Şimdi Ara

Hristiyanlar kafayı yemiş! 2019'da İsa'nın yeryüzüne ineceğini düşünüyorlar! Ve Hristiyan Alemini.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Sana kafir mi diyorum ben senin adın sanın geçiyor mu ya da seni ima ediyor mu?(ha ben öyle anlıyorum diyorsan bilemem)

H.z. İsa a.s. Müslümandır

Müslümandan kasıt Allah c.c. ün geçerli olan dinine tabi olan kimsedir

Onun dışında sen nereden biliyorsunda Hesap günü Mizan adlı terazi kurulduğunda Müslümanım diyenler şok olacak iddasında bulunuyorsun ? (gaybı mı gördün bilgi mi geldi sana yoksa?)

Onun dışında Son Peygamber Hz. Muhammed di demek istiyorsun galiba! çünkü son Müslüman Hz. Muhammed dir diye bir iddaan varsa sağlam saçmalıyorsun derim

Muhafazakar kesim diye bir şey yoktur Mümin kesim vardır ya da Kafir kesim vardır ötesinde bir durum yok

İslam Şeriatı = İslam Hukuku= islam Kanunu dışında dünya da düzen sağlamak ve insanları yönetmek amacıyla beşer aklı ile yazılan herhangi bir kanun kural benimseyen (İslama ve İslam ahlakına aykırı olan demek istiyorum ) herkes kafirdir bu kesindir bu KURAN-I KERİM de açık ayetlerle bildirilmiştir inanmıyorsan aç araştır
    Bir hukukcu olarak söyleyebilirim ki şeriat cağ dışıdır. Napacaksın cinsel ilişkide bulunana kırbac hırsızlık yapanında kolunu mu keseceksin bu devirde ? Müslüman doğup sonradan da inanmamayı secenleri idam edersiniz artık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Ya gelirse? Müslümanlar sok. Adamlar mehdi beklerken isa geldi
    İsa ile Mehdi ikisinden bahsediliyordu hocam. Ben inanmıyorum açıkçası orası ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Bir hukukcu olarak söyleyebilirim ki şeriat cağ dışıdır. Napacaksın cinsel ilişkide bulunana kırbac hırsızlık yapanında kolunu mu keseceksin bu devirde ? Müslüman doğup sonradan da inanmamayı secenleri idam edersiniz artık ...

Alıntıları Göster
    İslam denilen ve İslam peygamberi tarafından bildirilen bu DİN KIYAMET'e kadar hükümü geçerli olacak ve geçerliliği olacak ve AHİRETTE kabul görecek tek inanışdır BÜTÜN ÇAĞLARA HİTABEN GELMİŞTİR siz ya da başkası çağdışı, kabul edilemez diye nitelendirebilirsiniz bu sizin seçiminiz ben benimsemem sizin görüşünüzü ben nasıl kapitalizm, komünizm vs... kabul etmiyorsam kimsede herhangi bir görüşü kabul etmek zorunda demiyorum ayrıca Müslümanlığı kabul ettiğine dair cümle olan KELİME-İ ŞEHADET söylendiğinde aslında denilmek istenen durum şudur: ben Allah c.c. ün kanunlarından başka kanun ve yönetici tanımıyorum O dur İlah, O dur her şeyin yöneticisi her şeyi çekip çeviren herkesin muhtaç olduğu her şeyi yaratan ayrıca elçisinin getirdiğide doğrudur diye kabul edenlere bu inancı benimseyenlere söyledim bunu bunun dışında ŞERİATI benimsemiyen ama Nufus Cuzdanında Müslüman yazan insanlara diyeceğim tek şey benimsemediğin kabul etmediğin kanun ve kuralların bir parçası olgusu ve mabedi olan camilere ya da İslama ait Musalla taşına neden bedeninizi getiriyorsunuz ya da neden gerçekten İslamı ve Şeriatını benimseyen insanların önüne cenazenizi getirip kıldırmaya çalışıyorsunuz İslamın hükümleri =kanunları yani Şeriat demektir bunlar kabul etmeyip kötüleyip karalayıp hor görüp aşağılayıp neden İslami usullere göre defnedilmeye çalışıyorsunuz bırakın arkanızda bir mektup bildirin herkese inanmadığınızı, zor değil ayrıca evet İslam kanunlarında hırsızın kolu kesilir(gerekli şartlar varsa), zina-fuhuş yapan recm edilir ya da kırbaçlanır(gerekli şartlar varsa), evet aklı yerinde olduğu halde bile bile zorlama altında olmadan İslamdan dönen idam edilir bunlar İslamın Kanunları dır inanıyorsan uyacaksın (tabi İslamın hukukunun uygulandığı yerlerde uygulanır bu bahsettiklerim kalkıp da Amerika da , Avrupa da ya da Türkiye de İslam Şeriatı ile yönetilmeyen yerde uygulanamaz sadece gerçek İslam Şeriatı ile yönetilen yerde uygulanır kalkıp başkasının bağında bahçesinde toprağında kendininmiş gibi at koşturamazsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Ağustos 2018; 19:48:16 >

