Şimdi Ara

HT Para Kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HT'yi eskiden de ara ara oynadım ama pek yükselememiştim. Transfer vs gibi konularla pek ilgilenemedim. Bu sefer para kasmayı birinci planda tutmayı planlıyorum. Kötü bi ligdeyim.7. lig sanırım ve birinci sıradayım. Zaten çoğu kullanıcı offline.
    Asıl konuya gelecek olursak en kolay hangi mevkide nasıl ve ne kadar sürede oyuncu yetiştirip para kasabilirim. Yok mu tecribeli bi HTci?
    Kaleci diyo herkes forumda ama nasıl yapmalıyım. Kaç yaşlarında hangi seviyede kaleci almalıyım? Nasıl antreman yaptırmalıyım ve antranör vs gibi gelişimi etkileyen faktörler neler?
    Detaylı anlatabilecek biri varsa çok makbule geçer.
    Şimdiden Teşekkürler, iyi oyunlar.



  • kaleciliklerde yan yetenek durantop ve defans önemlidir
  • Aktifliğiniz, antrenör seviyeniz gibi etkenleri hesaba katmak gerekiyor. Artık 17 yaşında kaliteli oyuncuyu alıp dünya dışı seviyeye getirmek çok zaman almıyor. Para kasmak eskisinden daha zor yani. Yazdan beri aktif oynuyorum 1 milyon toparlayabildim. 500 bini stada gitti zaten.
    Neyse hocam, yeni başlayanlara kanat önerilir. Kanat antrenmanında 4-4-2 dizilişiyle haftada 4 kanat ve 4 bek oyuncusuna kanat antrenmanı verme imkanınız var. Bekler daha düşük oranda alıyor kanat antrenmanını tabi. 3-5-2 dizilişiyle haftada 10 orta saha oyuncusuna oyunkuruculuk antrenmanı verebilirsiniz. Bu oyuncularda yan özellik olarak pas ve kanat bulunması sizin kârınıza olur. 4-3-3 dizilişiyle oynayıp haftada 6 oyuncuya golcülük antrenmanı verebilirsiniz. Yan özellik olarak pas olması bir artı.
    Kalecilik antrenmanı da bir başka seçenek. Kaleciler daha yavaş gelişir ama piyasaları daha yüksektir. 20 yaşına kadar iki kaleciyi muhteşem seviyesine getirirseniz iyi para kaldırabilirsiniz. Tabi bu olay yaklaşık 1.5-2 senenizi alır.
    Özetle, her antrenmandan para kazanma imkanınız var. Anahtar, sabır. Aldığınız oyuncular 18 yaşını geçmesin. En az kaliteli seviyesinde olsun. Bu oyuncuları dünya dışı seviyesine kadar getirip satabilirseniz iyi para kazanırsınız.




  • 2 sezondan fazla takımla hiç ilgilenmedim, 4 ten 6 ya düştüm. 7.2 milyon para var.
    Şimdiye kadar kanat çalıştırdım 2 tane mucizevi Türk kanadım ama yan yetenekleri yok. Kaleci çalıştırmayı düşünüyorum.
  • Hattrickte en önemli bölge ortasahadır. Ortasahan ne kadar iyiyse maç sırasında top o kadar sende kalır. Ortasaha oyuncularına oyunkuruculuk antremanı vermek daha mantıklı. 3.5.2 oynarsan 3 oyuncu tam 2 oyunca biraz eksik olmazk üzere 5 oyuncun antreman alır. Hazırlık maçlarıyla beraber 10 oyuncuna antreman vermiş olursun. Antrenör çok önemli. Yükseltebildiğin kadar yüksel. Gerisi gelir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.