Şimdi Ara

HT link hızı ne kadar önemli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
10.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nb 2600 de hicbi sıkıntı olmadan çalışıyor ama birtek bf3 mp de haritaya girince çalışmayı durdurdu hatasi alıyorum. 2400 e çekince problem ortadan kalktı. neden böyle anlamadım gitti

bu arada 2000 nb de, nb voltaji 1.2
    2400 de 1.4
    2600 de 1.45 olarak veriyor, oto da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritbulut

arkadaşlar benim birkaç sorum olacak eğer ilgilenirseniz çok memnun olurum
    1. amd athlon x2 5200+ 2.7 ghz işlemcim ve gigabyte ma74gm-s2 anakartım 2gb ddr2 800 mhz ram e sahip bi bilgisayarım var overcolck bildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum
    2. cpu - z programında spd kısmında ram JEDEC lerinde JEDEC#1 266 mhz JEDEC#2 333 mhz JEDEC#3 400 mhz yazmakta bu konudaki sorum cpu - z de memory kısmına geldiğimde DRAM frekansının 458.7 Mhz yazıyor bunun zararı olur mu? (6-6-6-18) değerleri yazıyor ramlar yüksek hızdamı çalışıyorlar anakarta yada kendisine zararı olurmu
    3. overclok ile ben işlemcide çarpanı 13x yaptım, bus speed İ 200 mhz den 247 mhz ye çıkardım ve voltajı 1.35 ten 1.42 yaptım işlemci ısısı 35 derece civarı oldu işlemcim zarar görürmü? HT link 1200 civarı bu da artarmı?
    4. işlemci voltajı daha ne kadar arttırılabilir?
    5. ram voltajını arttırmalımıyım

bu konularda yardımcı olursanız sevinirim umarım fazla soru sormamışımdır. İLKEMİZ: bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. diyorum ve saygılar sunuyorum hayırlı akşamlar..

Er olduğum içinmi kimse benle ilgilenmiyor sorumu cevaplayabilirmisiniz llütfeenn

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.