• REV0 R kullanıcısına yanıt
    ışın kılıcı ile gelecem demiş,lütfen ayeti bükmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

İslam denilen ve İslam peygamberi tarafından bildirilen bu DİN KIYAMET'e kadar hükümü geçerli olacak ve geçerliliği olacak ve AHİRETTE kabul görecek tek inanışdır BÜTÜN ÇAĞLARA HİTABEN GELMİŞTİR siz ya da başkası çağdışı, kabul edilemez diye nitelendirebilirsiniz bu sizin seçiminiz ben benimsemem sizin görüşünüzü ben nasıl kapitalizm, komünizm vs... kabul etmiyorsam kimsede herhangi bir görüşü kabul etmek zorunda demiyorum ayrıca Müslümanlığı kabul ettiğine dair cümle olan KELİME-İ ŞEHADET söylendiğinde aslında denilmek istenen durum şudur: ben Allah c.c. ün kanunlarından başka kanun ve yönetici tanımıyorum O dur İlah, O dur her şeyin yöneticisi her şeyi çekip çeviren herkesin muhtaç olduğu her şeyi yaratan ayrıca elçisinin getirdiğide doğrudur diye kabul edenlere bu inancı benimseyenlere söyledim bunu bunun dışında ŞERİATI benimsemiyen ama Nufus Cuzdanında Müslüman yazan insanlara diyeceğim tek şey benimsemediğin kabul etmediğin kanun ve kuralların bir parçası olgusu ve mabedi olan camilere ya da İslama ait Musalla taşına neden bedeninizi getiriyorsunuz ya da neden gerçekten İslamı ve Şeriatını benimseyen insanların önüne cenazenizi getirip kıldırmaya çalışıyorsunuz İslamın hükümleri =kanunları yani Şeriat demektir bunlar kabul etmeyip kötüleyip karalayıp hor görüp aşağılayıp neden İslami usullere göre defnedilmeye çalışıyorsunuz bırakın arkanızda bir mektup bildirin herkese inanmadığınızı, zor değil ayrıca evet İslam kanunlarında hırsızın kolu kesilir(gerekli şartlar varsa), zina-fuhuş yapan recm edilir ya da kırbaçlanır(gerekli şartlar varsa), evet aklı yerinde olduğu halde bile bile zorlama altında olmadan İslamdan dönen idam edilir bunlar İslamın Kanunları dır inanıyorsan uyacaksın (tabi İslamın hukukunun uygulandığı yerlerde uygulanır bu bahsettiklerim kalkıp da Amerika da , Avrupa da ya da Türkiye de İslam Şeriatı ile yönetilmeyen yerde uygulanamaz sadece gerçek İslam Şeriatı ile yönetilen yerde uygulanır kalkıp başkasının bağında bahçesinde toprağında kendininmiş gibi at koşturamazsın)

Alıntıları Göster
    Hocam ben inanmıyorum zaten ama acıkcası sana saygım var şuan acıkcası. Sonucta kıvırmamıssın. Dediğin gibi müslüman gecinen kişiler sadece sözde kalıyor ki islam öyle "ben müslümanım ya" diyip gecebilieceğin bir din değil aynı zamanda bir yaşam bicimi olarak uyulması gereken kurallar Kuran-ı Kerim'e göre. Bu şekilde baktığındaysa ülkenin müslümanım diyen kısmın %90'ı müslüman değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.