arkadaşlar bugün aldım kulaklığı 6230i k700i n90 d500 6310i telefonlarından hiç biri ile eşleştiremedim bulmuyor açk denedim kapalı denedim yine olamdı şifre 0000 fakat şifre sorma yerine gelmiyor bulamadığı için nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin teşekkürler
kulaklığın kullanma kılavuzunu okudun mu
quote:
Orjinalden alıntı: zopik
kulaklığın kullanma kılavuzunu okudun mu
okudum da ingilizce bişe anlamadım sadece şifresinin 0000 olduğunu anladım da eşleşme de bulamıyo ki şifre gireyim ne yaptıysam olmadıı
k700i için bir şey tavsiye edeyim, bluetooth cihazı ararken telefonun ses açma düğmesine basılı tut
o modeli bilmiyorum ama genelde aynıdır:
kulaklığı kapat. sonra açma tuşuna bas ve basılı tut.
önce kulaklığın açıldığına dair yanıp sönen ışıkları göreceksin. ama sen elini düğmeden çekme. ta ki o mavi ışık sürekli olarak yanık vaziyete gelene kadar.
işte o zaman telefonla tekrar arama yap. bulduğunda da 0000 girerek eşleştir.
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
k700i için bir şey tavsiye edeyim, bluetooth cihazı ararken telefonun ses açma düğmesine basılı tut
denedim yine olmuyor
quote:
o modeli bilmiyorum ama genelde aynıdır:
kulaklığı kapat. sonra açma tuşuna bas ve basılı tut.
önce kulaklığın açıldığına dair yanıp sönen ışıkları göreceksin. ama sen elini düğmeden çekme. ta ki o mavi ışık sürekli olarak yanık vaziyete gelene kadar.
işte o zaman telefonla tekrar arama yap. bulduğunda da 0000 girerek eşleştir.
klaklıktaki tuşa basılı tutuyom ışığı yanıyo mavi ışığı açık olduğu belli oluyo ama bulamıyor
ışığın yanıp sönmesi açık olduğunu gösterir ama bizim istediğimiz o değil
ışık sürekli yanıyor vaziyete gelecek. arama moduna gelecek. bunun için de kulaklık kapalıyken sürekli yanar vaziyete gelene kadar elini tuştan çekmemen lazım
quote:
ışığın yanıp sönmesi açık olduğunu gösterir ama bizim istediğimiz o değil
ışık sürekli yanıyor vaziyete gelecek. arama moduna gelecek. bunun için de kulaklık kapalıyken sürekli yanar vaziyete gelene kadar elini tuştan çekmemen lazım
1 saniye aralıklarla yanıp sönüyor basılı tutuyom kapanıyo kapalıyken basılı tutuyom hiç bırakmadan açılıyor yanıp sönüyor bir yandanda telefonlarla aratıyom ama bulamıyorr
dicey_celo aynı sorun bendede var ben eşleşmeyi yaptım açma tuşu ile ses tusunun + işareti olan yerine iki tuşa aynı anda basacaksın 3 saniye sonra devamlı yanmaya başlıyor daha sonra arama yaptırıp telefonunuzla kullanabilirsin
arkadaslar bendede motorola surf görünümlü hs-820 bluetooth kulaklık var bir türlü eşleşdiremedim telim w700i ne yapmalıyım nolur yardımcı olun!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: giver17
arkadaslar bendede motorola surf görünümlü hs-820 bluetooth kulaklık var bir türlü eşleşdiremedim telim w700i ne yapmalıyım nolur yardımcı olun!!!!
Ayarlar > Bluetooth > Cihazlarım > Ekle
Telefon yine de Bluetooth aygıtını tanımlayamıyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme