablo veya Aux üzerinden ikili jack ile bağlantı kurmam gerekiyormuş akşam uygulayacağım. Optik kablo ile ikili jack (sanırım kırmızı ve beyaz iki uçlu olan :) ) hangisini tavsiye edersiniz? Şu an hatırlayamıyorum 32A656 üzerinde optik çıkış var mı acaba ? Bileniniz var mı? Birde altyazılar ekranın ortasında bunun için herhangi bir ayar var mı? bundan 2 sene önce belki daha bile fazla Vestel divx player ve 5.1 ses sistemi almıştım aileme tek bir update ile altyazılar çok iyi bir hale gelmişti arkasında şeffaf band vardı tr karakterlerde de problem yoktu. Samsung' unda bunu bu kıyasla yapabileceğini düşünüyorum. 250Gb external usb hdd. var onu da akşam deneyeceğim.

• slm
    bende samsungun ht-tx500 modeli var yurtdışından getirtiğim bir cihazdı herkes gibi altyazı sorununu bende yaşıyorum acaba bu yazılım bende cihazdada çözüm olacakmı yardımlarınız için tşk.ler
  • herkese selamlar,

gecen media-markta gormustum altyazi problemi yoktu turkce karakterlerde, ben de darty'den tz215t modelinden aldim bir tane , fakat divx altyazilari ekranin ortasinda cikiyor, ve boyutlari da degistirilemiyor? nasil duzeltildigi konusunda bir yorumu olan var mi ?

servisi bildikleri bi cozum olmadigini soyledi ama ..

tsk
  • herkese merhaba
    samsung ht tz215'in divx'te alt yazıların ekranın ortasında çıkması sinir bozucu hakikaten.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.